Belirtilerin erkek gibi bakalım bu tabir doğru mu rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenin hamileligimin en basindan beri hic bir belirtim yok aslinda aralarda basim donuyor karnim aralarda agriyor okadar onun disinda bulanti kusma hic yasamadim cok sukur cok rahat geciyor hamileligim bundan snrada bulantin olmaz diyolar aslinda ama bakalim cok sukur simdilik iyiyim
Bel ağrısı erkeğe karın ağrısı kıza işaret edermiş çevremdekilerin dediğine göre bende de hep bel ağrıları var hayırlısı ne ise o olsun inşallah sağlıklı versin rabbmbenim de ara ara bulantılarım oluyor koku hassasiyetim benimde war arada bir bel ağrımda oluyor.şu aralar karpuzu ve dondurmayı çok sewiyorum. ilk bebeğim cinsiyetini bende çok merak ediyorum.
İlki kızmıydı acaba 2. Erkek belirtileri gibi rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizemerhaba arkadaslar benim ilk gebeligimde bulantim cok az olmustu genel olarak iyi bir hamilelik gecirdim ödem dışında. Ayaklarımda aşırı ödem olusmustu ozellikle 3. trimesterde onun disinda cok fazla erik yemistim tiksintimde olmamisti.
Suan ikinci bebegime hamileyim henuz 5 haftalik ve bel agrisi disinda hic bir belirtim yok. Aserme, tiksinme, mide bulantisi vs hic biri yok. Cinsiyet bakalim ne olacak Allah hakkimda olani nasip etsin!! Hepimizin
Ben ilk gebeliğimde (oğlumda) çilek için ağlamıştm bunda da çilek aşeriyorum hayırlısı olsun inşallah bakalım aşerme ile yada bulantı ile alakalı mı gerçekten bu cinsiyet meselesiMerhaba bende 9haftalık hamileyim 2. Bebeğime. 1kızım var onda çok bulantım vardı su bile içemiyordum. Bunda o kadar yok şükür ama sabahları bir posta lavaboya gidiyorum. Çilekli dondurma benim de favorim. Kızımda limon yiyordum. Bakalım kısmet artık bekliyoruz
Belirtilerin erkek gibi bakalım bu tabir doğru mu rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bir kızım var ikinci içinde hayırlısı olsun öğrenince yazarım buraya ama daha cok öğrenmeyeİlki kızmıydı acaba 2. Erkek belirtileri gibi rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahBir kızım var ikinci içinde hayırlısı olsun öğrenince yazarım buraya ama daha cok öğrenmeye
Hayırlısı olsun inşallahhayirlisi artik cmm kiz istiyirym ama icimde bir hid var erkek olacak gbi hepimizin hakkinda hayirlsii saglikla dogsunlarda kiz erkek farketmez cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?