- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.752
5 10 dakika önce yaptım ne yazık ki negatifYa bir kez daha yumurtluyosun ya da gebelik olabilir bir ihtimal beta hcgye karşı da hassas bir test gebelik testi yap bence bi ben 2 gün kala öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 10 dakika önce yaptım ne yazık ki negatifYa bir kez daha yumurtluyosun ya da gebelik olabilir bir ihtimal beta hcgye karşı da hassas bir test gebelik testi yap bence bi ben 2 gün kala öğrendim
ovülasyon testleri bat'a yakınken yapılması yanıltır genelde son adet tarihinizden bikaç gün snra baslamanız doğru olur ve birgünde anlayamazsınız.suan mesela sizin testinize göre yumurtlamaya yakın böyle cıkar ama bilmiyorum bir defa da anlasılmaz.bnde youtubeda ebru hanımın videolarını izleyerek ve ınstagramdan sayfasını takip ederek yumurtlama testi yapmayı ögrendim isterseniz sizde izleyin.cok faydasını görürsünüz.Kızlar benim bat'a 2 gün kaldi ovulasyon testi yaptım bu ne demek oluyor ??
Benim yumurtlamam gerçekleşti. Ben elimde gebelik testi bulunmadığı için bunu yapmak istedim. Bunda çift çizgi gördüm ama gebelik testim negatif çıktıovülasyon testleri bat'a yakınken yapılması yanıltır genelde son adet tarihinizden bikaç gün snra baslamanız doğru olur ve birgünde anlayamazsınız.suan mesela sizin testinize göre yumurtlamaya yakın böyle cıkar ama bilmiyorum bir defa da anlasılmaz.bnde youtubeda ebru hanımın videolarını izleyerek ve ınstagramdan sayfasını takip ederek yumurtlama testi yapmayı ögrendim isterseniz sizde izleyin.cok faydasını görürsünüz.
Ayy sorma 7. Haftadan sonra baslar diye umuyorum bakalim boyle de guzel gidiyo ama bakalm nolucak :))diyorum
Kizlarr demekki anormal degilmisiz benimde psikolojim bzuluyodu bende mi problem diye ama boylesi daha iyiymis ya :)Bende cogunlukla hissetmiyorum dedim ben mi normal degilim
Ahhh o pozitifi gördüğümde aklmdan neler gecmisti ya test bzuksa ya yanlissa ya gebe deglsem ya bi hastalik yuzunden ciktiysaa.. ama sonuc 699.8 betaaa... sende gorursun allahin izniyle hayırlısı olsunn :)Merhaba kizlar bende dun yaptigim idrar testinde pozitifi gordum.pazartesi hastaneye gidecem kan vercem bakalim umarim gercektir :)
Ayy hayirli olsun canim kucagina almayida nasip etsin Allah.. :) aslinda bnim sat 25 ocak yani bat ta 25 subat yarin daha ama ikidir daanamayip test yaptim ikisindede pozitif yarini heycanla bekliyorumAhhh o pozitifi gördüğümde aklmdan neler gecmisti ya test bzuksa ya yanlissa ya gebe deglsem ya bi hastalik yuzunden ciktiysaa.. ama sonuc 699.8 betaaa... sende gorursun allahin izniyle hayırlısı olsunn :)
Sonuç 335 çıktı yani 2 kattan fazla artmış umarım sağlıklı bir hamileliktir. Yarın doktor kontrolüm var.Sonuç ne oldu kuzum
Canım kaç gün sonra 4000 aşmıştıKızlar bende perşmbe günü gitmiştim değerim 4 bin küsür aşmıştı yeni olduğu için kese tam kendini belli etmedi doktor anladı sadece bana gösterdi ama anlayamadım tabi kanda herşey belli olduğu için benim içim rahatladı bende 2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah bende de belirti yok sadece iştahım açıldı 2 saatte bir acıkıyorum çok yememe rağmen sarı akıntılarım arada bi geliyor yoksa beyaz akıntım devam ediyor ha birde erkenden uykum geliyor Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin günler geçmiyor kızlar
Merhaba kizlar bende dun yaptigim idrar testinde pozitifi gordum.pazartesi hastaneye gidecem kan vercem bakalim umarim gercektir :)
Ayyy bebisin resmen ben burdayim anne diyoo bizleride haberdar et yarini beklemek ne zordur smdi :) sag salim dogsun insallahAyy hayirli olsun canim kucagina almayida nasip etsin Allah.. :) aslinda bnim sat 25 ocak yani bat ta 25 subat yarin daha ama ikidir daanamayip test yaptim ikisindede pozitif yarini heycanla bekliyorum
değerin 1300 iken vajinal ultrasondan mı göründü canımKizlaaar tatlı anneler :) bende gecen çarşamba doktora gittim yolk kesesi de olmusmus ama daha bebiş yok erkendi zaten o yüzden telaş yapmıyorum bu perşembe özele gideceğim çünkü buradaki doktor her hafta ultrasona sokuyor beni hersey normal diyor üstelik kanama vs hiçbir sorun yok. Değerim 1300 iken kese göründü zaten iki hafta sonra da yolk kesesi göründü. Hiçbir hamilelik şikayetim yok resmen eskisi gibiyim sadece bir uyku hali var biraz da iştahım açıldı çok şükür rahat geçiyor ama bu kadar sikayetsizlik beni korkuttu. Sizce bir problem olsa şimdiye kadar mutlaka bir şekilde belli eder miydi kendini çok korkuyorum
Hayırlı olsun tatlım haberdar et bizi de :)Merhaba kizlar bende dun yaptigim idrar testinde pozitifi gordum.pazartesi hastaneye gidecem kan vercem bakalim umarim gercektir :)
Evet canim sabah tahlil yaptım 1300 çıktı öğleden sonra doktor keseyi gördü ama 4556 da yazıyordu bu gerçek değer bencedeğerin 1300 iken vajinal ultrasondan mı göründü canım
Vajinal değil karından göründü canimdeğerin 1300 iken vajinal ultrasondan mı göründü canım
Vajinal değil karından göründü canim
Canım 4556 sanırım ya yanlış soyledimAa genelde 1500 gecince derler.. Ne kadar sanslisin.. Ben 8000lerde normal ultrasonda göremedim.. Vajinal bakti doktor:/ hepsi göbekten işte