• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Büyük deniz deniz diye ölür küçük ukusuz huysuz iyili otele gitmedik sesimizden otelden atilirdik😄
Yorucu Allah'tan eşim yardım ediyor sen nasılsin yavru kuş nasıl

Burdan Mersin'e gideceğiz bizde kizkardesimin düğünü olacak orada nasıl yapacağız kalabalık ve sıcak bilemiyorum 🙄
1 kasımda da benim kardeşimin var düğünü.
29 ekimden sonra izin al diyor üni den arkadaşları gelecekmiş ben de kalacaklarmış :KK43:
2 bebe ile bir misafir ağırlayacağım şimdiden kara kara düşünüyorum.

bu arada kilo vermeye devam ediyorum.
nişan fotoğraflarında fil gibiydim.
düğün beni motive ediyor.
85 ile başladım bu sabah 80.8 geldim daha 1 ay olmadı :)

29 ekimden sonra izin al diyor üni den arkadaşları gelecekmiş ben de kalacaklarmış :KK43:

İnşallah misafirlerin anlayışlı olurlarda işlere yardım ederler rahat atlatırsın canım kilo konusu bu ara benim de kafama takılıyor ilk bebekte çok süt vardı akıyordu ve ben sadece emzirerek ilk yılda 25 kg verip eski halime dönmüştüm ama 2. De hem sütüm az hem hiç kg veremedim cesaret edemiyorum daha çok azalacak gibi geliyor aynaya bakmak istemiyorum =( sütün azaldı mı katı bir diyet mi yapıyorsun başlasam mı cesaret istiyorum @Sevimlipanduf sende yapıyordun nasıl gidiyor

ben salatalığın büyüklüğüne göre ikiye ya da dörde bölüp veriyorum altta minicik iki diş var minik minik koparıp yiyor.
kayısıyı ikiye bölüp veriyorum onu da yiyor.
havuç veriyorum hem diş kaşıyor hem minik parçalar halinde yiyor.
elmayı dilimleyip veriyorum.

aslında biraz buharda haşlamamız söyleniyor ama iki bebe ile ona vaktim yok.
büyüğe bişeyler yedirmek için uğraşırken küçüğü de mamasandalyesine oturtuyorum o an ne geçerse elime veriyorum.
Ay maşallah ya biz daha yeni başladık ek gıdaya hiç eline vermedim deneyeyim bende :))

saolun kizlar uyuttum şimdi birazda benim hatamdi yatagin tam uc degilde az ottesi deydi birde telefon vardi icimdende dedim telefon almaya gelir diye ama mutfak cok yakin yogurt katiliydi mama tabaginda onu alip gelene kadar pat ses bizimki sirt ustu yatiyor Ya artik illallah dedim sabah muhallebi yedirdim bogazina yapisti bir kustu butun yedikleri cikti carsaf alez degistirdim sonra yogurt yesin mideai boş dedik cocuk yere dustu sakinlesince yogurt peynir yedirdim hamakta sallarken allahm bir kusuşu var fiakira fiskira butun yogurt cikti gitti dusmedeb kaynakli degildir diye dusunuyorum cunku sabahta muhallebiyi kustu hamak hep yogurt banyoya soktum fosur fosur cisini haliya yatak ortusu carsaf pikeye herseysi batti sinirden kudurdum kendimemi kizayim uca koydum dusurdum diye yoksa cocugami bilemedim
Hep bunun miymintili yuzunden basimiza gelmedik kalmadi bugun

Üst üste gelmiş canım bizim kuzuda iki kere düştü maalesef rabbim korusun evlatlarımızı

ben kız kardeşimin nişanında 7 aylık hamileydim Ömer'e fil aslında benim hayatım sendin 😄🤣🤣

Misafir zor olacak ama gelenler inşallah senin için yardımcı olan tiplerden olur

Süper Bir ayda 5 kilo verdin helal olsun neler yapıyorsun neler yiyorsun içiyorsun

Ben kilo veremeden 3 Ağustos'ta düğüne gideceğim

aynı durum benim oğlumda da var.
kendisini susturamıyor kahkaha atıyor.
ikisinin arasındaki dengeyi tutturamadan birisi kızı sevince oğlum bu hale geliyor :(
Beni de sevin çığlığı bence o anlık, bebeği seven kişi farkında olmuyor çoğu zaman ya da ayy bebek çirkin abla güzel diye saçmalıyor. Ben sarılıyorum öyle anlarda kızıma, hayattaki ilk imtihanları bu, küçük de uyandırılıyor hırpalanıyor hepsinin bi diyeti var :) bize koşulsuz sevmek düşüyor.

