Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kızlar bende bat 14 ocak femara kullandim bu ay catlatma iğnesinin 6. Günü beklemedeyim

Sizde peki ne zamandır bekliyorsunuz?
Ben 3.5 yıllık evliyim yaklaşık 2.5 yıldır bekliyorum iğne tedavisi de oldum ilk defa bu ay femara verdi doktorum çok kaliteli bi yumurtan var dedi bakalim kısmet tabi 1 dis gebeligim var o da tedaviyle olmuştu üstünden 9 ay geçti öyle bendeki hikayede

Olur inşallah az kalmis bat a seninde umudumuzu kaybetmeyelim
Bi umudumuz kaldı elimizdr zaten. Tahlilddn sonra doktora direk aşılamaya geçmek için gitmiştim doktorun rica edince bi ay daha bekleyelim diye onu kıramadım bu ay olmazsa aşılamanın kapısını çalacaz artık

Sende ve ya eşinde bi problem var mı

Benim doktorum aşılama yapmadı banada bu tedaviler olmazsa tup bebek yolu görülüyor gibi olmazsa yazın yaptircam sanırım tedaviler yoruyor insanı tabi ama nasip genede bekliyoruz işte her ay yeni umutla

Benim doktorum aşılama yapmadı banada bu tedaviler olmazsa tup bebek yolu görülüyor gibi olmazsa yazın yaptircam sanırım tedaviler yoruyor insanı tabi ama nasip genede bekliyoruz işte her ay yeni umutla
Gerçekten öyle. Hem biz yıpranıyoruz hem ilişkimiz. Ben iki ay da klomen kullandım birde onun sabır aşamasını atlattık. Velhasıl vakti dolmadan kısmet olmuyor

Gerçekten öyle. Hem biz yıpranıyoruz hem ilişkimiz. Ben iki ay da klomen kullandım birde onun sabır aşamasını atlattık. Velhasıl vakti dolmadan kısmet olmuyor
Klomen bende işe yaramıyor hemen kist yapıyor aynen öyle zamanı olmadan olmuyor hic bisey biz ne kadar ugrassakta bos

Klomen bende işe yaramıyor hemen kist yapıyor aynen öyle zamanı olmadan olmuyor hic bisey biz ne kadar ugrassakta bos
Çok şükür bende olmadı hatta 2. ay günde 4 doz almama rağmen. Ay sonunda kırmızıları görmenin üzüntüsü bi dert birde gidip o psikolojiyle muayene olmak bambaşka bi dert. Üstüne birde kist olsaydı düşünemiyorum

Klomeni kullanıyorum 5 gun sonra iki gün sonra gidiyorum kist o yüzden femara verdi çok iyi gelmiş vücuduna dedi herkesin bünyesi farkli işte her tedavi olmuyor doktorlarinda işi zor benimki artik bu ay gebe bekliyorum dedi başka bişey demedi

Tabii doğru. Benim eşim de doktor diye benden çok titriyor bu konunun üzerinr vitaminler tahliller havafa uçuşuyor. En son gittiğim doktor gidin ve 3 kişi olarak gelin diyince saatlerce ağlamıştım ve bu ay benim için çok zor geçti inşallah mukafat olarak gelir yolunu gözlediğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…