2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Ben 26 yasindayim canim sen kac yasindasin. ??? Bende kisa protokol isteyecegim eger bir problem olmassa 1 ay da rahim dinlendirme isteyecegim

Cnm ne yaptin degisiklik varmi ?

Ben devlet hastanesine gidiyorum diyecektim orda süreçler nasıl

Tam tesekkurlu bir hastane ise infertilite bolumu var ise bence ordan da verirler diye dusunuyorum. Ben devlet hastanesinde yaptiracaktim ama bulundugum yerde yok. Ve bana en yakin olan yer de daha faaliyete girmedi aslinda onu cok beklemistim ama olmadi. Tam olarak nasil isledigini bilmiyorum ama cok sira var diye duymustum. Siz gorustunuzmu size gun belirledilermi ?

Ben dosya mi hazırladım verdim üstüne tup bebk yazdılar imzaladılar bana hemşire dayiliyeden randevu al ac karina gel vb dedi ondan sonra ne olacak bilmiyorum

Bende 29 yaşındayım canım sana hangisi uygunsa o olur inşallah rabbim yardımcımız olsun bende reglimi bekliyorum çok stresliyim

Reglde baslanacak degilmi ?
Bnimde bikac gun sonra tedaviden once son reglim :) Ben suan heyecanli ve birazfa korkuyorum. Ama stress yapma lutfen yumurtalarin olumsuz etkilenmesin normal klomen tedavisi gbi düsün... bu ne kadar kolay bilmiyorum ama

Bulundugu ilde tup bebek olmamasi ne kadar sinir bozucu bir durum bizimde bulundugumuz ilde yok...
Ilk denemenizmi olacak

Ne var dosyada ne istiyorlar ?
Bende simdiden hazirlasam mi acaba
Rahim filmi istiyorlar normal kadın doğum da muayne bide adetliyken muayne kan testi eşinin sonucları kan testi nüfus kağıt örneği evlilik cüzdanın ilk 2 sayfası eşinin ve senin birer adet fotoğrafı bunlar isteniyor dosya icin

Çok teşekkür ederim umarım bu sürece gerek kalmaz. Beklemedeyiz Ocak Şubat içinde de olmazsa araştırmalara başlarız biz de bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…