2019 Şubat' ta gebe olanlar

Kizlar dr dan geldim sat gore 7+1 ultrasonda 6+5 Allaha hamd olsun ki bugun hem bebegi hem kalp atisini gorduk. Benimde 2. cocugum olacak insallah. 7 yasinda bir kizim var. Rabbim hepimize nasip etsin hic kimsenin kucagini bos birakmasin sapasaglam alalim kucagimiza bebislerimizi. Dualariniza benide ekleyin:anneadayı::KK200:

Kızlar iyi akşamlar herkese, ben de de biraz kasık ağrısı dışında hamilelik belirtisi yok. Hatta bazen acaba hamile değil miyim diye şüpheye düşüyorum. Haftaya doktor kontrolüm var, kalp atışı için. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Benim de ikinci olacak Allah'ın izniyle, kafama fazla takmayayım diye fazla girmemeye çalışıyorum buraya. İster istemez okuduklarımızdan etkileniyoruz. Hepimiz için güzel günler olsun inşallah. Bebişlerimizi sağlıcakla alalım kucaklarımıza.

Kizlar dr dan geldim sat gore 7+1 ultrasonda 6+5 Allaha hamd olsun ki bugun hem bebegi hem kalp atisini gorduk. Benimde 2. cocugum olacak insallah. 7 yasinda bir kizim var. Rabbim hepimize nasip etsin hic kimsenin kucagini bos birakmasin sapasaglam alalim kucagimiza bebislerimizi. Dualariniza benide ekleyin:anneadayı::KK200:
Maşallah tatlım yaaa inşallah biz de duyarız bir an önce :) daha var amaa:KK17:

Selamlar ben de bu ay gebe olduğumu öğrendim, henüz bir yaşında bir oğlum var.. süpriz bir gebelikti ama hakkımızda hayırlısı olsun, şuan tek isteğim sağlıkla gelmesi :dua:
Benimde 22 aylık bir kızım var. Aslında bize de sürpriz oldu. Tabiki hayırlısı... Sağlıklı olsunlar da

Bel agrisi ve baş ağrısı çoğaldı bende kizlar dudaklarim cok kuruyor birde

X