Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu ay ilaçlardan, iğneden dengem alt üst oldu. ne zaman olacak nasıl olacak kestiremiyorum. Normalde son 10 gün ama doktor 15 gün sonra adet olmazsan test yap dedi. Beklemek çok zor çokkk

Program 30 Ocak gösteriyor . Çatlatma iğnesinin 16. Günü oluyor 30 Ocak doktor 27 sinde test yap demişti . Bakalım artık hayırlısı diyorum. Her ay umut edip regl olmaktan yoruldum . Bu ay hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah

canim doktor ilaclarla 1.5 bin tutar en az dedi kac yumurtan olustu bide kac kutu gonalf kullandin canim
Devlette karşılıyor aşılamayı bunun için bir eğitim araştırma hastanesine gidip karı koca muayene olmanız lazım bir kaç soru soruyorlar gerekli şartları taşıyıp taşıyamadığınıza dair süreç yaklaşık olarak 3 ay sürüyor ama tek kuruş ödemiyorsunuz diye biliyorum.

Inşallah ekim anneleri oluruz
Ay sizde mi aşılamadasınız kızlarr
Doktor bana çatlatma iğnesinden 15 gün sonra yap dedi çok erken değil mi 27 si? Sat ne zamam bu arada?

Ay sizde mi aşılamadasınız kızlarr

Doktor bana çatlatma iğnesinden 15 gün sonra yap dedi çok erken değil mi 27 si? Sat ne zamam bu arada?
31/12 son adet tarihim . Doktor öyle söyledi 13. Gün oluyor iğnenin . Bilmiyorum ki bakalım hayırlısı artık bugün 6. Gün iğnenin

canim ben matistan beri gidiyorum hala asilama icin 4 ayim daha var devlet cok oyaliyor ayda bir tahlil yapiyor dersem yeridir. Birde asilama icin 6 ay klomen kullaniyosun hsg falan hersey tamam olunca oluyor benim birde oglum oldugu icin devlet karsilamiyor

Lekelenmem başladı erken yumurtladığım için adetim de erken geliyor.. Bu ay da olmadı hayaller marttan sonraya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…