Kahsen Kahsen diyetime devam ediyorum ama sanırım biraz esnettim kilo da veremedim 70 e takıldım her sabah 70 çıkıyorum bu da benim moralimi bozuyor dün sinirlendim patates kızartması yedim nasılsa veremiyorum kilo falan dedim 🙈🙈
Benim aylardır 89 kiloda kalmam gibi hiç bunkadar istikrarlı olmamıştı kilom 89.100 oluyo rama 88olmuyor eşim kahvaltıda gözleme almış bende onu yedim burda yarıda yok bakalım kaç kilo olacağım
Sen neler yapıyorsun diyet için

Erken uyudu ama 😊yalnız uyudu kakasını yapmıştı ben biberon yıka vs bi geldim uyanmış tekrar kaka yaptı derken babamız işe gitti bi yarım saat önce uyudu şükür. Ben de uykumu aldım akşam 9 da yatmıştım aralarda mama derken iyi uyuduk😂
Canım ya sende mi mama veriyorsun kaç CC veriyorsun senide emiyor mu?
Ben 4 kez 120 CC veriyorum hipp in 2 numaraya geçtik

Kahsen Kahsen diyetime devam ediyorum ama sanırım biraz esnettim kilo da veremedim 70 e takıldım her sabah 70 çıkıyorum bu da benim moralimi bozuyor dün sinirlendim patates kızartması yedim nasılsa veremiyorum kilo falan dedim 🙈🙈
Benim aylardır 89 kiloda kalmam gibi hiç bunkadar istikrarlı olmamıştı kilom 89.100 oluyo rama 88olmuyor eşim kahvaltıda gözleme almış bende onu yedim burda yarıda yok bakalım kaç kilo olacağım
Yaz gelemedi yaz yürüteceğiz hava soğuk evde otuedukça yiyor insan 15 gün yaz yaşadık mı bilmem hava şuan o kadar kapalı ki bikdiğiniz moralim bozuk sürekli aklımdan ne yesem geçiyor

ben salatalığın büyüklüğüne göre ikiye ya da dörde bölüp veriyorum altta minicik iki diş var minik minik koparıp yiyor.
kayısıyı ikiye bölüp veriyorum onu da yiyor.
havuç veriyorum hem diş kaşıyor hem minik parçalar halinde yiyor.
elmayı dilimleyip veriyorum.

aslında biraz buharda haşlamamız söyleniyor ama iki bebe ile ona vaktim yok.
büyüğe bişeyler yedirmek için uğraşırken küçüğü de mamasandalyesine oturtuyorum o an ne geçerse elime veriyorum.
Büyük şeyler rahatsız etmez mi canım geçen ben salatalığı bölüp verdim bir baktım kocaman kopardı hemen çıkardım ağzından

Bizimkide normal davrandinmi gulumsuyor deli deli hareketler ettinmi gulmekten nefesi kesiliyor heryer sesiyle cosuyor 😂😂 masallah dayimiza bizimkiler tembel oturmucak yata yata kafa dumduz oldu
Benimkide tembel bakma ondan diyom tek yapabildigi bu diye 😃 bu kilolari bosuna yapmadik

Bende oyle 69.9 görmedim bile bazen şey diyorum az su içeyim de bi 69 ları göreyim motive olamıyorum 1-2 haftadır boyle 😭 ben normalde çok yiyordum ekmeğimi azalttım tam buğdaya veya tahıllıya döndürdüm, kek çikolata yemiyorum makarna pilav bir tabak değil kaşıkla bi iki kaşık alıyorum,

Back