Bende oğlumda ekşi yiyordum limon tuzlayıp yerdim bende yarın gidicem doktora cinsiyet için 12 Haftalık gel demişti kesin belli olsun diye bakalım bende buaralar kas ağrısı bide midem başından beri çok ağrıyo aşırı iştahsızım 3 kilo verdim gebeliğin başından beri bundan sonra almam gerek diye biliyorum ama bakalım doktor ne diyecek yarın yazarm tekrar sonucu cinsiyet belli olanlar baştaki anketi oylayın bakalım bu sene kız senesi mi oğlan senesi miBende 15.haftadayim 1 tanede kizim var..kizimda pembe lekeler oluyordu daha istahsizdim ve eksi meyveler cekiyordu canim sert kivi elma falan yiyordum bu sefer en basindan beri tatli istiyorum midem daha rahat bulantilar olmadi oyle uzun zamanli farkli belirltiler yaşıyorum ama cinsiyet ne olucak biletiyorum ayni cinsiyette farkli belirtiler oluyormus bakalim hayirlisi olsun
Ben 14. Haftanın içindeyim doktor kesin erkek dedi başından beri de erkek hissediyodum zaten rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah16. Haftanin icindeyim cumartesi gunu doktora gidicem belki ,artik cinsiyeti öğreniriz umarim
Allah tamamina erdirsin ilk bebeginiz mi :)Ben 14. Haftanın içindeyim doktor kesin erkek dedi başından beri de erkek hissediyodum zaten rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin cümlemizinkini ilk değil 3. BebekAllah tamamina erdirsin ilk bebeginiz mi :)
Bende 14+0 ım. Yarın doktorda cinsiyetine bakarlar mı
Çok sevindim. Bizim de düşük risk çıktı çok şükür. Doktor biraz korkuttu bizi ense kalınlığından dolayı ama rahatladık. Allah herkesin yavrusuna sağlık versin. Biz de salı günü öğreneceğiz cinsiyeti kısmetseMERHABA BENDE 14+5 HAFTALIK HAMİLEYİM NASİPSE MART SONU GİBİ DOĞUMUM OLACAK HENÜZ CİNSİYET BELLİ DEĞİL İKİLİ TESTİMİZ GEÇEN HAFTA OLDU DÜŞÜK RİSK ÇOK ŞÜKÜR :)
Hayırlı olsun inşallah selametle kucağımıza almayı nasip etsin rabbimBenim bebegimin cinsiyetini erkek gordu doktor :)
Bana söylemedi ya14 haftalikken doktor kiz olacagni solemisti bana cnm suan 16 haftam bitiyor
Bana söylemedi ya[/QUOTE
Belkide kizdir cnm bazen kizlar cok gec cinsiyeti gostereblyor ayrili ultrosonda kesin ogrenirisn cnm
Nasıl hala öğrenmediniz miBana söylemedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?