2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Bu lucrin beni öldurdü adet olacam bikac gune ama cok asiri sancim var. Adet sancisi gbi degil sanki yumurtaliklarim patlicakmis gbi. Ben agrim olmaz saniyordum halbukiii... yolun başinda boyleysem ortalarini düsünemiyorum varmi benim gbi olan ?

Kizlar ??? Opu işlemim yapildi 22 yumurta toplandi. Bugun merkezden arandim 22 yumurtanin 16 si olgunmuş.
Ve 16 dan 9 u döllenmiş...

Çok korkuyorum 3 veya 5 e embriyo kalmicak diye bu kadar düşüş normal mi ???

Rica ederim canim sen karar aşamasındamısın?
Yok canım. Ben işlemi yine yarıda bırakmak zorunda kaldım . Bu sefer de olgunlaşan yumurta 2 taneydi ve boş cıktı . Herhalde Rabbim nasip etmeyecek. Neylerse güzel eyler. Hayırlısı.
Senin adına çok sevindim. Heyecan yapma inşallah iyi haberler olacak. Güzel haberlerini bekliyorum .

Bende yarıda kalacak diye çok korktum tutmaz ise tedavi degişecekmiş. Sana ne ilac veriyolar vitamin destegi flan vermiyorlarmi? Hangi ilaçlari kullaniyorsun yani boş çikmasinin bi nedeni olmali nerde yaptiriyosun

Ben Trabzondayım canım. Ocakta zaten yumurtalar vuyumemisti . 3 ay vitamin desteği verdi. Şimdi de 2 yumurta oldu. Onlar da boş çıktı . Sebebi ne bilmiyorum. Bu şimdi doğal yolla deneyelim defi fakat inancım kalmadı. 2 ay sonra gel dedi ama gitmem herhalde.

Boş mu çikti allahim duysun sesini ne yapilir tedavisi ne hiç bilmiyorum ne kadar zor bir süreç tahmin edebiliyorum merkezimi degistirsen acaba ???

adetimin 21.gününde yaptım.2hafta içinde olacaksın dediler.2hafta tamamlanmadan sormak istemedim.ağrm yok ama genel bir ödem içerisindeyim sanki :) sizler kaç günde oldunuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…