2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Rica ederim canım ne demek...peki senir tahmini ne zaman olur transferin.adet zamanın ne zaman.normalde ben ayın 26 sında adet olurum ama busefer erken olaccakmışım.senin problem neydi?ilk denemen mi birde ? :)
İlk adetimi yumurta toplamadan 15 gün sonra oldum cnm ben. Gecikti benim ki biraz. Sanırım ocak ayında adet olunca belli oluck transferde ocak sonu ya da şubat başı gibi olucak sanırım. Polikistk overim var benim birde çikolata kistim . Birbucuk sene denedik olmayınca tüp bebek kararı aldık. İlk denemem olucak bu umarımda son olur :))

İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Canım zaten su içecek falan halim kalmadı bir saattir acayip ağrım vaar karnımda kasıklarımda .acaba normalmi yoksa yumurtaları m mı çatlıyor ya..çok ağrım var hastaneye gidiyoruz şuan

Canımmmm kusura bakma çok yogundum giremedim bir türlu... Evet catlatma ignesinden sonra boyle oluyor malesef... nasilsinnn iyimisssin surec nasil ilerledi kac adet toplandiii

Merhaba hoşgeldinizzz :))

Merak ettim kaç cikmisti ve kacinci gun tahlil yaptirmistiniz???

Evet doktorlar goreceli malesef herkese sicak gelen bir doktor vardir illaki
. Raporlu mu yaptiracaksiniz ??? Bu arada kist cikolata kisti mi ?

Ben tup bebege başlarken senin transferin yapilmiş olacak :)

Kızlar merhaba.benim raporum var.doktor lucrin depod diye bir ialaç yazmış.ama bunun karşılanmadığını söyledi tüp bebek merkezindekiler.eczacıda bunu raporla karşılıyor dedi.ne yapacağımı şaşırdım karşılıyor mu karşılamıyor mu anlamadım....var mı bir bilgisi olan ?

Bildigim kadariyla 70 tl kadar bir ucreti var. Yanlis bilmiyorsam tabiki. Bende raporun karsiladigini duydum. Illaki karsiliyordur. Baska bir ecxaneye daha sorun emin olmak icin

Benim de 15 ocak gibi galiba beraber baslayacagiz

Bana uzun protokol uygulanacak. Ilaclara başlamam 2 şubat civari olacak. Lucrin vericek once adetimin 21.gunu...

Sonra adet olunca baslayacagim. Baya zaman kaybi oldu benim icin. Birde bir hesap yaptim suanki hesaplarima gore pozitif haberini insallah alirsam, 5 sene once bebegimi kaybettigim gune geliyor.

Birde bende cok engel cikti allah bilir belki zamani gelmemis diye geçirdigim zaman , o gundur hayirlisi hepimiz icin tabii.

Bilmiyorim ki sadece kist var şu ilacı kullanın dedi ilacı almadım bile vede evet raporlu sayılırız yani mesai saati içinde gidip eski doktorumdan 2 kere aşılama yapılıp tutmadığına dair rapor alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…