-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Testlerin yeniyse istemezler cnm eskiyse isterler ve rapor çıkarmak için de bazı testler çıkartılıyorDevlette yaptım tahlilleri
Çanakkale’de araştırma hastanesinde yaptırıcam
Baksana
Hani bana araştırmada dediler ya tekrar testlere gerek yok DİE
Eğer araştırma hastanesi rapor verirse
Ben tüp bebek için kolları sıvadığımda, tekrar benden test mest istemicekler dimi tüp bebek için?
Yani rapor yetmiş olıcak
200
350
Boşver
Sağlık olsun da
Hayat bu yarabbim
Devlette istiyorum
Çünkü eğer sorunumuz olsaydı
Değerdi özele
Sen ne zamn muayne oldun test yaptin cnmDevlette yaptım tahlilleri
Çanakkale’de araştırma hastanesinde yaptırıcam
Baksana
Hani bana araştırmada dediler ya tekrar testlere gerek yok DİE
Eğer araştırma hastanesi rapor verirse
Ben tüp bebek için kolları sıvadığımda, tekrar benden test mest istemicekler dimi tüp bebek için?
Yani rapor yetmiş olıcak
200
350
Boşver
Sağlık olsun da
Hayat bu yarabbim
Devlette istiyorum
Çünkü eğer sorunumuz olsaydı
Değerdi özele
İki sene eski miTestlerin yeniyse istemezler cnm eskiyse isterler ve rapor çıkarmak için de bazı testler çıkartılıyor
İki sene oldu amaSen ne zamn muayne oldun test yaptin cnm
?Benim bilgim var cnm sımdi başvurdum zaten çok uygun fiyatta oluyor inşlah ocak ayında başlarim
2 aşilama birde sizde veya esinizde bir problem olmasi gerekiyor. Dedi bana hemsire. Ama benim tup bebek uzmanim rapor cikaracagini soyledi. 1 asilamam var. Esimde ve bende saptanan hicbir sorun yok cok sukur. Evliligimizin 5.yili.. sizde herhangi bir sorun varmi
Çok geçmeden git çünkü 3 ay falan olunca kabul etmiyor doktorlarİki sene oldu ama
Araştırma hastanesine gideli iki ayı geçmedi
Orada tekrar muayene oldum
Hormon testlerini kabul ederiz dedi
Hastaneden alıp somuç için gidicez sadece
Eşimden tekrar istedi
Çünkü zaman geçtiği için dedi
Bana gerek yokmuş
Adet de düzenli dedi
Eskisine bakıcak
Bende yeni başladım bana tüp bebk olacak dediler ve sımdi rapor cikartiyroum bütün süreci de buraya yazacam inşlah hepimiz hayırlı evlatlara nasip oluruzbende PKO var sadece eşimde sıkıntı yok. biz de 2 yıl 3 aydır evliyiz.
peki devlet hastanesi mi rapor çıkarıyor? nasıl bir süreç izleniyor tüp bebek tedavisi için.
Çok geçmeden git çünkü 3 ay falan olunca kabul etmiyor doktorlar
Ah canım benim sakın öyle düşünme sen boşansanda eşinin kaderinde çocuksuzluk varmış o ikinizin kaderi bazı insanlar çok şanslı olmuyor çocuk konusunda öyle herşey olmuyor rabbim güzel yazılar yazsın sana da bana bütün herkese de versin inşallah.. çok iyi anlıyorum seni keşke herkese söylemeseydin onlar sorarak daha çok strese sokuyor.. sürekli bebek soranlardan bende bunaldım ama elden bişey gelmiyor ki
İnşallah canım hepimizin emekleri boşa gitmesin çok zor bir süreç insan yaşayınca anlıyormuş
Teşekkür ederim ilginiz için
Bi hastanede sperm
Sora Benim testim
Muayenem oldu
Özel hastanede de rahim filmi çektirdim kendi isteğimle
Araştırma hastanesine gittik
Muayene etti
Sonuçlara baktı
Tekrar istemeye gerek yok
Bunlar kâfi dedi
Yumurta takibi yapıcak sanırım
Bundan sora daha neler yapıp beni tüpe yönlendirebilir sizce ?
