- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.790
-
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Rahim filmi istiyorlar normal kadın doğum da muayne bide adetliyken muayne kan testi eşinin sonucları kan testi nüfus kağıt örneği evlilik cüzdanın ilk 2 sayfası eşinin ve senin birer adet fotoğrafı bunlar isteniyor dosya icin
Devlet hastanesi tüp bebek masraflarını belli kriterlere uyuluyorsa ödüyormuş bilgisi olan var mı?
Evet canım ilk denememiz olacak. Malesef tatilleri beklemek zorundayız tedavi için çok sinir bozucu ocakta olmazsa temmuzu beklemek zorundayım
Bizede söylememişti tedavi ile bile çok zordu hamile kalmam amh değerim düşük , fsh Yüksek ,erken menopoz demişti önce kistti halledelim sonra tedavi demişti ve 2ay sonra hamile kaldım üzülsem mi sevinsem mi hiç bilemedim çok sorunlu geçti hamileliğim şu hap yüzünden şükür doktorumuz Aysun Karabulut ve Babür kaleliden allah razı olsun onlar aldırmamı istememişlerdi onların sayesinde tosbik bir oğlum oldu
Merhaba Hanımlar 2 tüp bebek denemem var. İlki negatif ikincisi kimyasal oldu. Yaş 30. Şimdi 3. Tedavi İçin randavu aldım başka bir doktordan. ocakta gidip görüşeceğim. Amh sıkıntımız var 0,06 değerim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Evet canım reglim 2. Günü gel dedi doktor ama hemen başlatır sanırım ama elde değil ki stres olmamak :) sende Benim gibisin inşallah istediğimiz gibi olumlu sonuçlanır tedavimiz :)
Yumurta toplandiktan sonra herhangi bir sorun yasadinmitatlım 17 aralıkta yumurtam toplamdı ocak ayında transfer rahim dinlesin dedi hakan hoca
İyi akşamlar umut dolu annelerBaşlığınızı gördüm ve aranıza katılmak istedim. Öncelikle bebiş bekleyen tüm annelere en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla, Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Benim de 15 aralıkda yumurtalıklarım toplandı ama yumurtalıklarım da fazla hassasiyet oluştu bu yüzden transferi şubat ortası gibi planlıyorlar.
Hepimizin çok farklı rahatsızları var, ya da yok. Ama bizi birbirimize yakınlaştıran hikayelerimizin benzer olup, aynı duayı etmemiz. Sizleri tanımıyorum ama hepinizi tek tek kucaklıyorum. Yeri geliyor insan en yakınındaki kişiyle hissettiklerini paylaşamıyor, anlatamıyor. Ama biz birbirimizi anlıyoruz
Selam
Tüp bebek için biz kendimiz başvuru yapamıyoruz dimi devlette?
Ve olursa sık sık çağırıyorlar mı
İş yerinden izin alıcam da
Süreç nasıl işliyor
Kızlar
Ben de başlıcam ama
Kısaca bilgi almak istiyorum
Eşim de de bende de sorun yok şükür
Yaşlarımız da büyük
İki seneyi geçkin evliyiz
Tüp bebeği devlet doktoru söyliyo dimi
Yani biz devlet hastanesinden direkt talep edemiyoruz ?
Testler yapıldı
Rahim filmi vb
Bu nasıl bi süreç
Ah canım benim sakın öyle düşünme sen boşansanda eşinin kaderinde çocuksuzluk varmış o ikinizin kaderi bazı insanlar çok şanslı olmuyor çocuk konusunda öyle herşey olmuyor rabbim güzel yazılar yazsın sana da bana bütün herkese de versin inşallah.. çok iyi anlıyorum seni keşke herkese söylemeseydin onlar sorarak daha çok strese sokuyor.. sürekli bebek soranlardan bende bunaldım ama elden bişey gelmiyor kiInsallah ikinciyi kaldiracak gucum olmayabilir. Dile kolay 5 sene oldu. Bazen esimden bosansam hic boyle dertler yasamam diyorum. Sonra sacmaladigimi dusunup baska seylere odaklaniyorum. inanilmaz stres ve baski altindayim. Ve hemen hemen herkes ocakta baslayacagimi biliyor.
İnşallah canım hepimizin emekleri boşa gitmesin çok zor bir süreç insan yaşayınca anlıyormuşYaaaa ne kadar kötü bir durum... insallah ocakta tutar temmuza gerekk bileee kalmazzz..
Teşekkür ederim ilginiz içinSorunuzu tam olarak anlayamafim ama merkezinizi seciyorsunuz raporlu yaptiracaksaniz sgk ile anlasmali olup olmadigina dikkat edin. Once muayene oluyorsunuz. daha sonra raapor cikariyosunuz bazi merkezler kendileri cikariyor bazi merkezler cikarmiyor baska yerden aliyorsunuz. uzun ve kisa protokol adi altinda iki yontem var. doktorunuz hangisi size uyuyorsa siylecektir. Toplamda kac kez gittiginiz kisa veye uzun olmasina bagli
Benim bilgim var cnm sımdi başvurdum zaten çok uygun fiyatta oluyor inşlah ocak ayında başlarimDevlet hastanesi tüp bebek masraflarını belli kriterlere uyuluyorsa ödüyormuş bilgisi olan var mı?
Başvuru yapabiliyorsun cnm onlar seni yönlendiriyor zaten sonra evet çok çağırıyorlar testler için 3 4 kez gidiyorsunSelam
Tüp bebek için biz kendimiz başvuru yapamıyoruz dimi devlette?
Ve olursa sık sık çağırıyorlar mı
İş yerinden izin alıcam da
Süreç nasıl işliyor
SağolasınBaşvuru yapabiliyorsun cnm onlar seni yönlendiriyor zaten sonra evet çok çağırıyorlar testler için 3 4 kez gidiyorsun
Aynen cnm boş bi köşede duruyordu lazım olduSonunda evlilik cuzdanimi biri isteyecek bu gunleri de mi gorecektim :) bazen süs icinmi aldim diyordum oh o gunler gelmis neyse ki :)
O değişiyor cnm nasıl anlatayım önce sen iyi bir yer düşün karar ver aklında özelde yapacaksan önce git orda muayne ol sonra devlette rapor cikart 200tl özelde biraz daha pahalı 350 diye biliyorum tabi değişiyor bu sen özelde mi yapmak istiyorsun yoksa devlette mi nerde yaşıyorsun cnmSağolasın
Peki aynı yerde mi yapmam gerekiyor tüp bebeği
Devlette yaptım tahlilleriO değişiyor cnm nasıl anlatayım önce sen iyi bir yer düşün karar ver aklında özelde yapacaksan önce git orda muayne ol sonra devlette rapor cikart 200tl özelde biraz daha pahalı 350 diye biliyorum tabi değişiyor bu sen özelde mi yapmak istiyorsun yoksa devlette mi nerde yaşıyorsun cnm