2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Sonunda evlilik cuzdanimi biri isteyecek bu gunleri de mi gorecektim :) bazen süs icinmi aldim diyordum oh o gunler gelmis neyse ki :)

Devlet hastanesi tüp bebek masraflarını belli kriterlere uyuluyorsa ödüyormuş bilgisi olan var mı?

2 aşilama birde sizde veya esinizde bir problem olmasi gerekiyor. Dedi bana hemsire. Ama benim tup bebek uzmanim rapor cikaracagini soyledi. 1 asilamam var. Esimde ve bende saptanan hicbir sorun yok cok sukur. Evliligimizin 5.yili.. sizde herhangi bir sorun varmi

Hamile kalmak icin yapilacaklar listesi :
1. Korunun
2. Korunun
3. Korunun :)))))
Korunurken hamile kalan o kadar cok kiii

Aminnn canim hosgeldin umarim bu topicte hamile oldugumuzu soyledigimiz gunlerde gelecek insalllaaaah :)

Evet canım reglim 2. Günü gel dedi doktor ama hemen başlatır sanırım ama elde değil ki stres olmamak :) sende Benim gibisin inşallah istediğimiz gibi olumlu sonuçlanır tedavimiz :)

Insallah ikinciyi kaldiracak gucum olmayabilir. Dile kolay 5 sene oldu. Bazen esimden bosansam hic boyle dertler yasamam diyorum. Sonra sacmaladigimi dusunup baska seylere odaklaniyorum. inanilmaz stres ve baski altindayim. Ve hemen hemen herkes ocakta baslayacagimi biliyor.

Hosgeeeeeldinnnn inan bende cevremde soylemediklerimi burada soyluyorum icim aciliyor cok zor surecler kimse seni anlamiyor kimse hassasiyet gostermiyor... ş 1 senede anladimki sen herkesin yardimina kosarsin ama kimse senin icin kılını kıpırdatmazzzzzz

Selam
Tüp bebek için biz kendimiz başvuru yapamıyoruz dimi devlette?
Ve olursa sık sık çağırıyorlar mı
İş yerinden izin alıcam da
Süreç nasıl işliyor

Sorunuzu tam olarak anlayamafim ama merkezinizi seciyorsunuz raporlu yaptiracaksaniz sgk ile anlasmali olup olmadigina dikkat edin. Once muayene oluyorsunuz. daha sonra raapor cikariyosunuz bazi merkezler kendileri cikariyor bazi merkezler cikarmiyor baska yerden aliyorsunuz. uzun ve kisa protokol adi altinda iki yontem var. doktorunuz hangisi size uyuyorsa siylecektir. Toplamda kac kez gittiginiz kisa veye uzun olmasina bagli

Yaslariniz tam olarak kac ? Bu onemli.

Ah canım benim sakın öyle düşünme sen boşansanda eşinin kaderinde çocuksuzluk varmış o ikinizin kaderi bazı insanlar çok şanslı olmuyor çocuk konusunda öyle herşey olmuyor rabbim güzel yazılar yazsın sana da bana bütün herkese de versin inşallah.. çok iyi anlıyorum seni keşke herkese söylemeseydin onlar sorarak daha çok strese sokuyor.. sürekli bebek soranlardan bende bunaldım ama elden bişey gelmiyor ki

Teşekkür ederim ilginiz için
Bi hastanede sperm
Sora Benim testim
Muayenem oldu
Özel hastanede de rahim filmi çektirdim kendi isteğimle
Araştırma hastanesine gittik
Muayene etti
Sonuçlara baktı
Tekrar istemeye gerek yok
Bunlar kâfi dedi
Yumurta takibi yapıcak sanırım
Bundan sora daha neler yapıp beni tüpe yönlendirebilir sizce ?
Yaşım 33
Eşimin 45

Adetlerim de düzenli
Muayene farklı yerlerde üç dört kez oldum
Rahim de geniş Doğum içim dedi
Herşey iyi çok çok şükür
Her ay beklentim oluyor DİE olmuyor sanırım
Tüp bebeğe yönlendirilebilmemiz için ne süreçler var acaba
Acaba çatlatma iğnesi tutmayınca direkt tüp mü diyecek?

Selam
Tüp bebek için biz kendimiz başvuru yapamıyoruz dimi devlette?
Ve olursa sık sık çağırıyorlar mı
İş yerinden izin alıcam da
Süreç nasıl işliyor
Başvuru yapabiliyorsun cnm onlar seni yönlendiriyor zaten sonra evet çok çağırıyorlar testler için 3 4 kez gidiyorsun

Sağolasın
Peki aynı yerde mi yapmam gerekiyor tüp bebeği
O değişiyor cnm nasıl anlatayım önce sen iyi bir yer düşün karar ver aklında özelde yapacaksan önce git orda muayne ol sonra devlette rapor cikart 200tl özelde biraz daha pahalı 350 diye biliyorum tabi değişiyor bu sen özelde mi yapmak istiyorsun yoksa devlette mi nerde yaşıyorsun cnm

Devlette yaptım tahlilleri
Çanakkale’de araştırma hastanesinde yaptırıcam
Baksana
Hani bana araştırmada dediler ya tekrar testlere gerek yok DİE
Eğer araştırma hastanesi rapor verirse
Ben tüp bebek için kolları sıvadığımda, tekrar benden test mest istemicekler dimi tüp bebek için?
Yani rapor yetmiş olıcak
200
350
Boşver
Sağlık olsun da
Hayat bu yarabbim
Devlette istiyorum
Çünkü eğer sorunumuz olsaydı
Değerdi özele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…