2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Sormasınlar doysunlar torunlarına ama seni kırmadan yapsınlar inşallah rabbim uğraştırmasan verir şu Cuma günü hürmetine kimsenin kucağı boş kalmasın bize de nasip olsun

Kırılmamak ne mümkün :) her sevdiklerinde eksikligimi hissediyorum. Evet canim ilerde bugunlere gülecegiz. Ben seneler sonra bu konulari okudugumda gulmek istiyorum hatta cocuguma okutmak bile istiyorum :)))

Çok kolay cnm 3gunde hal ediyorsun raporu ill önce dayiliyeden randevu alıyorsun tup bebk için rapor çıkartacam diyosun oda bazı testler yapıyor 4 tüp kan veriyorsun akciğer filmi çıkartıyorsun EKG cektiriyorsun eğer her hangi bi hastalık çıkmazsa onay veriyor çıkartabilir diye sonra seni tup bebek yerine gönderiyor orda bana bi kagir verdi bi kaç doktora daha gidip onay almak için cerahi bölümüne gittim onay verdi nörolojiy piskatri dahiliye bunlar hepsi onay verdikten sonra baş hekim kalıyor onlarda onay verdikten sonra sini bilmiyorum ben bunalrın hepsini onayını aldım sadece bi doktor olmadığı için bekliyorum pazartesi gelecekmiş oda oda imza attıktan sonra inşlah rapor çıkar aslında çok kolay hepsi bi günde çıkar ama çok oyaliyorlar

Devlet hastanesinde mi çikardin ???

Kırılmamak ne mümkün :) her sevdiklerinde eksikligimi hissediyorum. Evet canim ilerde bugunlere gülecegiz. Ben seneler sonra bu konulari okudugumda gulmek istiyorum hatta cocuguma okutmak bile istiyorum :)))
Haklısın bende aynı konumdayım seninle inşallah öyle olur çok mutlu oluruz bizde :)

Merhabalar.Ben de tüp bebek tedavisine başlayacak olanlardanım.Adetten 10 gün önce doktorum bir ilaç verdi şuan onu kullanıyorum.Adetin 2. Ya da 3. günü gideceğim.Hem stresli hem de heyecanlıyım.Görüyorum ki hepiniz benden çok daha fazla bilgi sahibisiniz.Bu süreçte takıldığım yerlerde sizlerdem yardım almak istiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Ya olupta kaybetmektense bazen hic olmaması daha hayirli gibi adıniza çok üzüldüm... Umarim birdaha asla bu duyguyu yaşamazsiniz.
Sağol, kimse yaşamasa...
İnsan bir sonraki tedavi için daha tedirgin oluyor. Korkuyorum, geriliyorum, ama küçük de olsa mutlu bir heyecan var ya... ona değer umarım.

Merhaba kızlar bizde 3yıldır evliyiz 2-2,5 yıl sebepsiz denildi rahim filmi tahliller herşey normaldi sonra eşimin işi dolayısıyla yumurta günleri beraber olamıyorduk ona bağladık derken en son aşılamaya karar verdik ama doktorum ısrarla hsg yi tekrarlamak istedi ve öylede yaptık sol tüp kapalı sağ tüpten minimal geçiş var tüp bebek önerdi kendisi tüp bebek yapmadığı için artık yollarımızı ayırdık ve ben rapor almak için 3ay Bursa Uludağ da bir arpa boyu yol alamadım ve rapordan vazgeçtik iki doktor arasında kaldık biri Serkan Oral biri Furkan Kayabaşoğlu ikiside çok iyi ama Serkan beyin tüp bebek tedavisinde daha tecrübeli olduğunu düşündüğümüz için Ocak ayına randevumuzu aldık inşallah Şubat ayında hepimizin Bebişleri göbüşümüzde olur

Merhabalar.Ben de tüp bebek tedavisine başlayacak olanlardanım.Adetten 10 gün önce doktorum bir ilaç verdi şuan onu kullanıyorum.Adetin 2. Ya da 3. günü gideceğim.Hem stresli hem de heyecanlıyım.Görüyorum ki hepiniz benden çok daha fazla bilgi sahibisiniz.Bu süreçte takıldığım yerlerde sizlerdem yardım almak istiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hoşgeldin cnimmm tabikiii lutfen takildigin yerlerde sor elimizden gelddigi kadar yardimci oluruz :)

