2019 Ocak tüp bebek yaptıracaklar ?

Tam olarak doğum kontrol hapı sayılıyor mu bilmiyorum:110: ilaç ismi vermek serbest mi onu da bilmiyorum ama doktor ilacı kullanırken kesinlikle korunmalısın dedi
İlaç ismi ne bende kist tedavisi görürken Doğum kontrol ilacı ile hamile kaldım olmayacak olan oldu sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kabus gibi 7 ay yaşadım üniversite alınsın sakat kalacak dedi çok güvendiğim 2 doktor hiçbirşey olmaz merak etme aldırma dedi ve aldırmadım çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu sizde doktorunuzu dinleyin korunun bize söylemişti doktorumuz sanırım kalmam sanmıştı çünkü amh değerim çok düşüktü

İlaç ismi ne bende kist tedavisi görürken Doğum kontrol ilacı ile hamile kaldım olmayacak olan oldu sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim kabus gibi 7 ay yaşadım üniversite alınsın sakat kalacak dedi çok güvendiğim 2 doktor hiçbirşey olmaz merak etme aldırma dedi ve aldırmadım çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu sizde doktorunuzu dinleyin korunun bize söylemişti doktorumuz sanırım kalmam sanmıştı çünkü amh değerim çok düşüktü
Merhaba bende şuan rahim dinlendirme sürecindeyim.doğum kontrol hapına da başladım pazartesi.ama doktorum hiç korunun veya korunmayın demedi.

Merhaba bende şuan rahim dinlendirme sürecindeyim.doğum kontrol hapına da başladım pazartesi.ama doktorum hiç korunun veya korunmayın demedi.
Bizede söylememişti tedavi ile bile çok zordu hamile kalmam amh değerim düşük , fsh Yüksek ,erken menopoz demişti önce kistti halledelim sonra tedavi demişti ve 2ay sonra hamile kaldım üzülsem mi sevinsem mi hiç bilemedim çok sorunlu geçti hamileliğim şu hap yüzünden şükür doktorumuz Aysun Karabulut ve Babür kaleliden allah razı olsun onlar aldırmamı istememişlerdi onların sayesinde tosbik bir oğlum oldu

Merhaba Hanımlar 2 tüp bebek denemem var. İlki negatif ikincisi kimyasal oldu. Yaş 30. Şimdi 3. Tedavi İçin randavu aldım başka bir doktordan. ocakta gidip görüşeceğim. Amh sıkıntımız var 0,06 değerim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Reglde baslanacak degilmi ?
Bnimde bikac gun sonra tedaviden once son reglim :) Ben suan heyecanli ve birazfa korkuyorum. Ama stress yapma lutfen yumurtalarin olumsuz etkilenmesin :KK43: normal klomen tedavisi gbi düsün... bu ne kadar kolay bilmiyorum ama
Evet canım reglim 2. Günü gel dedi doktor ama hemen başlatır sanırım ama elde değil ki stres olmamak :) sende Benim gibisin inşallah istediğimiz gibi olumlu sonuçlanır tedavimiz :)

Visanne kullanıyorum canım 6 ay kesintisiz kullan dedi doktor sonra tüp bebek yaparız dedi
Ogretmen misin canim:KK66:
Evet :KK54:

Allah bağışlasın canım. Visanne kullanıyorum 6 ay kesintisiz kullan sonra tüp bebek dedi doktor. Bakalım haftaya kontrole gideceğim neler diyecek o_O

Allah bağışlasın canım. Visanne kullanıyorum 6 ay kesintisiz kullan sonra tüp bebek dedi doktor. Bakalım haftaya kontrole gideceğim neler diyecek o_O
Visanne değildi benim sanırım senin çikolata kistin var visanne yan etkileri çok fazla aman dikkatli ol ben yasmin kullanmıştım rabbim sağlıklı bir evlat versin

Visanne değildi benim sanırım senin çikolata kistin var visanne yan etkileri çok fazla aman dikkatli ol ben yasmin kullanmıştım rabbim sağlıklı bir evlat versin
Evet canım çikolata kistim var. İlacın yan etkilerini çok yaşıyorum bırakmayı da çok düşündüm ama sonra keşke bırakmasaydım dememek için devam ediyorum. İnşallah faydalı olmuştur hastanelerden o kadar çok bıktım ki uzun zamandır kontrole bile gitmedim

İyi akşamlar umut dolu anneler☺️ Başlığınızı gördüm ve aranıza katılmak istedim. Öncelikle bebiş bekleyen tüm annelere en kısa sürede hayırlısıyla sağlıkla, Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Benim de 15 aralıkda yumurtalıklarım toplandı ama yumurtalıklarım da fazla hassasiyet oluştu bu yüzden transferi şubat ortası gibi planlıyorlar.
Hepimizin çok farklı rahatsızları var, ya da yok. Ama bizi birbirimize yakınlaştıran hikayelerimizin benzer olup, aynı duayı etmemiz. Sizleri tanımıyorum ama hepinizi tek tek kucaklıyorum. Yeri geliyor insan en yakınındaki kişiyle hissettiklerini paylaşamıyor, anlatamıyor. Ama biz birbirimizi anlıyoruz❤️

Merhaba kizlaaarrr :KK52: Nasılsınız iyisinizdir inşallahhh... :KK200:

Biraz kendimden bahsedeyim 5 senedir bebiş istiyoruz her türlü yolu denedik son olarak tup bebek kaldı :KK49:

Ocak ayında başkent hastanesinde tedaviye başlıyoruz... Raporlu yaptiracagim...

Gelelim şimdiden kullandıklarimıza... :emir_bebek:

Eşim L- arginine , saraçoglunun bal polen propolis kürünü ve balık yagı kullanıyor...

Ek olarak bol bol C vitamini...

Bende bal polen propolis kullanıyorum. Ve esimle birlikte kabak çekirdegi yiyoruzz... işlenmiş gıdalardan uzak duruyoruzzz... Bol bol balik yiyoruz... Genellikle zeytinyagı ve yesil yapraklı sebzeler tüketiyoruzzz...

Ilk denememiz olacagı için çok heyecanlıyız...

Hiçbir sorunumuz yok çok şükur.

Peki ya sizler neler yapıyorsunuzzz ??? :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Selam
Tüp bebek için biz kendimiz başvuru yapamıyoruz dimi devlette?
Ve olursa sık sık çağırıyorlar mı
İş yerinden izin alıcam da
Süreç nasıl işliyor

Kızlar
Ben de başlıcam ama
Kısaca bilgi almak istiyorum
Eşim de de bende de sorun yok şükür
Yaşlarımız da büyük
İki seneyi geçkin evliyiz
Tüp bebeği devlet doktoru söyliyo dimi
Yani biz devlet hastanesinden direkt talep edemiyoruz ?
Testler yapıldı
Rahim filmi vb
Bu nasıl bi süreç

Kızlar
Ben de başlıcam ama
Kısaca bilgi almak istiyorum
Eşim de de bende de sorun yok şükür
Yaşlarımız da büyük
İki seneyi geçkin evliyiz
Tüp bebeği devlet doktoru söyliyo dimi
Yani biz devlet hastanesinden direkt talep edemiyoruz ?
Testler yapıldı
Rahim filmi vb
Bu nasıl bi süreç
Adetinizin 2. Ya da 3. Günü gidip iğnelere başlıyorsunuz aralıklı kontrollere yumurtalar istenen boyuta gelince çatlatma iğnesi olup yuöurtalad toplanıyor duruma göre 3. Ya da 5. Gün transfer oluyorsunuz çalışırken biraz zor oluyor ama mecbur

X