2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Rica ederim canım ne demek...peki senir tahmini ne zaman olur transferin.adet zamanın ne zaman.normalde ben ayın 26 sında adet olurum ama busefer erken olaccakmışım.senin problem neydi?ilk denemen mi birde ? :)
İlk adetimi yumurta toplamadan 15 gün sonra oldum cnm ben. Gecikti benim ki biraz. Sanırım ocak ayında adet olunca belli oluck transferde ocak sonu ya da şubat başı gibi olucak sanırım. Polikistk overim var benim birde çikolata kistim . Birbucuk sene denedik olmayınca tüp bebek kararı aldık. İlk denemem olucak bu umarımda son olur :))

Bu sorunlara ragmen aşilama boşa gecen zaman ve bosa yikilan hayaller olmuş. Ben hic anlamiyorum bende bircok doktor degistirdim. Her biri ayri ayri sorunumun olmadigini bildikleri halde klomen tedavisi , femara , ultrason takibi , asilama denediler. Boşu boşuna gecen zaman ve hepsi ayri ayri masraf. Bana kalan hayal kirikligi, umutsuzluk ve 10 kilo oldu...

Aslinda mantikli olan 2 sene deneyip olmamasi halinde tup bebek merkezine basvurmak cunku orada daha ayrintili kontrol saglaniyor.

Ne diyelim buda doktorlarin eksikligi bu surecte olanlara dikkat etmelerini oneriyorum...

Sizinde insallah 2.denemeniz tutar bebisinize kavusursunuzzzz

İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin :anneadayı::KK200:

Canım zaten su içecek falan halim kalmadı bir saattir acayip ağrım vaar karnımda kasıklarımda .acaba normalmi yoksa yumurtaları m mı çatlıyor ya..çok ağrım var hastaneye gidiyoruz şuan

Canımmmm kusura bakma çok yogundum giremedim bir türlu... Evet catlatma ignesinden sonra boyle oluyor malesef... nasilsinnn iyimisssin surec nasil ilerledi kac adet toplandiii

Merhaba, biz de ocak ayındaki adetimle 2. Transfere hazırlanıcaz. Dondurulmuş embriyolarla olacak.
1. de hamilelik değeri çok düşük çıktı. Sonra güzel katlandı, normal seviyeye gelip birden düştü :-(
böyle olunca da çok etkiledi bizi.
Şimdi hem korkuyorum hem ümitleniyor gibiyim. Çok karışık be kızlar bu duygular.

Merhaba hoşgeldinizzz :))

Merak ettim kaç cikmisti ve kacinci gun tahlil yaptirmistiniz???

Canım bende hayırlısıyla inşallah ocak ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bizde sperm azlığı var çok şükür başka bir sorunumuz yok ama dün doktora gittim kist var dedi şaşırdım 2 yıldır doktorum hic böyle birseyden bahsetmedi yedi doktor kist diyince şaşırdım neyse zaten ocak ayında başka bir doktora gidecez diye bosveriyorum birşey varsa oda söyler diye neyse adana yüreğir başkent hastanesinde esra hanım diye bir doktor varmış onu önerdiler ona gitmeyi düşünüyorum

Evet doktorlar goreceli malesef herkese sicak gelen bir doktor vardir illaki
. Raporlu mu yaptiracaksiniz ??? Bu arada kist cikolata kisti mi ?

yumurta ların toplanmasından 5 gun sonra adet olacaksın dedi...sonra ilaçları anlattı ilaç kullanım şeması gibi yazılı bir kağıt verdi..25 ocakta konrole gideceğim.ayın 30undada transferin olacak dedi.hatta iki kere kontrole gideceğim 30 una kadar.zaten 30 una kadar da ikinci adetimi olmuş olacağım.vücut toparlar herhalde o zaman kadar.zaten bir sıkıntı olursa yapmazlar herhalde transferi

Ben tup bebege başlarken senin transferin yapilmiş olacak :)

Kızlar merhaba.benim raporum var.doktor lucrin depod diye bir ialaç yazmış.ama bunun karşılanmadığını söyledi tüp bebek merkezindekiler.eczacıda bunu raporla karşılıyor dedi.ne yapacağımı şaşırdım karşılıyor mu karşılamıyor mu anlamadım....var mı bir bilgisi olan ?

Kızlar merhaba.benim raporum var.doktor lucrin depod diye bir ialaç yazmış.ama bunun karşılanmadığını söyledi tüp bebek merkezindekiler.eczacıda bunu raporla karşılıyor dedi.ne yapacağımı şaşırdım karşılıyor mu karşılamıyor mu anlamadım....var mı bir bilgisi olan ?

Bildigim kadariyla 70 tl kadar bir ucreti var. Yanlis bilmiyorsam tabiki. Bende raporun karsiladigini duydum. Illaki karsiliyordur. Baska bir ecxaneye daha sorun emin olmak icin

Benim de 15 ocak gibi galiba beraber baslayacagiz

Bana uzun protokol uygulanacak. Ilaclara başlamam 2 şubat civari olacak. Lucrin vericek once adetimin 21.gunu...

Sonra adet olunca baslayacagim. Baya zaman kaybi oldu benim icin. Birde bir hesap yaptim suanki hesaplarima gore pozitif haberini insallah alirsam, 5 sene once bebegimi kaybettigim gune geliyor.

Birde bende cok engel cikti allah bilir belki zamani gelmemis diye geçirdigim zaman , o gundur hayirlisi hepimiz icin tabii.

Bilmiyorim ki sadece kist var şu ilacı kullanın dedi ilacı almadım bile vede evet raporlu sayılırız yani mesai saati içinde gidip eski doktorumdan 2 kere aşılama yapılıp tutmadığına dair rapor alacaz

X