2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Testlerin yeniyse istemezler cnm eskiyse isterler ve rapor çıkarmak için de bazı testler çıkartılıyor

Sen ne zamn muayne oldun test yaptin cnm

Sen ne zamn muayne oldun test yaptin cnm
İki sene oldu ama
Araştırma hastanesine gideli iki ayı geçmedi
Orada tekrar muayene oldum
Hormon testlerini kabul ederiz dedi
Hastaneden alıp somuç için gidicez sadece
Eşimden tekrar istedi
Çünkü zaman geçtiği için dedi
Bana gerek yokmuş
Adet de düzenli dedi
Eskisine bakıcak

bende PKO var sadece eşimde sıkıntı yok. biz de 2 yıl 3 aydır evliyiz.
peki devlet hastanesi mi rapor çıkarıyor? nasıl bir süreç izleniyor tüp bebek tedavisi için.

Çok geçmeden git çünkü 3 ay falan olunca kabul etmiyor doktorlar

peki devlet hastanesi mi rapor çıkarıyor? nasıl bir süreç izleniyor tüp bebek tedavisi için.
Bende yeni başladım bana tüp bebk olacak dediler ve sımdi rapor cikartiyroum bütün süreci de buraya yazacam inşlah hepimiz hayırlı evlatlara nasip oluruz

3 aydir kaynanamla kayinbabam zaten sormuyor. Çunku onlar torunlarini aldilar kucaklarina...

İnşallah canım hepimizin emekleri boşa gitmesin çok zor bir süreç insan yaşayınca anlıyormuş

Yaşamasaydim bende anlamayacaktim
Ama iyikide yasamişim diyorum kavuştugum zaman binlerce kez dua edicem. Ve kavuştugum zaman hicbirsey eskisi gibi olmayacak. Bu surecte cok kırıldım cok hırpalandim. Ama gecicek insallah hepimizin kucaklari dolar.

Yaşiniz geregi biran once baslamalisiniz. Bunu siz talep edin. Yaşm geciyor diyebilirsiniz.

Universite ve arastirma hastaneleri birde devletin infertilite bolümu diye biliyorum yanlis olmasin. Ben univ hastanesinde yaptiricam doktorum veriyo

Kesinlikle canım bizim de sınavımız böyleymiş. Çektiğimiz bütün sıkıntıları unutturacak hayırlı evlatlarımız olacak inşallah

Bende yeni başladım bana tüp bebk olacak dediler ve sımdi rapor cikartiyroum bütün süreci de buraya yazacam inşlah hepimiz hayırlı evlatlara nasip oluruz

Evet bende en çok o rapor çıkartma işi nasıl olur onu merak ediyorum 2 ay içinde olmazsa tüp bebek için işlemlere başlayacağız

Evet bende en çok o rapor çıkartma işi nasıl olur onu merak ediyorum 2 ay içinde olmazsa tüp bebek için işlemlere başlayacağız
Çok kolay cnm 3gunde hal ediyorsun raporu ill önce dayiliyeden randevu alıyorsun tup bebk için rapor çıkartacam diyosun oda bazı testler yapıyor 4 tüp kan veriyorsun akciğer filmi çıkartıyorsun EKG cektiriyorsun eğer her hangi bi hastalık çıkmazsa onay veriyor çıkartabilir diye sonra seni tup bebek yerine gönderiyor orda bana bi kagir verdi bi kaç doktora daha gidip onay almak için cerahi bölümüne gittim onay verdi nörolojiy piskatri dahiliye bunlar hepsi onay verdikten sonra baş hekim kalıyor onlarda onay verdikten sonra sini bilmiyorum ben bunalrın hepsini onayını aldım sadece bi doktor olmadığı için bekliyorum pazartesi gelecekmiş oda oda imza attıktan sonra inşlah rapor çıkar aslında çok kolay hepsi bi günde çıkar ama çok oyaliyorlar

Bu raporda ne gibi şartlar var acaba ben 2 senelik evliyim olabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…