Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak ayı test yapacaklar gelin beraber bekleyelim 2019 uğur getirsin hepimize

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım çok geçmiş olsun herhangi bir kür yada tedavi kullaniyormuydun. Yumurtan nede catlayamamis acaba çokmu büyümüş
Piko var canım bende adetlerim zaten düzensizdi eylülde de cyclo progynova kullanırken hamile kaldım ama anlayamadım hamiş oldugumu ilacı 5 tane kalıncaya kadar kullandım sonra test yaptım hamileymişim ama iş işten geçmişti ilacın bitmesine 5 tane kalmıştı hemen bırak desi dr ertesi gün düşmeye başladı değer kimyasal saydılar

Piko var canım bende adetlerim zaten düzensizdi eylülde de cyclo progynova kullanırken hamile kaldım ama anlayamadım hamiş oldugumu ilacı 5 tane kalıncaya kadar kullandım sonra test yaptım hamileymişim ama iş işten geçmişti ilacın bitmesine 5 tane kalmıştı hemen bırak desi dr ertesi gün düşmeye başladı değer kimyasal saydılar
Hım inşâllah rabbim en kısa zamanda yine nasip eder sağlıkla kucaginada alırsın canım.bizler çabalıyoruz takdir Allah'ın c.c

Kızlar bu konuyu açtım ama yanlış açtım düzeltemedim diğer konuya buyrun isterseniz konu başlığı 2019 ocak ayı test yapacaklar

Back