- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.013
- 26
Maaşallah canim ne guzel heyecan bunlar kac cocugun olursa olsun sanki ilkmis gibi oluyor insan.Sata göre 5 haftalık canımm
Ne guzell canim maasallah sana daDoktordan geliyorum Sat a göre 4+3 dedi 10gün sonra yine çağırdı çok heyecanlıyım
Sağol canım hepimize maşallah ben hala inanamıyorumNe guzell canim maasallah sana da
Korkma ben ilkinde 93 ile hamile kaldım 98 ile doğuma girdim. 34 haftada doğurdum şimdi de 95 ile hamile kaldım
bende bu ay hamile olduğumu öğrendim beni de yazınMerhaba arkadaşlar, yeni hamile olduğumu öğrendimve bu konuyu açtım. Değerleriniz nasıl benim nasip olursa ilk cocugum olacak o yüzden tecrubesizim. Konu altında birbirimize yardımcı olalım
HamişlerMaşallah :)
1@gurbetci41
2 A Asli2016
3@Sevdalikelebek
4@BONCUK23
5Berikko
6@portakalcicegi3457
7@dgdln
8@Sibelymc
9@saribaykus
10hayat_bir_oyun
11@Vuslatty
12@Ankara3151
13@Cancanbir
14@Axelia
15@Nehirce 32
16@ebruu05
17@Oztrkbg
18@esgies
19@cemrecinar
20@senesra88
21@BalYapanSinek
22@Aselece
23@Oztrkbg
24@htctunc
25 @ilaydalbayrak
26@lotus87
27@Destina--1
28sisko
29@limonikaa
30 @ebruu05
31 S Seda2012Emre
32 @htctunc
Hoşgeldin canım hayırlı olsunbende bu ay hamile olduğumu öğrendim beni de yazın
Olsun ya ne olcak bak stres yapma benim de yaklaşık 4 ay sonra oldu düşünme başka şeylerle ilgilen Allah nasip ederse bak o zaman nasıl geliyo bebişin bir de vakti var her şeyin ne kadar çok hemen olsn desekte fayda yok en güzel zamanda gelecek inşallah :)Bende 5 aydır böyle ne yazık ki
teşekkür ederimHoşgeldin canım hayırlı olsun
kızlar üyeliğimi yeni açtım. kişisel bilgilerimden hamilelik tarihi giriyorum ama uygun olan tarih yazın diyor ne yapmalıyımMerhaba arkadaşlar, yeni hamile olduğumu öğrendimve bu konuyu açtım. Değerleriniz nasıl benim nasip olursa ilk cocugum olacak o yüzden tecrubesizim. Konu altında birbirimize yardımcı olalım
HamişlerMaşallah :)
1@gurbetci41
2 A Asli2016
3@Sevdalikelebek
4@BONCUK23
5Berikko
6@portakalcicegi3457
7@dgdln
8@Sibelymc
9@saribaykus
10hayat_bir_oyun
11@Vuslatty
12@Ankara3151
13@Cancanbir
14@Axelia
15@Nehirce 32
16@ebruu05
17@Oztrkbg
18@esgies
19@cemrecinar
20@senesra88
21@BalYapanSinek
22@Aselece
23@Oztrkbg
24@htctunc
25 @ilaydalbayrak
26@lotus87
27@Destina--1
28sisko
29@limonikaa
30 @ebruu05
31 S Seda2012Emre
32@htctunc
33 C canimkocam1
Ayy güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim.. inşallah diyelim bekliyoruz her ay bir ümitle Rabbim kimseye evlat özlemi yasatmasinOlsun ya ne olcak bak stres yapma benim de yaklaşık 4 ay sonra oldu düşünme başka şeylerle ilgilen Allah nasip ederse bak o zaman nasıl geliyo bebişin bir de vakti var her şeyin ne kadar çok hemen olsn desekte fayda yok en güzel zamanda gelecek inşallah :)
Erken doğum 34 hafta mecbur sezeryan. .Benim de iştahım açıktı.. Baklava yemek için uzun yol gittiğimi biliyorumNormal doğum mu yaptin? Yaa benim istahim kesin açık olur.. Dah da kilo alirim gibime geliyor
