- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Doktora güveniniz varsa o bilir o zaman ben merak ettim benim çok yabancı olduğum terimler çünkü. İnşAllah hayırlısıyla pozitif olur bu seferki.Tam anlayamadım açıkcası embriyonun bölünme sayısına göre sanırım.
Benim uzun süreli infertilite yaş (38) ve tekrarlayan negatif sonuölar sebebiyle genetik araştırma olacak denmişti ama şimdi embriyoya bakıcaz dediler. Bileniyorum.. doktoruma güveniyorum o yüzden de çok araştırmıyorum o ne derse kabulüm.
Slm canim benim pozitif oldu cok sukur:)Kizlar selam nasilsinizzz... Iyi haber yokmu hamiş falann.
Hadi hayırlı olsun devamı da güzel gelir inşAllah olunlun sonuçlarınızı alırız sizinde3 embriyo da blast aşamasına gelmiş 3üne de pgt önerdiler biz de olur dedik. Sonuçlar olumlu gelirse 2.adetle transfer yapılacak.
Hadi hayırlı olsun devamı da güzel gelir inşAllah olunlun sonuçlarınızı alırız sizinde
Slm canim benim pozitif oldu cok sukur:)
Dun cok kanamam oldu canim cuma tekrar gitcem kontrole insallah bebek hala benimledirAy canim cok sevindimmmm allah kucagina almayi nasippp etsinnn
İnşAllah yerleşme kanamasıdırDun cok kanamam oldu canim cuma tekrar gitcem kontrole insallah bebek hala benimledir
Dun cok kanamam oldu canim cuma tekrar gitcem kontrole insallah bebek hala benimledir
Saol cnm insallahİnşallah bebek gelişimine devam ediyordur. Yatıp dinlenin. Hayırlı haberler verirsiniz.
Canım gittinmi doktora herşey yolunda mı?lütfen güzel haberler verDun cok kanamam oldu canim cuma tekrar gitcem kontrole insallah bebek hala benimledir
Kese yerinde ama dusuk tehlikesi var...haftaya cuma tekrar gitcem..sagol canim :)))Canım gittinmi doktora herşey yolunda mı?lütfen güzel haberler ver
Çok geçmiş olsun tatlım inşallah bi sıkıntı olmaz içini ferah tut herşey olacağına varırKese yerinde ama dusuk tehlikesi var...haftaya cuma tekrar gitcem..sagol canim :)))
Merhaba ben yapmıştım 20 incir miydi yanlış hatırlamıyorsam yapalı baya oldu ama hergün yapmak gerekiyor tazeden özellikle belirtmişti Saraçoğlu diye hatırlıyorum.Merhaba arkadaşlar. Bir şey sormak istiyorum.Ben tüp bebek yaptirana kadar incir kürüne başladım. Bu incir kürsünü yapan var mı? Ve her seferinde bir kez kaynatıp bir sonraki seferde başka incir mı kullanıyoruz? Yani bu incir tek kaynatımlık mı?
Çok teşekkür ederim.Merhaba ben yapmıştım 20 incir miydi yanlış hatırlamıyorsam yapalı baya oldu ama hergün yapmak gerekiyor tazeden özellikle belirtmişti Saraçoğlu diye hatırlıyorum.
3 embriyo 1.2.kalite olarak gelişmeye devam ediyormuş. Bugün 4.gündü. Yarın büyük ihtimal pgt ye gider dedi embriyolog. Hayırlısı bakalım.