2019 Şubat' ta gebe olanlar

Beni de ekleyin arkadaslar 5+4 um suan bende 20 sinde ogrendim gebeligimi dun gittim keseyi gorduk cok sukur doktor onumuzde iki hafta var iki hafta icinde ya kalp atislarini duyariz yada bos gebelik onu anlariz dedi cok korktum boyle deyince eve geldim bos gebelikle ilgili arastirma yaptım aklima birsuru kotu sey geliyor simdi :-( sevunemedim bile

Beni de ekleyin arkadaslar 5+4 um suan bende 20 sinde ogrendim gebeligimi dun gittim keseyi gorduk cok sukur doktor onumuzde iki hafta var iki hafta icinde ya kalp atislarini duyariz yada bos gebelik onu anlariz dedi cok korktum boyle deyince eve geldim bos gebelikle ilgili arastirma yaptım aklima birsuru kotu sey geliyor simdi :-( sevunemedim bile
Düşünme öyle canım hepimizin şu an öyle bir ihtimali var Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için

Allahin izni ile bir sey olmaz.. su sekilde dua et.. Allahim bu cani verecek de sensin alacak da sensin ben istiyorum ama sen en hayırlısını verensin. Sen ol der oldurursun.. ezelimde.sensin ebedim de sensin ben ve verecegin bu can sana emanetiz Allahim.... diye dua et ve Allaha birak gönlünü serin tut

günaydın kızlar :halay:bende 10 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 31 yaşındayım seramik fabrikasında tasarım bölümünde çalışıyorum. bende şuan hiç bir belirti yok :KK35: haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.siz öğrendikten kaç gün sonra gitmiştiniz

Allahin izni ile bir sey olmaz.. su sekilde dua et.. Allahim bu cani verecek de sensin alacak da sensin ben istiyorum ama sen en hayırlısını verensin. Sen ol der oldurursun.. ezelimde.sensin ebedim de sensin ben ve verecegin bu can sana emanetiz Allahim.... diye dua et ve Allaha birak gönlünü serin tut
Tesekkur ederim canim cok guzel bi dua devamli okuyacağım soyleyecegim artik

Bişey olmaz İnşAllah kötü düşünme cnm

günaydın kızlar :halay:bende 10 yıllık evliyim ikinci çocuğuma hamileyim 31 yaşındayım seramik fabrikasında tasarım bölümünde çalışıyorum. bende şuan hiç bir belirti yok :KK35: haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.siz öğrendikten kaç gün sonra gitmiştiniz
Yeni öğrendiysen canim hemen kan tahlili ver zaten gittigin doktor iki gune bir kan isteyecek degerlerinin iki kat artip artmadigina bakacak. Belirtiler herkeste faklilik gosteriyor seninde yavas yavas baslar cok su icmeye calis folik asiti de ihmal etme bebisinin sagligi icin

Mrhb kizlar bende araniza katilabilirmiyim bende keseyi gordum gecen hafta bu hafta cumarteside kalp atisi için gidicez ama korkuyorum tabiki adetime gore 6 haftalik kendi hesabıma göre yumurtlama günüme gore 5 haftanın içinde ama kalp atışları 6 haftada oluyomuş gidince gorumeyebilirmiki acaba birazdahami geç gitsem

Mrhb kizlar bende araniza katilabilirmiyim bende keseyi gordum gecen hafta bu hafta cumarteside kalp atisi için gidicez ama korkuyorum tabiki adetime gore 6 haftalik kendi hesabıma göre yumurtlama günüme gore 5 haftanın içinde ama kalp atışları 6 haftada oluyomuş gidince gorumeyebilirmiki acaba birazdahami geç gitsem
Canim valla ben 6+4 tü sanırım gittim daha kalp atışı yoktu yolk sac oluşmuştu daha yeni yani bebeği besleyecek kese inşallah sen duyarsın ben yarın gidicem

hoşgeldiniz :) benim 5 haftalık gözüküyo ben 1 hafta beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için

Erken olabilir tatlım duymazsan da endişelenme 8. Haftada duyan var çünkü

Arkadaşlar merhaba ben de 18 şubatta hamile kaldığımı öğrendim. 18 şubatta adetimin ilk günüydü ve hcg değerim 237 ydi. İlk kez dün kontrole gittim ve doktor kesenin tam yuvarlak olmadığını biraz şeklinin bozuk olduğunu söyledi. Çok kafama takıldı. Bu arada tam 5 hastalıkken kese normal ultrasondan göründü ve boyu 7.4 mm. Normal mi bilmiyorum. Sizin keseniz nasıl kızlar. Bir de ben daha önce bir zorunlu kürtaj yaşamıştım. Şimdi çok korkuyorum. Doktor Protestan iğne kan yapıcı hap ve kor aspirin verdi

Calisiodun dimi habiş? Bence daha iyi calismak.. Ne guzel aklin dagilio.. Biz burda surekli degisik hamilelik hikayeleri okuyunca insanin psikolojisi bozuluyor:))
Ayy tatliş bana hep habiş derler :)) Herkes öyle söylüyo bir yandan iyi evet kafam dağılıyo bir yandan da malesef uyumak istiyorum tvnin karşısında battaniyenim ve kahvemle uzanmak istiyorum :)

X