- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Bilmiyorum canım inşaallah öyledir sen hangi aşamadasın tedavide
Teşekkür ederim. Ama moralim biraz bozuk. Tedavi sürecindeyim. Yumurta sayım çok az . 3 tane. Aynı zamanda geç gelişiyormuş. Haftaya salı çarşamba gibi yumurta toplanacak ve benim yumurtalarımın gelişimi yavaş. Moralim çok bozuldu. Yani kaliteli olmayabilir. Yarın yine kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecek. Acaba erteler mı Yoksa transfer olsun mu der? Ya da ben bekleyelim mi demeliyim? Maddi olarak zaten çok yorucu. Bilmiyorum ve gerçekten çok stresliyim.Hoşgeldin cnimmm tabikiii lutfen takildigin yerlerde sor elimizden gelddigi kadar yardimci oluruz :)
Teşekkür ederim. Ama moralim biraz bozuk. Tedavi sürecindeyim. Yumurta sayım çok az . 3 tane. Aynı zamanda geç gelişiyormuş. Haftaya salı çarşamba gibi yumurta toplanacak ve benim yumurtalarımın gelişimi yavaş. Moralim çok bozuldu. Yani kaliteli olmayabilir. Yarın yine kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecek. Acaba erteler mı Yoksa transfer olsun mu der? Ya da ben bekleyelim mi demeliyim? Maddi olarak zaten çok yorucu. Bilmiyorum ve gerçekten çok stresliyim.
Kısa protokol mü uzun mu canım?Teşekkür ederim. Ama moralim biraz bozuk. Tedavi sürecindeyim. Yumurta sayım çok az . 3 tane. Aynı zamanda geç gelişiyormuş. Haftaya salı çarşamba gibi yumurta toplanacak ve benim yumurtalarımın gelişimi yavaş. Moralim çok bozuldu. Yani kaliteli olmayabilir. Yarın yine kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecek. Acaba erteler mı Yoksa transfer olsun mu der? Ya da ben bekleyelim mi demeliyim? Maddi olarak zaten çok yorucu. Bilmiyorum ve gerçekten çok stresliyim.
Immm. Bunu pek bilmiyorum söyle anlatayım. Adetten 10 gün önce ilaç kullanmaya başladım . Adetin 2 günü iğnelere başladım. Ve sonrasında da yumurta toplama ve transfer olacaktı ama yumurtalarım çok iyi gelişmeyince ben ve doktorum süreci iptal etmeye karar verdik.Kısa protokol mü uzun mu canım?
O işler hiç belli olmuyor ki, tutabilir de tutmayabilir de. Pco olmayanlarda da aynı şekilde. İlk denemede tutar veya tutmaz denilemiyor.Merhaba kızlar ben 5 yıllık evliyim pco yum bu adetimde tüp bebek yaptircz sizce Pco oluoya tüp bebek birincide tutarmı?
Benim önümüzdekş hafta randevum var. Bir sonraki adetimle başlayacağız. Kendimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum. İlk tedavide havalarda uçuyordum.Sizler ne durumdasınız kızlar? Süreç nasıl gidiyor?
Ben artık nisan ayını bekleyeceğim.
Seni anlıyorum... ne zaman rahat olacaksan öyle olsun. Ben de donuk hissediyorum kendimi.. ne hissedeceğimi bilmiyorum. Kırılmaktan korkuyorum. Tekrar hayalkırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Teşekkür ederim. Ama moralim biraz bozuk. Tedavi sürecindeyim. Yumurta sayım çok az . 3 tane. Aynı zamanda geç gelişiyormuş. Haftaya salı çarşamba gibi yumurta toplanacak ve benim yumurtalarımın gelişimi yavaş. Moralim çok bozuldu. Yani kaliteli olmayabilir. Yarın yine kontrole gideceğim. Bakalım ne diyecek. Acaba erteler mı Yoksa transfer olsun mu der? Ya da ben bekleyelim mi demeliyim? Maddi olarak zaten çok yorucu. Bilmiyorum ve gerçekten çok stresliyim.
Başınız sağolsunHol stres asamasindayim canim cenazeler ayriliklar ölümler hersey ust uste geldi cok moralim bozuk uykusuzum yorgunum bitkinim artik kafami toplayamiyorum ve bu ay tedviye basliyoruz. O yuzden biraz erteleyebilirim.
Sizler ne durumdasınız kızlar? Süreç nasıl gidiyor?
Ben artık nisan ayını bekleyeceğim.
Başınız sağolsun
Ben de öyleydim. Çok ta umutlu... Hayırlısı deyip moralimizi yüksek tutucaz. ☺Benim önümüzdekş hafta randevum var. Bir sonraki adetimle başlayacağız. Kendimi nasıl hissettiğimi bilmiyorum. İlk tedavide havalarda uçuyordum.
Umarım baharda güzel haberlerimiz olur.Bende marta kaldim
Herseyde bir hayır var arkadaşım geç olsun da güç olmasın. İnşallahNe oldu bu sene bi başlayamadikben nisana kaldım. 1 sene boyunca bekle sonra tam zamani gelsin ve bir turlu kismet olmasin
Tedavi şeklin nasıl hayırlı sonuç alırsın umarım ben uzun protokol tedavi oluyorum son 2 iğnem kaldı kontrole gideceğim salı günü yumurta durumuna göre toplama ve transfere karar verilecekBugün başladım tedaviye. Plan yapmıyorum artık hayırlısı olsun.