2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Tedavi şeklin nasıl hayırlı sonuç alırsın umarım ben uzun protokol tedavi oluyorum son 2 iğnem kaldı kontrole gideceğim salı günü yumurta durumuna göre toplama ve transfere karar verilecek

Kısa benim ki. Dün iğneyi vurmayı unutuyordum az kaldı :) neyse başladık hayırlısı bakalım.
İnşallah güzel kaliteli yumurta ve embriyo olur. Gelişmeleri yazarsan sevinirim.

Kısa benim ki. Dün iğneyi vurmayı unutuyordum az kaldı :) neyse başladık hayırlısı bakalım.
İnşallah güzel kaliteli yumurta ve embriyo olur. Gelişmeleri yazarsan sevinirim.
Alarm kur telefonuna ben 2 iğne yapıyorum haplarda var hepsinin alarmı var yoksa bende unutuyorum anneannem vefat etti kafam allak bullak nası olcak bilmiyorum salı kontrol var gidişatı yazarım inşallah seninde tedavin olumlu sonuçlanır

Evet artık kurdum.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun. Benim de anneannem 5 ocakta vefat etti.

Bugün gittim kontrole 16 dan 18 e çıkmış yumurta sayısı büyüklük 11 rahim kalınlığı 6 dedi doktor iğneye devam pazartesi tekrar kontrol sen naptın

Benim sağ taraf iyi sol sıkıntılı ilaç arttı. Pazar kontrol rahim 5.8 mm
Bakalım hayırlısı
Daha zaman var kuşum hiç stres yapma bak ben stres yaptım diye az büyümüş yumlar ilaç artınca baya fayda ediyo benimde artında sonuç daha iyi oldu gibi sende de olur inşallah içini ferah tut

Daha zaman var kuşum hiç stres yapma bak ben stres yaptım diye az büyümüş yumlar ilaç artınca baya fayda ediyo benimde artında sonuç daha iyi oldu gibi sende de olur inşallah içini ferah tut

Evet stres çok etkiliyor son 1 aydır çok üzüntü yaşadık 5 tedavi oldum ilk kez böyle bir şey oluyor tamamen sttesten. Hayırlısı bakalım. Bakalım yarın ilaca me tepki berecek.

Bugün yine kontrol vardı. Rahim 8mm olmuş. Sağ yumurtalık iyi sol da gelişmeye başlamış. İnşallah kalitelidirler tabiiki. Yarın yine kontrol var. 11.gün 3-4 güne toplanabilir.Hayırlısı bakalım.
Çok güzel canım bende yarın kontrole gidiyorum aynı anda hamil e kalırız inşallahhhh gelişmeleri yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…