2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Ohss riskiniz yüksek olduğu içinde ilaçlar çok oluyor ben 7 farklı ilaç kullanmıştım iki paketi iğneydi hatta. Bolbol dinlenin embryologlardan gelecek telefonda oluyo insanın aklı ağrı falan düşünemıyor insan :) hakkınızda hayırlısı olsun benimde o tarihlerde oluck gibi transferim umarm çektiğimiz eziyetlerin meyvesini alırız :)

Merhaba, biz de ocak ayındaki adetimle 2. Transfere hazırlanıcaz. Dondurulmuş embriyolarla olacak.
1. de hamilelik değeri çok düşük çıktı. Sonra güzel katlandı, normal seviyeye gelip birden düştü :-(
böyle olunca da çok etkiledi bizi.
Şimdi hem korkuyorum hem ümitleniyor gibiyim. Çok karışık be kızlar bu duygular.

Benim ilk deneme ve embriyo kalitesi yeterli olduğu için tek olacak. Ama çift olmasını isterdim.
Sizin nasıl olacak?

Canım bende hayırlısıyla inşallah ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bizde sperm azlığı var çok şükür başka bir sorunumuz yok ama dün doktora gittim kist var dedi şaşırdım 2 yıldır doktorum hic böyle birseyden bahsetmedi yedi doktor kist diyince şaşırdım neyse zaten ocak ayında başka bir doktora gidecez diye bosveriyorum birşey varsa oda söyler diye neyse adana yüreğir başkent hastanesinde esra hanım diye bir doktor varmış onu önerdiler ona gitmeyi düşünüyorum

Benim ilk deneme ve embriyo kalitesi yeterli olduğu için tek olacak. Ama çift olmasını isterdim.
Sizin nasıl olacak?
Benimde ilk denemem 13 tane donduruldu doktorum tekrar konuşuruz dedi banamı bırakack kararı bilmiyorum hayırlısı artık :) umarım hayırlısı olur hepimiz için.

Kızlar bugün merkezden aradılar.26 yumurtadan 20 tanesi döllenmiş.16 tanesinin durumuda çok iyiymiş...çok mutluyum...düşününce bir garib oluyorum ya bebişlerim orda ben burda...
Çok sevindim canım maşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah..
Beklemek insana zor geliyo iğne operasyon bişey değilmiş ben böyle düşünüyorum. Aklıma gelmedikleri tek bi an yok :)

Soğuğa dayanıklı bebişler oluck bizimkiler canm :)) net nasıl tarih verildi cnm sana benim doktor ikinci adette ara dedi sadece
yumurta ların toplanmasından 5 gun sonra adet olacaksın dedi...sonra ilaçları anlattı ilaç kullanım şeması gibi yazılı bir kağıt verdi..25 ocakta konrole gideceğim.ayın 30undada transferin olacak dedi.hatta iki kere kontrole gideceğim 30 una kadar.zaten 30 una kadar da ikinci adetimi olmuş olacağım.vücut toparlar herhalde o zaman kadar.zaten bir sıkıntı olursa yapmazlar herhalde transferi

Şimdi anladım cnm tabi doktor bilir ona göre ayarlar. Bana direk ikinci adetinde ara dedi sadece o yüzden farklı bi uygulamamı yapılıyor diye sordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Şimdi anladım cnm tabi doktor bilir ona göre ayarlar. Bana direk ikinci adetinde ara dedi sadece o yüzden farklı bi uygulamamı yapılıyor diye sordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.
Rica ederim canım ne demek...peki senir tahmini ne zaman olur transferin.adet zamanın ne zaman.normalde ben ayın 26 sında adet olurum ama busefer erken olaccakmışım.senin problem neydi?ilk denemen mi birde ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…