2019 Şubat' ta gebe olanlar

Daha yeni bence bekle biraz canım belki düzelir şekli falan biz gördük keseyi ama çok minicikti zor gördük yani

Kızlar artık tanışsak mı ne dersiniz Ben Habibe, 2 buçuk yıllık evliyim rehabilitasyon merkezinde öğretmenim , yarışmaya İstanbul’ dan katılıyorum
Selam ben Esila. 1 yıllık evliyim. Bulgaristan da yaşıyorum, çalışmıyorum. Mesleğim ekonomist.

Göremedim ya bi türlü aklıma kötü şeyler bile geliyor ister istemez

Kızlar biraz rahat olun.. Böyle stres yaptikca daha kötü etkilenir bebişler.. Allah korusun kötü bisey olsa bile Allah öyle güzel ayarlamis ki bizim hayatimizi riske atmadan gebelik sona eriyor.. Bu bile mucizevi bisey.. Dusunsene vucut bunu anliyor ve diyor bu sagliksiz bunu at vucudundan.. Ne kadar muhtesem işliyor herşey..

Boyle stres yaptikca daha kötü oluyoruz psikolojimiz bozuluyor.. Akışına birakalim biraz.. Hersey Allahtan.. Veren de o alirsa alacak olan da o.. Biz ne desek boş.. Hersey olacagina varıyor..

Ara ara bana da geliyor vesveseler.. Hele buradaki seyleri okudukca insanin psikolojisi bozuluyor.. Dusunmemeye calisin hemi.. Biz stres oldukca bebişlerimiz güzel buyuyemezler:))

Bugun folik asit verdi doktor. Ben yeni basliyorum. Umarim cok gec kalmamisimdir.

Genelde gebelikten önce basliosun planliysa.. Degilse hemen doktor kontrolunde doktorun veriyor.. Cok gec degil bence.. Ben hatta son ay bebek olmucak nasilsa diye icmemistim simdi pismanim.. Hamile oldugumu ogrendikten itibaren hep içtim..

Ayy tatliş bana hep habiş derler :)) Herkes öyle söylüyo bir yandan iyi evet kafam dağılıyo bir yandan da malesef uyumak istiyorum tvnin karşısında battaniyenim ve kahvemle uzanmak istiyorum :)

Benim habibe diye arkadasm var habiş diyorum ona da:))

Selam ben Esila. 1 yıllık evliyim. Bulgaristan da yaşıyorum, çalışmıyorum. Mesleğim ekonomist.

Esila mesleğin de pek afilliymis:)) turkiyedeki ekonomik durumda bebek yapmak mantikli mi sence:)) yaa gecen arkadaslara diyorum evliliklerimiz iyi zamana denk geldi de bebekler pahali zamana denk geldi diye:)) ufacik kiyafetler 70tl.. Gecen gördüm şok oldum:/

Zaten stres en büyük düşman dediklerin doğru evet herşey Rabbimden... Biz iyi olmazsak zaten Bebişler de iyi olmazlar. Allahım kolaylık versin yardımcımız olsun Evet bazen en güzeli akışına bırakmak... Tabiki her gebelik Farklı geçiyor

Genelde gebelikten önce basliosun planliysa.. Degilse hemen doktor kontrolunde doktorun veriyor.. Cok gec degil bence.. Ben hatta son ay bebek olmucak nasilsa diye icmemistim simdi pismanim.. Hamile oldugumu ogrendikten itibaren hep içtim..
Bence de geç değil bende ilk gebeliğim de 5. Hafta da felan başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…