- 18 Aralık 2018
- 158
- 91
- 48
- 28
- Konu Sahibi Mucizem4564
-
Yerleşme olabilir mi 6 gün çok erken adet döngün kaç günKızlar akşam üzeri lekem geldi daha 6 gün var halbuki.. kısmet değilmiş ne diyim yine altüst oldu tüm hayaller
Bende ilk öyle düşündüm doğrusu istersen. Çünkü ağrım sızım hiç bi regl belirtisi yok kısa sürerse diye umut ediyorum şimdide. Hayırlısı olsun hakkımızdaYerleşme olabilir mi 6 gün çok erken adet döngün kaç gün
Adet döngüm de 31 gün bu arada. fark etmemişim soruyuYerleşme olabilir mi 6 gün çok erken adet döngün kaç gün
Canım ben reglim bugun bitiyor yeni bat 29 ocak ama normalde 33 gunde bir döngum gecen ay 29 gunde adet oldum o yuzden belki degil bakalım program 29 ocak gösterıyor
Ben adet oldum, tekrar kontrole gittim klomen kullanıyorum tekrar, şiddetli bi kanama dönrmi içersindeyim afedersin dizlerim tutmuyor hiç böyle olmamıştı. Bu arada bu ay aşılama yapıyoruz hayırlısıyla artık gelsin evime, gönlüme, hayatıma bebeğim..
Geçmiş olaun canım inşallah aşılama hayırlı sonuçlar verirBen adet oldum, tekrar kontrole gittim klomen kullanıyorum tekrar, şiddetli bi kanama dönrmi içersindeyim afedersin dizlerim tutmuyor hiç böyle olmamıştı. Bu arada bu ay aşılama yapıyoruz hayırlısıyla artık gelsin evime, gönlüme, hayatıma bebeğim..
Ayyy inşallah adet olmazsında hayırlı haberlerini alırız burdannBir haftadır test yapıyorum hep böyle çok çok silik çıkıyor. Bugün adet olmam gerekiyor ve benim döngüm çok düzenlidir.Sabırsızlıkla bekliyorum
Amin inşallah beklemedeyiz artık yumurtanın olgunlaşmasını bekliyoruzGeçmiş olaun canım inşallah aşılama hayırlı sonuçlar verir
HayırlısıAyyy inşallah adet olmazsında hayırlı haberlerini alırız burdann
Bugun adet olmazsan yarin kan ver bence. Hayirli haberler insallahBir haftadır test yapıyorum hep böyle çok çok silik çıkıyor. Bugün adet olmam gerekiyor ve benim döngüm çok düzenlidir.Sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba , sağlık ocağına kan ver birde yumurtlama testini kullan o da belli ediyor gebeliğiBir haftadır test yapıyorum hep böyle çok çok silik çıkıyor. Bugün adet olmam gerekiyor ve benim döngüm çok düzenlidir.Sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?