- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Sizin yaşınız kaç anladım teşekkür ederim daha önce bana adetin 2. Günü başlatmışlardı bu ay tekrar başlıcam yine adetin 2. Günü sanırım kısa protokol oluyor rabbim tedaviye başlayacak herkese yardım etsin inşallah
Ben devlet hastanesine çekiyorum
evet kızlar ikinci basarısız tüp bebk denemmesinden sonra hakan yaralı hocaya gitmeye karar verdim bu yıl bizim yılımız olsun 6 yıldır evliyiz bebiş isitiyoruz hakan hoca pozitifi konustu cuma ıgnelere baslıycaz nasipse blklm hayılrısı bu yıl kucaklarım ız dolsun insallah
Ben devlet hastanesine gidiyorum diyecektim orda süreçler nasılUniversite hastanelerinde cikiyor canim. Ben direk tup bebegi universite hastanesinde yaptiracagim icin oradan cikaracaklar.
Ben devlet hastanesine gidiyorum diyecektim orda süreçler nasıl
Ben dosya mi hazırladım verdim üstüne tup bebk yazdılar imzaladılar bana hemşire dayiliyeden randevu al ac karina gel vb dedi ondan sonra ne olacak bilmiyorumTam tesekkurlu bir hastane ise infertilite bolumu var ise bence ordan da verirler diye dusunuyorum. Ben devlet hastanesinde yaptiracaktim ama bulundugum yerde yok. Ve bana en yakin olan yer de daha faaliyete girmedi aslinda onu cok beklemistim ama olmadi. Tam olarak nasil isledigini bilmiyorum ama cok sira var diye duymustum. Siz gorustunuzmu size gun belirledilermi ?
Bende 29 yaşındayım canım sana hangisi uygunsa o olur inşallah rabbim yardımcımız olsun bende reglimi bekliyorum çok stresliyimBen 26 yasindayim canim sen kac yasindasin. ??? Bende kisa protokol isteyecegim eger bir problem olmassa 1 ay da rahim dinlendirme isteyecegim
Çikolata kistinin baskılanması için doğum kontrol hapı mi kullaniyorsunuzMerhaba ben de 31 yaşındayım çikolata kistim var malesef kisti baskılaması için ilaç kullanıyorum ve bulunduğum ilde tüp bebek merkezi olmadığı için Bursada yapılacak. O yüzden sömestrı beklemek zorundayım
Tam olarak doğum kontrol hapı sayılıyor mu bilmiyorumÇikolata kistinin baskılanması için doğum kontrol hapı mi kullaniyorsunuz
Adeti bekliyorum. Doktorların istediği testleri yapıyoruz. Haftaya başlar sanırım reglime 5-6 gün bar
Ben dosya mi hazırladım verdim üstüne tup bebk yazdılar imzaladılar bana hemşire dayiliyeden randevu al ac karina gel vb dedi ondan sonra ne olacak bilmiyorum
Bende 29 yaşındayım canım sana hangisi uygunsa o olur inşallah rabbim yardımcımız olsun bende reglimi bekliyorum çok stresliyim
Merhaba ben de 31 yaşındayım çikolata kistim var malesef kisti baskılaması için ilaç kullanıyorum ve bulunduğum ilde tüp bebek merkezi olmadığı için Bursada yapılacak. O yüzden sömestrı beklemek zorundayım
Rahim filmi istiyorlar normal kadın doğum da muayne bide adetliyken muayne kan testi eşinin sonucları kan testi nüfus kağıt örneği evlilik cüzdanın ilk 2 sayfası eşinin ve senin birer adet fotoğrafı bunlar isteniyor dosya icinNe var dosyada ne istiyorlar ?
Bende simdiden hazirlasam mi acaba
Adetin 2 yada 3.günü gidiyorsun hormon iğneleri başlıyor yumurtaları büyütmek için 10 ile 12 gün arası gelişimlerine bağlı toplama oluyor duruma göre toplamadan 3 yada 5 gün sonra transfer ediliyor çok yumurta toplanması durumunda yada oluşabilecek herhangi sıkıntı yüzünden yada bazen doktor şansı arttırmak için 1 ay rahmi dinlendirelim donduralım diyor kimi doktor donmuslarda şans daha yüksek diyor ve donduruluyor 1 2 ay sonra transfer oluyor rabbim yüzünüzü güldürsün umarım azda olsa açıklayıcı olmuştur
Evet canım ilk denememiz olacak. Malesef tatilleri beklemek zorundayız tedavi için çok sinir bozucu ocakta olmazsa temmuzu beklemek zorundayımBulundugu ilde tup bebek olmamasi ne kadar sinir bozucu bir durum bizimde bulundugumuz ilde yok...
Ilk denemenizmi olacak