2019 şubat mart anneleri cinsiyet tahminleri

Bebeğiniz kız mı erkek mi

• Ankete Katılan
    27
Bende oğlumda ekşi yiyordum limon tuzlayıp yerdim bende yarın gidicem doktora cinsiyet için 12 Haftalık gel demişti kesin belli olsun diye bakalım bende buaralar kas ağrısı bide midem başından beri çok ağrıyo aşırı iştahsızım 3 kilo verdim gebeliğin başından beri bundan sonra almam gerek diye biliyorum ama bakalım doktor ne diyecek yarın yazarm tekrar sonucu cinsiyet belli olanlar baştaki anketi oylayın bakalım bu sene kız senesi mi oğlan senesi mi

16. Haftanin icindeyim cumartesi gunu doktora gidicem belki ,artik cinsiyeti öğreniriz umarim

16. Haftanin icindeyim cumartesi gunu doktora gidicem belki ,artik cinsiyeti öğreniriz umarim
Ben 14. Haftanın içindeyim doktor kesin erkek dedi başından beri de erkek hissediyodum zaten rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah

12+5 hamileyim. İlk hamileliğim. Sizler ne güzel kıyas yapabiliyorsunuz ilkleriyle :) Benim bulantım, kusmam olmadı. Erkek gibi hissediyorum ama sağlıklı olsun yeter ki. Bu süreçte ikili test yapılan oldu mu ? Henüz kan sonucum için 1hafta var ama ense kalınlığımız 3.5 mm çıktı doktor da biraz canımızı sıktı ama 10 gün sonra perinatoloğa gideceğim.

Bende 14+0 ım. Yarın doktorda cinsiyetine bakarlar mı

MERHABA BENDE 14+5 HAFTALIK HAMİLEYİM NASİPSE MART SONU GİBİ DOĞUMUM OLACAK HENÜZ CİNSİYET BELLİ DEĞİL İKİLİ TESTİMİZ GEÇEN HAFTA OLDU DÜŞÜK RİSK ÇOK ŞÜKÜR :)

MERHABA BENDE 14+5 HAFTALIK HAMİLEYİM NASİPSE MART SONU GİBİ DOĞUMUM OLACAK HENÜZ CİNSİYET BELLİ DEĞİL İKİLİ TESTİMİZ GEÇEN HAFTA OLDU DÜŞÜK RİSK ÇOK ŞÜKÜR :)
Çok sevindim. Bizim de düşük risk çıktı çok şükür. Doktor biraz korkuttu bizi ense kalınlığından dolayı ama rahatladık. Allah herkesin yavrusuna sağlık versin. Biz de salı günü öğreneceğiz cinsiyeti kısmetse

Merhabalar tatlı anne adayları baby shower, hastane odası, mevlit gibi organizasyonlarınız için hepinizi sayfama beklerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Cnm zOTE="Uykucu melek, post: 57765408, member: 874303"]Nasıl hala öğrenmediniz mi

Benim 11+5de kız gibi dedi 20.haftada erkek olduğunu öğrendik[/QUOTE]
Cnm yazdığımda 13 hftalık flndım sanırım, 16.haftamda öğrendim, erkek :)

Selam 18. Haftamdayım hiç bulantım kusmam olmadı ilk canımın çektiği şey ızgara ciğer sac kavurma pastırma oldu, çin takvimi erkek , göbeğim sivri sadece göbekten gidiyorum , tatlı ne ekşi herseyden yiyebiliyorum astroloji doğum haritamda erkek gösteriyor ruyalarımdada erkek gördum falcılarda erkek derdi hep ama doktor 11. Hafta 15. Hafta ve 18. Haftamda yuzde yuz kız dedi diyeceğim o ki herşey Allahtan öngörü yok

Selam 18. Haftamdayım hiç bulantım kusmam olmadı ilk canımın çektiği şey ızgara ciğer sac kavurma pastırma oldu, çin takvimi erkek , göbeğim sivri sadece göbekten gidiyorum , tatlı ne ekşi herseyden yiyebiliyorum astroloji doğum haritamda erkek gösteriyor ruyalarımdada erkek gördum falcılarda erkek derdi hep ama doktor 11. Hafta 15. Hafta ve 18. Haftamda yuzde yuz kız dedi diyeceğim o ki herşey Allahtan öngörü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…