2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

İnşallah kuzum yeni yıl hepimiz için bebek olsun. Tamam burayı da takipteyim:)

Iyi şeyler olmasina ihtiyacim var. Geçen sene yeni yila aglayarak ve mutsuz girdim. Butun senem oyle gecti ve buna cok inaniyorum. Bu sene mutlu girecem insallah.. hepimiz insallah mutlu ve umutlu girelim. 2018 benim icin cok kotu bir seneydi umarim 2019 benim icin ve sizler icin umut olur...

Kesinlikle kuzum inşallah bu yıl bize uğurlu gelsin

Bende 2019 da tüp bebek denemek istiyorum artık 2 yıl oldu denemeler. Ancak tüp bebek süreci nasıl işliyor tedavi ne kadar sürüyor beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? Bazı yorumları okudum doktor 2 ay sonra gel dedi falan yazıyor ?
Çok fazla ilaç kullanıldığını biliyorum ancak süreç nasıl işler hiç bilgim yok? Doktora gidip danışmadan önce sizden bilgi alayım en iyisi.

Adetin 2 yada 3.günü gidiyorsun hormon iğneleri başlıyor yumurtaları büyütmek için 10 ile 12 gün arası gelişimlerine bağlı toplama oluyor duruma göre toplamadan 3 yada 5 gün sonra transfer ediliyor çok yumurta toplanması durumunda yada oluşabilecek herhangi sıkıntı yüzünden yada bazen doktor şansı arttırmak için 1 ay rahmi dinlendirelim donduralım diyor kimi doktor donmuslarda şans daha yüksek diyor ve donduruluyor 1 2 ay sonra transfer oluyor rabbim yüzünüzü güldürsün umarım azda olsa açıklayıcı olmuştur

Öncelikle hosgeldin.. Ilayumut ek olarak uzun protokolde var. Uzun protokolde adetinin 21.gunu gidiyorsun. Sana bir ilac veriyor. Onu kullaniyorsun adet olunca gidiyorsun ve yumurta gelistirici ilaclara basliyor. Zor bir yol ama imkansiz degil stres yapmamaya ozen goster.

Teşekkür ederim canım 4 defa uyguladım ama hiçbiri uzun protokol değil o yüzden uzun protokol ile ilgili bilgim yok canım o yüzden yazmadım uzun protokol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Merhaba uzun protokol u acaba nasıl belirliyor doktor yumurtaların durumuna göre mi

Cnm onu kendileri soyluyor sanirim yaş ve yumurtaliklarin durumuna gore soyluyor. Bana uzun protokol dedi
Sizin yaşınız kaç anladım teşekkür ederim daha önce bana adetin 2. Günü başlatmışlardı bu ay tekrar başlıcam yine adetin 2. Günü sanırım kısa protokol oluyor rabbim tedaviye başlayacak herkese yardım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…