- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Bende de pkos var dozun benimkinin iki katı ama illaki doktorunun bi bildiği vardır kork diye söylemedim canım ben ebeyim bize çok geliyor ohss olmuş hastalar şu saatten sonra yapacak bir şey yok opu sonrası şikayetlerin olursa doktora başvurursun. Kazasız belasız atlatırsın inşallah225 vuruluyorum fazlamı ki acaba?birde bende pico var ondan dolayımı acaba bukadar fazla yumurta oluştu...ay çok korktum şuan.bende iyi birşey zannediyordum fazla yumurta olmasını
Amin. Bu tedaviler insanı bazen çok çaresiz hissettiriyor ama sonra diyorsun Rabbimin bir bildiği vardır. Çok şükür oğlum var. O çok kardeş istiyor. Rabbim yüzünü güldürsün. Kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Paylaşıcam inşallah.:)
merhaba arkadaşlar 21 kasımda yumurtalar toplandı ama hormon yüksekliği yüzünden ertelendi transferim. 1 aralıkta erken adet oldum bu seferde küçük yumurtaların büyüklüğü erteledi transferimi. sabretmek çok zor gerçekten
Merhaba kızlar.bugün kontrole gittim.50 yumurta olmuş yaklaşık.2 gün daha vurulacağım.gonal f.ve bunun yanında da yumurtam çatlamasın diye cetrotide iğne vurulacağım iki gün.az önce iğnelerimi vurdurdum sağlık ocağında.normalde kendim vuruyordum ama iki tane vurulacağım için bugün hemşireye vurdurayım dedim.göbeğimde cetrodite yi vurduğu yerin biraz yıkarısında 2 santim çağpnda bir kızarıklık oluşmuş,eve gelince farkettim.bu iğneyi olanlar varmı ?aynı şey oldu mu sizdede?şimdi kafam takıldı acaba kadın yanlış bir tekniklemi vurdu çünkğ iğneyi tam dik tutması gerekirken o hafif eğimli tuttu iğneyi.o yüzden iğne vurulan yerde değilde bir parmak yukarısında oluştu bu kızarıklık? Of bu kızarıklık niye oluştu şimdi yaa sinirlerim bozuldu!
Merhaba kızlar Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin bende şubat ayında tüp bebek denemesi yaptırcam sizler tüp bebek öncesi vitamin yada destekleyici bir şeyler kullandınız mı ya da önerebileceğiniz bir şeyler var mı
Kızarıklık geçti 1 saat sonra falan.takviye hiç bişe kullanmadım.tabi besle nmeme dikkat ettim.yarım avakado yıyorum her sabah ceviz.gerçek bal.fındık badem.bitki çayları içiyorum hep.doğal yumurta her sabah 1 tane.illaki bunların faydası olmuştur.ama bende pico olduğu için fazla yumurtam oluştu sanırım.Cnm normal diye biliyorum cok mu geniş kizariklik ?
Canini acitiyormu...
Masallah 50 yumurta :))) birsey kullandinmi takviye ?
Iyi cesaret edebilmissiniz benim bir tanidigim olmayacagini dusundugu icin 2.ye cesaret edemedi. O surecleri birdaha yasamamak adina
Kızarıklık geçti 1 saat sonra falan.takviye hiç bişe kullanmadım.tabi besle nmeme dikkat ettim.yarım avakado yıyorum her sabah ceviz.gerçek bal.fındık badem.bitki çayları içiyorum hep.doğal yumurta her sabah 1 tane.illaki bunların faydası olmuştur.ama bende pico olduğu için fazla yumurtam oluştu sanırım.
Evet süreçler yıpratıcı eski travmalar ortaya çıkıyor ama evde ilgilenmem gereken bir çocuk olduğundan fazla takılamıyorsun.
Bu son artık Rabbim nasip eder inşallah.
Kızarıklık geçti 1 saat sonra falan.takviye hiç bişe kullanmadım.tabi besle nmeme dikkat ettim.yarım avakado yıyorum her sabah ceviz.gerçek bal.fındık badem.bitki çayları içiyorum hep.doğal yumurta her sabah 1 tane.illaki bunların faydası olmuştur.ama bende pico olduğu için fazla yumurtam oluştu sanırım.
Bu cuma yapılacak galiba.şuan konrole geldim.büyük ihtimale bugün çatlatma iğnesini yapmamı söyleyecek doktor.Sen yine iyi düsün iyi olsun. Ne zaman toplama isleri yapacaklar..
Canim 4 defa yumurta toplama islemim oldu sadece 3.de aşırı sancı oldu diğerlerinde hiçbir ağrı sızı hissetmedim 3.de tedaviden 1 ay önce rahim filmi çekilmiştim ve histereskopi olmuştum sanırım ondan çok sancım oldu sanırım sende pko var o yüzden çok yumurta oluşmuş sağlıkla toplansın döllensin ve sana hayırlı sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah büyük ihtimalle sende rahim dinlendirmek işlemini uygulanacaktır çünkü çok yumurta oluşması durumunda rahmi 1 ay dinlendiriyorlar Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasınArkadaşlar yumurtalarınız toplandıktan sonra neler yaşadınız?çok ağrınız oldumu? Hemen normal yaşantınıza döndünüzmü?
İnşallah canım amin.daha yeni hastaneden geldim.bugün 9 buçukta çatlatma iğnelerimi olacağım.cuma günü sabah 9 bucuktada yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla.fazla yum.oluştuğu için 1 ay bekleyecekmişiz.Canim 4 defa yumurta toplama islemim oldu sadece 3.de aşırı sancı oldu diğerlerinde hiçbir ağrı sızı hissetmedim 3.de tedaviden 1 ay önce rahim filmi çekilmiştim ve histereskopi olmuştum sanırım ondan çok sancım oldu sanırım sende pko var o yüzden çok yumurta oluşmuş sağlıkla toplansın döllensin ve sana hayırlı sağlıklı evlat olarak dönsünler inşallah büyük ihtimalle sende rahim dinlendirmek işlemini uygulanacaktır çünkü çok yumurta oluşması durumunda rahmi 1 ay dinlendiriyorlar Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın
Anestezi den uyandım sandviç yedirip ağrı kesici verip taburcu ettiler bi saatlik eve uğradım piknik sepetini hazırlayıp pikniğe gitmiştim. Uyanınca bi kramp oluyor ama ağrı kesiciden sonra ben hiç ağrı hissetmemiştimArkadaşlar yumurtalarınız toplandıktan sonra neler yaşadınız?çok ağrınız oldumu? Hemen normal yaşantınıza döndünüzmü?
Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim hepimizin kucağını doldursunİnşallah canım amin.daha yeni hastaneden geldim.bugün 9 buçukta çatlatma iğnelerimi olacağım.cuma günü sabah 9 bucuktada yumurtalarım toplanacak hayırlısıyla.fazla yum.oluştuğu için 1 ay bekleyecekmişiz.
Bu cuma yapılacak galiba.şuan konrole geldim.büyük ihtimale bugün çatlatma iğnesini yapmamı söyleyecek doktor.