- Konu Sahibi Mucizem4564
-
Benim 3 gün kaldı. O kahverengi lekelenmem dün tamamen bitti beyaz akıntı geldi. Ama göğüs hassasiyeti normalde olduğundan daha az da olsa var. Bakalım heyecan doruktaBenimse 10 gün önceden başlardı ama bu ay yok bata 2 gün kaldı
canim bende burda okumustum gecenay sormadimda ayrintili hatirlamiyorum birkac kisi bahsediyorduBana öyle bişeyden bahsetmedi. Hatta bende, eşimde özellikle başka yapmamız gereken bişey var mı diyede sorduk ama duş alma demedi. Normal hayatına geri dön dedi
Amin inşallahOlmayalım inşallah:)
InşallahProgram 30 Ocak gösteriyor . Çatlatma iğnesinin 16. Günü oluyor 30 Ocak doktor 27 sinde test yap demişti . Bakalım artık hayırlısı diyorum. Her ay umut edip regl olmaktan yoruldum . Bu ay hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah
Başın sağ olsunKızlar cenazem vardı listeyi güncelleyemedim müsait zamanda güncelleyeceğim inşallah
Devlette karşılıyor aşılamayı bunun için bir eğitim araştırma hastanesine gidip karı koca muayene olmanız lazım bir kaç soru soruyorlar gerekli şartları taşıyıp taşıyamadığınıza dair süreç yaklaşık olarak 3 ay sürüyor ama tek kuruş ödemiyorsunuz diye biliyorum.canim doktor ilaclarla 1.5 bin tutar en az dedi kac yumurtan olustu bide kac kutu gonalf kullandin canim
Ay sizde mi aşılamadasınız kızlarrInşallahekim anneleri oluruz
Doktor bana çatlatma iğnesinden 15 gün sonra yap dedi çok erken değil mi 27 si? Sat ne zamam bu arada?Program 30 Ocak gösteriyor . Çatlatma iğnesinin 16. Günü oluyor 30 Ocak doktor 27 sinde test yap demişti . Bakalım artık hayırlısı diyorum. Her ay umut edip regl olmaktan yoruldum . Bu ay hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız inşallah
Başın sağolsun canım allah rahmet eylesinKızlar cenazem vardı listeyi güncelleyemedim müsait zamanda güncelleyeceğim inşallah
31/12 son adet tarihim . Doktor öyle söyledi 13. Gün oluyor iğnenin . Bilmiyorum ki bakalım hayırlısı artık bugün 6. Gün iğneninAy sizde mi aşılamadasınız kızlarr
Doktor bana çatlatma iğnesinden 15 gün sonra yap dedi çok erken değil mi 27 si? Sat ne zamam bu arada?
Amin inşallah canımInşallahekim anneleri oluruz
canim ben matistan beri gidiyorum hala asilama icin 4 ayim daha var devlet cok oyaliyor ayda bir tahlil yapiyor dersem yeridir. Birde asilama icin 6 ay klomen kullaniyosun hsg falan hersey tamam olunca oluyor benim birde oglum oldugu icin devlet karsilamiyorDevlette karşılıyor aşılamayı bunun için bir eğitim araştırma hastanesine gidip karı koca muayene olmanız lazım bir kaç soru soruyorlar gerekli şartları taşıyıp taşıyamadığınıza dair süreç yaklaşık olarak 3 ay sürüyor ama tek kuruş ödemiyorsunuz diye biliyorum.
Başın sağ olsun
Çok sağolun kızlar allah razı olsunBaşın sağolsun canım allah rahmet eylesin
Anladım canım. Amin hepimiz için hayırlısı olsun. Benim iğnenin 4. Günü..31/12 son adet tarihim . Doktor öyle söyledi 13. Gün oluyor iğnenin . Bilmiyorum ki bakalım hayırlısı artık bugün 6. Gün iğnenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?