Emin değil demekkisağlıklı olsunlarfa kız erkek farketmiyor.Görmek için uğraşmıyor ki, bence görüyor ama bana söylemiyor. Sorunca gülüp geçiyor :) Garantici herhalde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin değil demekkisağlıklı olsunlarfa kız erkek farketmiyor.Görmek için uğraşmıyor ki, bence görüyor ama bana söylemiyor. Sorunca gülüp geçiyor :) Garantici herhalde
Benim dr da söylemiyor ya benim cihazım en ayrıntılı cihazdır diyor burnu bile güzel oluşmuş dedi bi cinsiyet söylemediMaşallah kızına o zaman. Bir benim doktor söylemiyor galiba :)
Öyle canım, ilk Bebek zaten hangisi olsa aynı hevesEmin değil demekkisağlıklı olsunlarfa kız erkek farketmiyor.
Seninki de iyiymiş :)) Allah gönlüne göre versinBenim dr da söylemiyor ya benim cihazım en ayrıntılı cihazdır diyor burnu bile güzel oluşmuş dedi bi cinsiyet söylemedi
Kalp atışına gittiğimde yaptı doktor genel kan testi tsh idrar idrar kültürü tam kan sayımı filanKizlar bisey sorucam bana bthcg disinda hoc kan a bakmadilar yani vitamin filan eksikmi gibisinden. Sadece baslarda artiyo mu diye beta hcg ye bakildi sıkınti yok bebegi gorduk kalp atissini da duyduk. Sizde kandegerlerine filan bakildi mi kizlar. 8 haftadoldu bugu n
Bende isteyim o zaman kimse yaptir demedi banaKalp atışına gittiğimde yaptı doktor genel kan testi tsh idrar idrar kültürü tam kan sayımı filan
Doktor zaten söyler sanırım sizeBende isteyim o zaman kimse yaptir demedi bana
Koruyla ilgili haberleri okuyunca eşim oradan vazgeçti. Kapsam dahilinde bütün testler var mı? Ben bayram sonrası memoriale gideceğim...Ben Koru hastanesine gidiyorum tavsiye ederim. Doğum paketleri de baya kapsamlı.
AA ikimizin doğumu aynı güne geliyorSeninki de iyiymiş :)) Allah gönlüne göre versin
Canım sağlık ocağında tam kan taramasi yapıyorlar. Aile hekimine gidersen sabah ac karnına hemen alırlar tahlil için kan ve digerlerini..Kizlar bisey sorucam bana bthcg disinda hoc kan a bakmadilar yani vitamin filan eksikmi gibisinden. Sadece baslarda artiyo mu diye beta hcg ye bakildi sıkınti yok bebegi gorduk kalp atissini da duyduk. Sizde kandegerlerine filan bakildi mi kizlar. 8 haftadoldu bugu n
Bugun gidicem ben soylerim artikDoktor zaten söyler sanırım size
Aile hekimim burda degil ozel hastaneye gidiiyorum orda istiycemMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım araniza. Hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi umarım :)
Canım sağlık ocağında tam kan taramasi yapıyorlar. Aile hekimine gidersen sabah ac karnına hemen alırlar tahlil için kan ve digerlerini..
Merhabaaa.. benim fena değil.. ama birçok yiyecekten tiksindim. Sadece ekmek makarna peynir ve patates yiyorum desem yeridir. Ne zaman geçecek bu? Bir de hep bi halsizlik.. Senin nasıl? Böyle sorunlar var mıydı? Varsa ne zaman geçti? Çok soru sordum:) ama sen daha kidemlisinİyi akşamlar güzel anneler
Nası gidiyo bakalım![]()
Kızlar günaydın iyi bayramlar,kasık ve bel ağrıları yaşıyorum 9.haftayı bitiricem yarın.normal mi bunlar yahu
Ay bilmiyorum ki :) ben senin gibi değildim demekki kişiden kişiye değişiyor :) ben tam tersi ne bulduysam yedim halada öyleyim ama şimdi nedense daha bir enerjiğim yani devamlı hareket halindeyim sanırım seninde 15. Haftanda filan migden normale döner diye düşünüyorum hep öyle sürmüyor çünküMerhabaaa.. benim fena değil.. ama birçok yiyecekten tiksindim. Sadece ekmek makarna peynir ve patates yiyorum desem yeridir. Ne zaman geçecek bu? Bir de hep bi halsizlik.. Senin nasıl? Böyle sorunlar var mıydı? Varsa ne zaman geçti? Çok soru sordum:) ama sen daha kidemlisin
Ben de daha iyiyim. Bulantılarım azaldı. Şimdi ikili tarama zamanı. Sonr da bicirik cinsiyeti belli olur işte :)) senin belli oldu mu?Ay bilmiyorum ki :) ben senin gibi değildim demekki kişiden kişiye değişiyor :) ben tam tersi ne bulduysam yedim halada öyleyim ama şimdi nedense daha bir enerjiğim yani devamlı hareket halindeyim sanırım seninde 15. Haftanda filan migden normale döner diye düşünüyorum hep öyle sürmüyor çünkü![]()