- 10 Nisan 2018
- 1.338
- 3.435
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Ohss riskiniz yüksek olduğu içinde ilaçlar çok oluyor ben 7 farklı ilaç kullanmıştım iki paketi iğneydi hatta. Bolbol dinlenin embryologlardan gelecek telefonda oluyo insanın aklı ağrı falan düşünemıyor insan :) hakkınızda hayırlısı olsun benimde o tarihlerde oluck gibi transferim umarm çektiğimiz eziyetlerin meyvesini alırız :)Evet kızlar 26 olgun yumurtam çıktı.çok ağrım vardı.zaten uyanır uyanmaz ağlamaya başladım.çok kötü bir ağrı...neyseki şimdi geçti.birsürü ilaç verdi doktor..30 ocakta transfer var inşallah
Evet kızlar 26 olgun yumurtam çıktı.çok ağrım vardı.zaten uyanır uyanmaz ağlamaya başladım.çok kötü bir ağrı...neyseki şimdi geçti.birsürü ilaç verdi doktor..30 ocakta transfer var inşallah
Merhaba bendr ocak ayını bekliyorum dondurulmuşlarla olucak benimde. Doktorunuz tekmi çiftmi uygulayacak acaba?Merhaba, bizde Ocak ayında ilk transferimizi yapacağız inşallah.
11 adet dondurulmuş embriyo var.
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Canım bende hayırlısıyla inşallah ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bizde sperm azlığı var çok şükür başka bir sorunumuz yok ama dün doktora gittim kist var dedi şaşırdım 2 yıldır doktorum hic böyle birseyden bahsetmedi yedi doktor kist diyince şaşırdım neyse zaten ocak ayında başka bir doktora gidecez diye bosveriyorum birşey varsa oda söyler diye neyse adana yüreğir başkent hastanesinde esra hanım diye bir doktor varmış onu önerdiler ona gitmeyi düşünüyorumMerhaba kizlaaarrrNasılsınız iyisinizdir inşallahhh...
Biraz kendimden bahsedeyim 5 senedir bebiş istiyoruz her türlü yolu denedik son olarak tup bebek kaldı
Ocak ayında başkent hastanesinde tedaviye başlıyoruz... Raporlu yaptiracagim...
Gelelim şimdiden kullandıklarimıza...
Eşim L- arginine , saraçoglunun bal polen propolis kürünü ve balık yagı kullanıyor...
Ek olarak bol bol C vitamini...
Bende bal polen propolis kullanıyorum. Ve esimle birlikte kabak çekirdegi yiyoruzz... işlenmiş gıdalardan uzak duruyoruzzz... Bol bol balik yiyoruz... Genellikle zeytinyagı ve yesil yapraklı sebzeler tüketiyoruzzz...
Ilk denememiz olacagı için çok heyecanlıyız...
Hiçbir sorunumuz yok çok şükur.
Peki ya sizler neler yapıyorsunuzzz ???
Tüp bebek yapılırken yani transferde anestezi veriliyor muEvet 23 ekimde yapildu transfer...rahimde darlik oldugu anlasildi transfer cok zor yapıldı...buyuk ihtimalle zorlanildigi için olmadi...araliktaki reglim bittikten sonra gidicem rahim girişini genisletecekler bakalim
Hayır rutin uygulamada anestezi verilmiyor kişi kendi isterse uygulanıyor zaten gerekte yok ağrılı bir işlem değilTüp bebek yapılırken yani transferde anestezi veriliyor mu
Ben aşılama da çok sıkıntı çekmiştim o yüzden talep edeceğimHayır rutin uygulamada anestezi verilmiyor kişi kendi isterse uygulanıyor zaten gerekte yok ağrılı bir işlem değil
Yok anestezi verilmiyor aslinda 5 dklik bir islem...ben de sikinti oldugu icin zor olduTüp bebek yapılırken yani transferde anestezi veriliyor mu
Benimde ilk denemem 13 tane donduruldu doktorum tekrar konuşuruz dedi banamı bırakack kararı bilmiyorum hayırlısı artık :) umarım hayırlısı olur hepimiz için.Benim ilk deneme ve embriyo kalitesi yeterli olduğu için tek olacak. Ama çift olmasını isterdim.
Sizin nasıl olacak?
Bende spekülüm taktıramadığım için anestezi altında transfer olmuştumBen aşılama da çok sıkıntı çekmiştim o yüzden talep edeceğim
Çok sevindim canım maşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah..Kızlar bugün merkezden aradılar.26 yumurtadan 20 tanesi döllenmiş.16 tanesinin durumuda çok iyiymiş...çok mutluyum...düşününce bir garib oluyorum ya bebişlerim orda ben burda...
Aynen canım ya 30 ocağa kadar nasıl beklicem bilmiyorum ...Çok sevindim canım maşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah..
Beklemek insana zor geliyo iğne operasyon bişey değilmiş ben böyle düşünüyorum. Aklıma gelmedikleri tek bi an yok :)
Soğuğa dayanıklı bebişler oluck bizimkiler canm :)) net nasıl tarih verildi cnm sana benim doktor ikinci adette ara dedi sadeceAynen canım ya 30 ocağa kadar nasıl beklicem bilmiyorum ...
yumurta ların toplanmasından 5 gun sonra adet olacaksın dedi...sonra ilaçları anlattı ilaç kullanım şeması gibi yazılı bir kağıt verdi..25 ocakta konrole gideceğim.ayın 30undada transferin olacak dedi.hatta iki kere kontrole gideceğim 30 una kadar.zaten 30 una kadar da ikinci adetimi olmuş olacağım.vücut toparlar herhalde o zaman kadar.zaten bir sıkıntı olursa yapmazlar herhalde transferiSoğuğa dayanıklı bebişler oluck bizimkiler canm :)) net nasıl tarih verildi cnm sana benim doktor ikinci adette ara dedi sadece
Şimdi anladım cnm tabi doktor bilir ona göre ayarlar. Bana direk ikinci adetinde ara dedi sadece o yüzden farklı bi uygulamamı yapılıyor diye sordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.yumurta ların toplanmasından 5 gun sonra adet olacaksın dedi...sonra ilaçları anlattı ilaç kullanım şeması gibi yazılı bir kağıt verdi..25 ocakta konrole gideceğim.ayın 30undada transferin olacak dedi.hatta iki kere kontrole gideceğim 30 una kadar.zaten 30 una kadar da ikinci adetimi olmuş olacağım.vücut toparlar herhalde o zaman kadar.zaten bir sıkıntı olursa yapmazlar herhalde transferi
Rica ederim canım ne demek...peki senir tahmini ne zaman olur transferin.adet zamanın ne zaman.normalde ben ayın 26 sında adet olurum ama busefer erken olaccakmışım.senin problem neydi?ilk denemen mi birde ? :)Şimdi anladım cnm tabi doktor bilir ona göre ayarlar. Bana direk ikinci adetinde ara dedi sadece o yüzden farklı bi uygulamamı yapılıyor diye sordum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.