- 24 Ocak 2019
- 208
- 201
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Bu arada bana yarın çatlama iğnesi verebilir çünkü yumurtalar agrıyamaya başladı felaket dereceÇok güzel canım bende yarın kontrole gidiyorum aynı anda hamil e kalırız inşallahhhh gelişmeleri yazarsın
Bu arada bana yarın çatlama iğnesi verebilir çünkü yumurtalar agrıyamaya başladı felaket derece
Kizlar selam nasilsinizzz... Iyi haber yokmu hamiş falann.
Bende şimdi geldim canım rahim 10 olmuş 11 yumurta 14 ve 16 mm olmuş salı çatlama iğnesi perşembe yum toplama yapılacak hakkımızda hayırlısı canım inşallah sende yarın iyi haber alırsınRahim 8.4 mm olmuş. Sağ yum lar iyi ama sol hala geride. Yarın bir daha bakacaklar. Belki yarın çatlatma iğnesini verirler.
Hayırlısı bakalım.
Ben raporlu tedavi oluyordum 3000 ilaç dozu varmış bende doldu o limit 4 kutu ücretli aldım raporsuzlara allah yardım etsin.amin canım inşallah hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlanır cuma olumsuz konuşmuştu doktor ama bugün iyi dedi herşeye bugun ve yarın gonalf fa devam salı 21.15 de çatlatma iğnesini yapcamÇok iyi maşallah kaliteli embriyolar olur inşallah.
Benim kasıklarda aman aman bir ağrı yok daha sağda biraz var
Rahim kalınlığı önemli tutunma açısından 9-10-11 mm olmalı diye biliyorum
Ben raporlu tedavi oluyordum 3000 ilaç dozu varmış bende doldu o limit 4 kutu ücretli aldım raporsuzlara allah yardım etsin.amin canım inşallah hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlanır cuma olumsuz konuşmuştu doktor ama bugün iyi dedi herşeye bugun ve yarın gonalf fa devam salı 21.15 de çatlatma iğnesini yapcam
Bende kalmıyo milim milim hesap ederek aldım nerdeyse yeni rapor lazımmış kalan ilaçları indirimli almam için oda 2.rapor hakkımın boşa gitmesi demek oluyordu zaten 3 hakkımız var neyse dedim para ile aldım mecburKontorle öağırmadılar yarın çatlatma iğnesi vırulacakmış. Perşembe benim de toplanacak. Hayırlısı bakalım. Benim de ilaçlar 3000₺ yi buldu. Elimde ilaç kalacak ama.
İnşallah tutar hayırlısıylaBugün yumurtalar toplandı 7 tane. Bakalım kaçı döllenecek. Durumlarına göre pgt ye gönderilecek.
Hayırlı olsun canım benimde toplandı bak 7 yum olmuş maşallahBugün yumurtalar toplandı 7 tane. Bakalım kaçı döllenecek. Durumlarına göre pgt ye gönderilecek.
Şükür sen nasılsın?
Ben tedavideyim bakalım.
Ben malesef b.k gibiyim herşeyi elinden alinmiş minik bir çocuk gibiyim annemden dayak yerim korkusuyla ne aglayabiliyorum nede bosver diyebiliyorum... 0 umutla hayatima devam etmeye calisiyorum. Insallah hayirli haberler alirim hepinizden de birazz keyfim yerine geliiirrr.
Neye göre karar veriyorlar parametreleri ne biliyor musunuz?Bugün 3.gün 4 embriyo oluşmuştu. Gelişimleri iyi gidiyormuş. Pgt ya da transfere yarın ya da salı karar verecekler. Hayırlısı bakalım.
Neye göre karar veriyorlar parametreleri ne biliyor musunuz?