- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizem4564
-
Inşallah doktorlar çok güzel şeyler söylüyor umut oluyor benimki çok net konuştu ben elimden geleni yaptım artik sıra sizde diyeTabii doğru. Benim eşim de doktor diye benden çok titriyor bu konunun üzerinr vitaminler tahliller havafa uçuşuyor. En son gittiğim doktor gidin ve 3 kişi olarak gelin diyince saatlerce ağlamıştım ve bu ay benim için çok zor geçti inşallah mukafat olarak gelir yolunu gözlediğim
Hayra kavuşacaz inşallah bu kez. Şunun şurasında ne kaldı kiiiInşallah doktorlar çok güzel şeyler söylüyor umut oluyor benimki çok net konuştu ben elimden geleni yaptım artik sıra sizde diyebeklemekten başka çaremiz yok artık
Önce sen bakalm insallah güzel haberlerle banada umut olursunHayra kavuşacaz inşallah bu kez. Şunun şurasında ne kaldı kiii
Ay hadi inşallahÖnce sen bakalm insallah güzel haberlerle banada umut olursun
Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah canımGunaydin kızlar bende bat 14 ocak femara kullandim bu ay catlatma iğnesinin 6. Günü beklemedeyim
5 ay oldu ovulasyon testiyle ilk denememdiKaç ay oldu seninki canım?
Hadi inşallah hayırlı sonuç alırsın canımKlomeni kullanıyorum 5 gun sonra iki gün sonra gidiyorum kist o yüzden femara verdi çok iyi gelmiş vücuduna dedi herkesin bünyesi farkli işte her tedavi olmuyor doktorlarinda işi zor benimki artik bu ay gebe bekliyorum dedi başka bişey demedi
Adet mi oldun canım5 ay oldu ovulasyon testiyle ilk denememdi
İnşallah öyledir her seferinde devamı geldiği için :) umudu kestim ben sanırımİnşallah olmaz canım yerleşme olsun sevincin olsun inşallah sitres yapma hemen
MErhaba;Merhababat 8 ocak. 17 aydır istiyoruz birde düşük var tabii. Bu ay hsg den dolayı umutluyum bakalım ne olacak. Herkes için en hayırlısını diliyorum
Canim hemen umudunu kaybetme. Bu ay olmazsa bi dahaki ay olur. Ben 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum . Hic bir sorun olmamasina ragmen gelmedi bebis. Nasibi ne zamansa ozaman gelcek.İnşallah öyledir her seferinde devamı geldiği için :) umudu kestim ben sanırım
Anestezili mi düşünüyorsun anestezisiz mi.?MErhaba;
Bende 19 aylık evliyim 2 kere kimyasal gebelik oldu önümüzdeki ay bende rahim filmi çektiricem takipteyimm
Canim hemen umudunu kaybetme. Bu ay olmazsa bi dahaki ay olur. Ben 4 aydir ovulasyon testi kullaniyorum . Hic bir sorun olmamasina ragmen gelmedi bebis. Nasibi ne zamansa ozaman gelcek.
Ben testte değil 10. Günden sonra hergün muayene yoluyla yumurta takibi yaptık yine olmadı. Yumurtanın çatladığını bilr gördük yine olmadı. Bazı şeylet kısmet5 ay oldu ovulasyon testiyle ilk denememdi
Evet elden bir şey gelmiyor beklemeye devam :) sağlık olsun ne diyelimBen testte değil 10. Günden sonra hergün muayene yoluyla yumurta takibi yaptık yine olmadı. Yumurtanın çatladığını bilr gördük yine olmadı. Bazı şeylet kısmet
Anestezisiz düşünüyorum çok canım acımaz çünkü ona güvenşyorumAnestezili mi düşünüyorsun anestezisiz mi.?
Benim doktorum anestezili yap rahat geçsin hiç kasmazsın kendini dedi bende öyle yaptım sonrasındada çok rahat geçti.Anestezisiz düşünüyorum çok canım acımaz çünkü ona güvenşyorum
sen nasıl yaptırdın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?