Kızlar herkeze umut olmak için yazıyorum. Adetim 4 gün geçmişti çalıştığım hastanede heta hcg baktırdım 9 çıktı sonuç, iki gün sonra tekrar baktır dedi, tabi ben dayanırmıyım ertesi gün baktırdım 14 çıktı. sonra iki gün sonra gel dedi 64 çıktı. ve dört gün sonra 111 çıktı. kendi hastanemdeki doktor bana değerlerin çok düşük dış gebelik var muhtemelen iki gün sonra gel iğne yapıp düşürelim dedi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. ben sevinirken hamileyim diye bana bunu söyledi ben şok oldum. Eşimi aradım sinirlendi. muayene yapmadan nasıl böyle bir kanıya vardılar diye. kendi hastanemdeki doktor bana bunu söyledi. hemen izin al özele gidelim dedi. bu hastanede doktorun yanında zaten 30 saniyeden fazla kalamıyorsun. bende izin aldım özele gittik. kan tahlillerin katlıyor. dedi beni rahatlatmak içinultrasona bile baktı ki gözükmiyeceğini biliyordum. tabiki birşey çıkmadı. sonra kahverengi akıntım oldu ve gittiğim doktor orada yoktu, bende başka bir özele gittim. orada bana düşük yaptığımı söyledi doktor. çok korktum ve ne bir ilaç ne de bir müdahale eve yolladı. bende ertesi gün kendi doktoruma gittim. bana kan testi yaptı sonuç 972 vainal ultrason baktı ve küçücük bir kese gördüğünü (resmini bile verdi) ve dış gebelik olmadığını söyledi önlem içinde progestan verdi. dinlenmem gerektiğini fazla hareket etmemem gerektiğini söyledi. korkulacak birşey yok ama önlem için verdiğini lekelenmeninde yerleşme lekesi olduğunu söyledi. dün tekrar kan verdim sonuç 2704.Kimse moralinizi bozmasın izin vermeyin. bir doktor kötü birşey söyledi diye hemen inanmayın. başka bir doktor deneyin. ben gitmesem şimdi çalıştığım hastanede bebişimi düşürmüşlerdi. (Geç döllenme olmuş bende ondan dolayı düşük çıkıyormuş 5 haftalık gebeyim şuan ama lekelenmelerim devam ediyor. progestan kullanıyorum)
Erken doğum 34 hafta mecbur sezeryan. .Benim de iştahım açıktı.. Baklava yemek için uzun yol gittiğimi biliyorum
Yerleşme kanamasidir bi test yap emin ol kendini cok yorma bazen kimyasal gebelikte oluyor. Bence test yap3 gün gecikmeyle şuanda açık kahve pembe karışımı akıntılar başladı ? Acaba adet mi oluyorum. Kafalar 1 milyon oldu
Canım adet oldum ne yazık kiYerleşme kanamasidir bi test yap emin ol kendini cok yorma bazen kimyasal gebelikte oluyor. Bence test yap
Ovulasyonla takip ermeni öneririm canm ben doktora gittim ilaçlar kullandım çatlama iğnesi felan olmadi ovulasyonla takip ettim 2 kez ikisindede hamile kaldım.youtubeden de bir gebeningunlugu diye kadının videosunu dinlemeni tavsiye ederimAyy güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim.. inşallah diyelim bekliyoruz her ay bir ümitle Rabbim kimseye evlat özlemi yasatmasin
Ay hayirlisi olsun canm söylediğim gibi ovulasyon testini dene netten al çok uygunCanım adet oldum ne yazık ki
Neler denemedim neler :) Ovulasyon movulasyon iyice kafayı siyirdik iyi miAy hayirlisi olsun canm söylediğim gibi ovulasyon testini dene netten al çok uygun