2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım merhaba ben ayrı ayrı veriyorum yumurta peynir salatalık bunay kahvaltisi gelecek ay farklı şeyler ekleyecegim evimde değilim dönünce daha iyi hazırlık yaparım oglusa öpüyorum prensesi
Canim nasilsin..ozlemisim sizi...benimkide emmek icin kalkti..sabah 6 da uyaniyorum...gece 2 saate bir.kalkiyo...

edosko edosko benimki dizinin ustunde kalktiktan 2gun sonra ayaginin ustune kalkmisti direk bayadir artik yataginda koltukta tv uniyesinde hatta bizim bacagimizda bazen duz duvar ve dolaplarda tutunup kalkiyor hatta yere koyunca engelleyince agliyor sabahtan aksama kadar ayakta cok yoruldum. Ben blw usulu gidiyorum. Kabak havuc patates taze fasulye avakado yogurt lor peyniri seftali ve bugunde yumurta sarisina basladim. Sebzeleri buharda pisirip parmak ebatinda kesip onune koyuyorum kendisi yiyor
Oyle tutunca kalkiyo.gogsumuE tirmaniyo :)ay azcik yavas buyusunler yaa.. zaman cabuk geciyo valla

25 inde 6 aylık oluyor benimkide kabakla başladım dün yarında verip havuca geçicem. Ben buharda haşlayıp biraz sütümden döktüm. Birde biz kahvaltı yaparken tattırıyorum Biz yerken oda yiyor. Boğazına yapışır gibi oluyor hemen su veriyorum benimki yemeye çok hevesli meyve filesinde bazen meyve de veriyorum emiyor
Derinde hevesli duruyor..ayni babasi :)) ac hep ac :KK45::KK45:

Gittiniz mi canım siz doktora
Gittik kuzumda geri geldik birtane kagıt getirdilee yasal prosedur bebeklerde tomogrofiyi cok önermiyoruz radyasyondan dolayi dedi sizbilirsiniz dedi bingözlemleyon 6 saat dediki biz duseli 8saatingecmisti herhangi bir problem yok gibiydi gwri geldik

tüm düşen bebelere gecmiş olsın Allah korusun alıntılardan görebildim
bu arada 2 çocuklu arkadslar bi sorum olacak büyük çocuklarınız 3 4 yas grubundakiler bagırıyor mu özellikle kardesten sonra büyük oğlum çok bagırır oldu artık sinirden basıma agrılar giriyor uyardık kuzdık görmezdwn gwldik yok gecmiypr 😏😣 bagırıyor ve aglıyor sürekli sınıfta 40 öğrenciyi idare ediyoruz bacak kadar oğlan parmagında ceviriyor bizi
bir de kardeşi uyandırmayı kafaya koymuşsa opera yapıyor resmen başka odada uyuyan çocuğu uyandırıyor :KK43:

Benim kızım da çok yüksek sesle gülmeye başladı, özellikle birisi kardeşini severken bağırarak gülüyor artık ne yaşıyorsa içinde. Sıkıntılarını böyle atmaları bi bakıma iyi bence içine atsa daha kötü. Geçici bi durum olduğunu sanıyorum.
aynı durum benim oğlumda da var.
kendisini susturamıyor kahkaha atıyor.
ikisinin arasındaki dengeyi tutturamadan birisi kızı sevince oğlum bu hale geliyor :KK43:

Kuzum sunnetiniz hayırlı olsun 💜
Bizde de durumlar aynı birisi kardeşiyle ilgilenmeye başlarsa yüksek sesle oyun oynamaya kendini göstermeye çalışıyor. Dikkat çekmek istiyor . Bazen çok üzülüyorum haksızlık yaptik daha çok küçükken çocukluğunu elinden aldık diyorum.
Sadece iki çocuk düşünen annelerim arayı mümkün olduğunca acmanizi tavsiye ediyorum.
benim kuzenim 11 yaş açtı arayı büyük daha fazla sorun yaşadı.
onu gördükten sonra her halükarda sorun olacak bu iş ikinci bebeyi de istiyorduk hemen yaptım.
sosyal hayattan kopmuşken ikisi birden büyüsün dedim :)

Sağol cnm bende ezip mi veriyorsun diye düşündüm bizde diş yok ama dikey dilim yapıp eline versem olur herhalde tabii cesaret edebilirsem:)
ben salatalığın büyüklüğüne göre ikiye ya da dörde bölüp veriyorum altta minicik iki diş var minik minik koparıp yiyor.
kayısıyı ikiye bölüp veriyorum onu da yiyor.
havuç veriyorum hem diş kaşıyor hem minik parçalar halinde yiyor.
elmayı dilimleyip veriyorum.

aslında biraz buharda haşlamamız söyleniyor ama iki bebe ile ona vaktim yok.
büyüğe bişeyler yedirmek için uğraşırken küçüğü de mamasandalyesine oturtuyorum o an ne geçerse elime veriyorum.

Bende de var 13 yaşında kız ergen :) Allah yardımcımız olsun. Üflemeler püflemeler kapı çarpmalar başladı bizde de. Birde benim ikinci evliliğim kızımın babasının kaybettik 10 yıl önce. Benim için ekstra zor eşimle kızımın arasında kalıyorum bazen Allahtan eşim anlayışlı
o zaman durum biraz daha hassas canım kolay gelsin allahım sabır versin.

X