- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Canım çok teşekkür ederim . Çok yardımcı oldun.
Meraba merak ettim durumumuzu kaç tane ilerledi acaba 3. Ve 5. Güne ttansferiniz ne zamanKizlar ??? Opu işlemim yapildi 22 yumurta toplandi. Bugun merkezden arandim 22 yumurtanin 16 si olgunmuş.
Ve 16 dan 9 u döllenmiş...
Çok korkuyorum 3 veya 5 e embriyo kalmicak diye bu kadar düşüş normal mi ???
Meraba merak ettim durumumuzu kaç tane ilerledi acaba 3. Ve 5. Güne ttansferiniz ne zaman
Ayy oldun mu transfer hadi hayırlısı inşallah dikkat et kendine hadi hayırlı haberlerle gel inşallah buraya :)Cnm 4.gune kadar 7 kaldi. 5.ci gunde 1 e dustu transfer oldum
Insallah canim seninde iyi haberlerin olur inslahAyy oldun mu transfer hadi hayırlısı inşallah dikkat et kendine hadi hayırlı haberlerle gel inşallah buraya :)
Yok canım. Ben işlemi yine yarıda bırakmak zorunda kaldım . Bu sefer de olgunlaşan yumurta 2 taneydi ve boş cıktı . Herhalde Rabbim nasip etmeyecek. Neylerse güzel eyler. Hayırlısı.Rica ederim canim sen karar aşamasındamısın?
Yok canım. Ben işlemi yine yarıda bırakmak zorunda kaldım . Bu sefer de olgunlaşan yumurta 2 taneydi ve boş cıktı . Herhalde Rabbim nasip etmeyecek. Neylerse güzel eyler. Hayırlısı.
Senin adına çok sevindim. Heyecan yapma inşallah iyi haberler olacak. Güzel haberlerini bekliyorum .
Ben Trabzondayım canım. Ocakta zaten yumurtalar vuyumemisti . 3 ay vitamin desteği verdi. Şimdi de 2 yumurta oldu. Onlar da boş çıktı . Sebebi ne bilmiyorum. Bu şimdi doğal yolla deneyelim defi fakat inancım kalmadı. 2 ay sonra gel dedi ama gitmem herhalde.
arkadaşlar merhaba lucrinden kaç gün sonra adet oldunuz
benim iğneden sonraki 11.günüm.hala olmadımCnm ben direk gunumde oldum gecikebilecegimi soylediler ama gecikme yaşamadim
benim iğneden sonraki 11.günüm.hala olmadım
adetimin 21.gününde yaptım.2hafta içinde olacaksın dediler.2hafta tamamlanmadan sormak istemedim.ağrm yok ama genel bir ödem içerisindeyim sanki :) sizler kaç günde oldunuz merak ettim