Yaşım 33
Eşimin 45
bende PKO var sadece eşimde sıkıntı yok. biz de 2 yıl 3 aydır evliyiz.
peki devlet hastanesi mi rapor çıkarıyor? nasıl bir süreç izleniyor tüp bebek tedavisi için.
Sormasınlar doysunlar torunlarına ama seni kırmadan yapsınlar inşallah rabbim uğraştırmasan verir şu Cuma günü hürmetine kimsenin kucağı boş kalmasın bize de nasip olsun3 aydir kaynanamla kayinbabam zaten sormuyor. Çunku onlar torunlarini aldilar kucaklarina...
Kesinlikle canım bizim de sınavımız böyleymiş. Çektiğimiz bütün sıkıntıları unutturacak hayırlı evlatlarımız olacak inşallahYaşamasaydim bende anlamayacaktim
Ama iyikide yasamişim diyorum kavuştugum zaman binlerce kez dua edicem. Ve kavuştugum zaman hicbirsey eskisi gibi olmayacak. Bu surecte cok kırıldım cok hırpalandim. Ama gecicek insallah hepimizin kucaklari dolar.
Bende yeni başladım bana tüp bebk olacak dediler ve sımdi rapor cikartiyroum bütün süreci de buraya yazacam inşlah hepimiz hayırlı evlatlara nasip oluruz
Çok kolay cnm 3gunde hal ediyorsun raporu ill önce dayiliyeden randevu alıyorsun tup bebk için rapor çıkartacam diyosun oda bazı testler yapıyor 4 tüp kan veriyorsun akciğer filmi çıkartıyorsun EKG cektiriyorsun eğer her hangi bi hastalık çıkmazsa onay veriyor çıkartabilir diye sonra seni tup bebek yerine gönderiyor orda bana bi kagir verdi bi kaç doktora daha gidip onay almak için cerahi bölümüne gittim onay verdi nörolojiy piskatri dahiliye bunlar hepsi onay verdikten sonra baş hekim kalıyor onlarda onay verdikten sonra sini bilmiyorum ben bunalrın hepsini onayını aldım sadece bi doktor olmadığı için bekliyorum pazartesi gelecekmiş oda oda imza attıktan sonra inşlah rapor çıkar aslında çok kolay hepsi bi günde çıkar ama çok oyaliyorlarEvet bende en çok o rapor çıkartma işi nasıl olur onu merak ediyorum 2 ay içinde olmazsa tüp bebek için işlemlere başlayacağız
Bu raporda ne gibi şartlar var acaba ben 2 senelik evliyim olabiliyor muÇok kolay cnm 3gunde hal ediyorsun raporu ill önce dayiliyeden randevu alıyorsun tup bebk için rapor çıkartacam diyosun oda bazı testler yapıyor 4 tüp kan veriyorsun akciğer filmi çıkartıyorsun EKG cektiriyorsun eğer her hangi bi hastalık çıkmazsa onay veriyor çıkartabilir diye sonra seni tup bebek yerine gönderiyor orda bana bi kagir verdi bi kaç doktora daha gidip onay almak için cerahi bölümüne gittim onay verdi nörolojiy piskatri dahiliye bunlar hepsi onay verdikten sonra baş hekim kalıyor onlarda onay verdikten sonra sini bilmiyorum ben bunalrın hepsini onayını aldım sadece bi doktor olmadığı için bekliyorum pazartesi gelecekmiş oda oda imza attıktan sonra inşlah rapor çıkar aslında çok kolay hepsi bi günde çıkar ama çok oyaliyorlar
TeşekkürlerYaşiniz geregi biran once baslamalisiniz. Bunu siz talep edin. Yaşm geciyor diyebilirsiniz.