- Konu Sahibi Mucizem4564
-
Merak etme olmaz diye bir şey yok canım. Kaliteli sperm olsun yeter. Gün aşırı denmesindeki amaç kalitenin ve yeterliliğin bozulmaması. Bak sen daha önce de hemen haöile kalmışsın çok büyük bir ihtimalle kalite problemi yaşamıyorsunuzKızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben 6 aylık evliyim ilk hafta hamile kaldım ama bebeğim 7 hafta yaşayabildi ağustosta kurtaj oldum ve 5 aydır deniyoruz ovulasyon testi kullanıyorum bugün ya da yarın yumurtam çatlayacak her gün ya da gün aşırı ilişki deneyecektikk ama esim isi bozdu dun saat aksam 6 da gece 12 de ve sabah 6 da ilişki oldu böyle hamile kalan var mı bu ayı kaybetmek istemiyorumRabbimin izniyle ben de anne olayım artık
Canım benimde önceki hamileliğim aynı bu tempodaki bi düzende olmuştu :) korkma tutacğı varsa zaten tutuyor. Birde mümkünse tabii şimdiden sonra gün aşırı kuralını uygulayabilirsinKızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum ben 6 aylık evliyim ilk hafta hamile kaldım ama bebeğim 7 hafta yaşayabildi ağustosta kurtaj oldum ve 5 aydır deniyoruz ovulasyon testi kullanıyorum bugün ya da yarın yumurtam çatlayacak her gün ya da gün aşırı ilişki deneyecektikk ama esim isi bozdu dun saat aksam 6 da gece 12 de ve sabah 6 da ilişki oldu böyle hamile kalan var mı bu ayı kaybetmek istemiyorumRabbimin izniyle ben de anne olayım artık
Canım benim aşılamam oldu. Sıfır ağrı sıfır gergiblikle bitti çok şükür çok rahat bi işlem geçirdim sonrasında yarım saat kadar klinikte sırt üstü uzanarak bekledim şimdi evimdeyim. 15 gün beklicez bakalım inşallah bu kez olacakİnşallah tutar aşılaman ve bebeğine kavuşursun canım. Sperm ayıklama işlemini kim yapıyor peki canım ? Bide rahme aşılama yapılması nasıl bir işlem ? Ağrısı oluyor mu ben çok tedirgin oluyorum alttan muayene bile olamıyorum. Birde spermler için kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa ürolojiye mi ?
İnşallah 15 gün sonunda güzel haberini alacağızCanım benim aşılamam oldu. Sıfır ağrı sıfır gergiblikle bitti çok şükür çok rahat bi işlem geçirdim sonrasında yarım saat kadar klinikte sırt üstü uzanarak bekledim şimdi evimdeyim. 15 gün beklicez bakalım inşallah bu kez olacak
Canımmmm allah razı olsun amin inşallah. Bekleyen herkese ve bana nasip olsun en baştada sana inşallah canımİnşallah 15 gün sonunda güzel haberini alacağız
Amin inşallahBenimde 30 ocak bat. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
gozun aydin canim insallah tutar bende ignelere devam peki canim sen simdi gun asiri esle birliktelik falan onerdimi doktor bor hanim asilamadan sonraki 3 gun onemli gun asiri olsun falan dediCanım benim aşılamam oldu. Sıfır ağrı sıfır gergiblikle bitti çok şükür çok rahat bi işlem geçirdim sonrasında yarım saat kadar klinikte sırt üstü uzanarak bekledim şimdi evimdeyim. 15 gün beklicez bakalım inşallah bu kez olacak
Canim sabah ilk idrarla yap. Gece uyumadan once bisey icme. Oyle daha net sonuc verirKızlar adete 4 gün var sizce çok silik. Varmı
canim testin hangi marka birde ne kadar sure sonra cikti var cunkuKızlar adete 4 gün var sizce çok silik. Varmı
Testi yaptıktan hemen 5 dakika sonra cıktı ama cok çok silik bence yok markasını bilmiyorum inanki çöpe attımcanim testin hangi marka birde ne kadar sure sonra cikti var cunku
Bence yarın ilk idrarla dene yine. Bir de ovulator marka sanırım bu ben ona benzettimKızlar kimse yokmu birşey deyin
Amin inşallahBenimde 30 ocak bat. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah
Olmayalım inşallah:)Amin inşallahbu arada batlarımız aynı benim bata 30 ocak ama ben hemen test yapmam büyük ihtimalle.. Bazen gecikme olabiliyor
Aynen doğru demiş canım. Doktorum, afedersin özür dileyerek söylüyorum, yarın sabah ve ertesi gün akşam münasebet olsun diye özellikle uyardı. Biraz ağrım var kasıklarım ağrıyor şuan ama başka bi sıkıntı yokgozun aydin canim insallah tutar bende ignelere devam peki canim sen simdi gun asiri esle birliktelik falan onerdimi doktor bor hanim asilamadan sonraki 3 gun onemli gun asiri olsun falan dedi
Benimse 10 gün önceden başlardı ama bu ay yok bata 2 gün kaldıBir de benim normalde çok göğüs hassasiyetim olurdu 10 gün önce başlardı bu ay henüz yok. Ben anlam veremedim. Herkes daha da artan bir meme hassasiyetinden bahsediyor benim olan da kayboldu ay Allah isteyen kimseyi bekletmesin zormuş
canim bazi doktorlarda 3 gun banyo yapmayin diyormusAynen doğru demiş canım. Doktorum, afedersin özür dileyerek söylüyorum, yarın sabah ve ertesi gün akşam münasebet olsun diye özellikle uyardı. Biraz ağrım var kasıklarım ağrıyor şuan ama başka bi sıkıntı yok
Bana öyle bişeyden bahsetmedi. Hatta bende, eşimde özellikle başka yapmamız gereken bişey var mı diyede sorduk ama duş alma demedi. Normal hayatına geri dön dedicanim bazi doktorlarda 3 gun banyo yapmayin diyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?