Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merak etme olmaz diye bir şey yok canım. Kaliteli sperm olsun yeter. Gün aşırı denmesindeki amaç kalitenin ve yeterliliğin bozulmaması. Bak sen daha önce de hemen haöile kalmışsın çok büyük bir ihtimalle kalite problemi yaşamıyorsunuz

Canım benimde önceki hamileliğim aynı bu tempodaki bi düzende olmuştu :) korkma tutacğı varsa zaten tutuyor. Birde mümkünse tabii şimdiden sonra gün aşırı kuralını uygulayabilirsin

Canım benim aşılamam oldu. Sıfır ağrı sıfır gergiblikle bitti çok şükür çok rahat bi işlem geçirdim sonrasında yarım saat kadar klinikte sırt üstü uzanarak bekledim şimdi evimdeyim. 15 gün beklicez bakalım inşallah bu kez olacak

İnşallah 15 gün sonunda güzel haberini alacağız

gozun aydin canim insallah tutar bende ignelere devam peki canim sen simdi gun asiri esle birliktelik falan onerdimi doktor bor hanim asilamadan sonraki 3 gun onemli gun asiri olsun falan dedi

gozun aydin canim insallah tutar bende ignelere devam peki canim sen simdi gun asiri esle birliktelik falan onerdimi doktor bor hanim asilamadan sonraki 3 gun onemli gun asiri olsun falan dedi
Aynen doğru demiş canım. Doktorum, afedersin özür dileyerek söylüyorum, yarın sabah ve ertesi gün akşam münasebet olsun diye özellikle uyardı. Biraz ağrım var kasıklarım ağrıyor şuan ama başka bi sıkıntı yok

Benimse 10 gün önceden başlardı ama bu ay yok bata 2 gün kaldı

canim bazi doktorlarda 3 gun banyo yapmayin diyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…