Merhaba kızlar bizde 3yıldır evliyiz 2-2,5 yıl sebepsiz denildi rahim filmi tahliller herşey normaldi sonra eşimin işi dolayısıyla yumurta günleri beraber olamıyorduk ona bağladık derken en son aşılamaya karar verdik ama doktorum ısrarla hsg yi tekrarlamak istedi ve öylede yaptık sol tüp kapalı sağ tüpten minimal geçiş var tüp bebek önerdi kendisi tüp bebek yapmadığı için artık yollarımızı ayırdık ve ben rapor almak için 3ay Bursa Uludağ da bir arpa boyu yol alamadım ve rapordan vazgeçtik iki doktor arasında kaldık biri Serkan Oral biri Furkan Kayabaşoğlu ikiside çok iyi ama Serkan beyin tüp bebek tedavisinde daha tecrübeli olduğunu düşündüğümüz için Ocak ayına randevumuzu aldık inşallah Şubat ayında hepimizin Bebişleri göbüşümüzde olur

Caniiim merhaba hoşgeldin :) tedavin şmdiden hayirli olsun...

Bende 5 senedir ugrasiyorum. Ilk senemizde hsg cektirmistik hicbir sorun cikmamişti.. daha sonra gecen sene tup bebek doktorum tekrar istedi yaptirdik hidrosalpenks dediler tupleri alacaklardi ama mucize ya ameliyata girdigimde tuplerimde hicbir problem olmadigini gorduler ve almadilar. Insallah seninkini acabilirler. Ya da yanilmislardir...

Caniiim merhaba hoşgeldin :) tedavin şmdiden hayirli olsun...

Bende 5 senedir ugrasiyorum. Ilk senemizde hsg cektirmistik hicbir sorun cikmamişti.. daha sonra gecen sene tup bebek doktorum tekrar istedi yaptirdik hidrosalpenks dediler tupleri alacaklardi ama mucize ya ameliyata girdigimde tuplerimde hicbir problem olmadigini gorduler ve almadilar. Insallah seninkini acabilirler. Ya da yanilmislardir...
Bilmiyorum canım inşaallah öyledir sen hangi aşamadasın tedavide

Mrb bizde 2 buçuk yıllık evliyiz hsg falan çekildi eşimdedd bende dd herşey sorunsuz denildi defalarca. Doktor aşılama önerdi yaptırmadık Ocak ayınca direk tüp düşünüyoruz görüşme yapcaz regl olmaya yakın bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

Kızlar bugün lucrin depot yarım doz iğnemi yaptırdım.aynı zamanda da doğum kontrol hapı kullanıyorum.transfere tam 30 gün kaldı.heyecanla bekliyorum.asıl yoğun ilaç kullanımı 11 o caktan itibaren başlıyor.sormak istediğim şu ki lucrin depot kullanan var mı? Bu ilaç ne işe yarıyor?bazı hastalarda 12 kere falan kullandırıyorlarmış.doktorum bana tek doz o da yarım kullanıcak şekilde vermiş.lakin ne işe yaradığı hakkında hiç bir fikrim yok.sadece bugün kasıklarımda hafif bir ağrı hissettim özellikle vurulan tarafta.

merhabalar benim de amh sorunum var yaşım 24 amh 0.02 3 yillik evliyim 3 yildir da hangi doktora gittiysem bekleyin dogal yolla olur deyip başindan savdı. evlendigimiz ilk günden beri hic korunmadik ve gebelik olmadi agustos ayinda öğrendiğim amh dünyam başıma yıkıldı erken menopoz dendi fakat hala adet görüyorum daha sonra arastirma hastanesinde infertilite bölümüne gittim son bir umut deyip tüp bebek için girdim bi yola şuan impryl promotil women ve biosteron kullanıyorum sanirim yumurta kalitesini artırmak için verdiler buradaki araştırma hastanesinin kendi bunyesinde tüp bebek merkezi var orada yaptiracagim listeye göre cagiracaklarmis oyle soylemislerdi dualarinizda beni de unutmayın

Kızlar bugün lucrin depot yarım doz iğnemi yaptırdım.aynı zamanda da doğum kontrol hapı kullanıyorum.transfere tam 30 gün kaldı.heyecanla bekliyorum.asıl yoğun ilaç kullanımı 11 o caktan itibaren başlıyor.sormak istediğim şu ki lucrin depot kullanan var mı? Bu ilaç ne işe yarıyor?bazı hastalarda 12 kere falan kullandırıyorlarmış.doktorum bana tek doz o da yarım kullanıcak şekilde vermiş.lakin ne işe yaradığı hakkında hiç bir fikrim yok.sadece bugün kasıklarımda hafif bir ağrı hissettim özellikle vurulan tarafta.

Yumurtalarin ayni boyutta buyumesini sagliyor. Yani buyumesini once durduruyor sonra dengeli buyumesini sagliyor.

X