- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Gündüz çok uyuyor mu canımUyumuyor anam bu çocuğa akşam olunca bişey oluyor gene 1 saat 45 dk dır uyutmaya çalışıyorum yok gündüzleri 6-7 dk da uykuya geçen çocuk akşamları bişey oluyor aldım getirdim koydum salona pusetine bağladım istediği kadar yırtınsın
1,5 saat bazen 2 saat oluyor canım 2 uyku yapıyor tabi daha önce hiç uyumadığı için bu bana çok uyku gibi geliyor eşime akşama kadar uyudu diyorumBizim dr demisti ki,
Gündüz olmasi gerekenden fazla uyursa gece uykusundan calar.
Makul uyumasi gereken kadar uyursa gece uykusu kaliteli uyur.
Bazıları isim var diye uyutuyor, sonra bana geliyor bu bebek gece uyumuyor .
Bir soruyorum uyku duzenini cocuk ful gunduz uyumus diyordu.
Gunduz kac saat uyuyor bilmiyorum ama fazlaya kacirirsa saati uyandirmayi deneyebilirsin canim
Ama bizimki oyle değil işte gündüz ne kadar uyursa bu gece uykumuzdan çalıyor 5. Aya kadar gündüzleri hiç gözünü kırpmadan akşam ederdik ama akşam olunca da guzel uyurdu şimdi gündüz uykusu başladı ama gece uykuları gitti
Ahh ne gunduz ne gece titturamadik bi biz de hayirlisi artiBizim dr demisti ki,
Gündüz olmasi gerekenden fazla uyursa gece uykusundan calar.
Makul uyumasi gereken kadar uyursa gece uykusu kaliteli uyur.
Bazıları isim var diye uyutuyor, sonra bana geliyor bu bebek gece uyumuyor .
Bir soruyorum uyku duzenini cocuk ful gunduz uyumus diyordu.
Gunduz kac saat uyuyor bilmiyorum ama fazlaya kacirirsa saati uyandirmayi deneyebilirsin canim
Aynen
Bizde de var aynı hikaye. Bazen Bütün gün hiç uyumazdı ama gece 7-8 saat yatardı hiç uyanmadan. Kilosu iyiydi diye uyandırmazdım. Hep öyle devam edecek sanıyordum. Şimdi gündüzleri 1-2 saat yatmaya başladı ama gece de 3-4 kere uyanıp emmeye başladı artık uzun gece uykusu yok. Her dönem farklı bi uyku ve beslenme şekli oluyor. Ben konuşup derdini anlatacak yaşa gelene kadar düzen kuracağımızı düşünmüyorum artık. Gaz bitti oh artık uyur dedik dönmeyi öğrendi. Dönmeye alışacak bu sefer de diş başlıycak. Diş dediğin zaten 2 yaşına kadar sürüyor diyorlar. O bitecek tuvalet eğitimi için gece kaldıracaz filan bu iş bitmez yani ilkokulda ancak düzene oturur diye düşünüyorumAma bizimki oyle değil işte gündüz ne kadar uyursa bu gece uykumuzdan çalıyor 5. Aya kadar gündüzleri hiç gözünü kırpmadan akşam ederdik ama akşam olunca da guzel uyurdu şimdi gündüz uykusu başladı ama gece uykuları gitti
Heidi birbirinden cadıAynen
Masallah o Azra ya
Vallahi cok cadi bakiyor ❤
Sadece imzami atıyorum aynı şekilde idik tek fark biz hareketten de uyaniyoruz artıkBizde de var aynı hikaye. Bazen Bütün gün hiç uyumazdı ama gece 7-8 saat yatardı hiç uyanmadan. Kilosu iyiydi diye uyandırmazdım. Hep öyle devam edecek sanıyordum. Şimdi gündüzleri 1-2 saat yatmaya başladı ama gece de 3-4 kere uyanıp emmeye başladı artık uzun gece uykusu yok. Her dönem farklı bi uyku ve beslenme şekli oluyor. Ben konuşup derdini anlatacak yaşa gelene kadar düzen kuracağımızı düşünmüyorum artık. Gaz bitti oh artık uyur dedik dönmeyi öğrendi. Dönmeye alışacak bu sefer de diş başlıycak. Diş dediğin zaten 2 yaşına kadar sürüyor diyorlar. O bitecek tuvalet eğitimi için gece kaldıracaz filan bu iş bitmez yani ilkokulda ancak düzene oturur diye düşünüyorum
Oh be benim gibi biri daha varmış gel sarılalımBizde de var aynı hikaye. Bazen Bütün gün hiç uyumazdı ama gece 7-8 saat yatardı hiç uyanmadan. Kilosu iyiydi diye uyandırmazdım. Hep öyle devam edecek sanıyordum. Şimdi gündüzleri 1-2 saat yatmaya başladı ama gece de 3-4 kere uyanıp emmeye başladı artık uzun gece uykusu yok. Her dönem farklı bi uyku ve beslenme şekli oluyor. Ben konuşup derdini anlatacak yaşa gelene kadar düzen kuracağımızı düşünmüyorum artık. Gaz bitti oh artık uyur dedik dönmeyi öğrendi. Dönmeye alışacak bu sefer de diş başlıycak. Diş dediğin zaten 2 yaşına kadar sürüyor diyorlar. O bitecek tuvalet eğitimi için gece kaldıracaz filan bu iş bitmez yani ilkokulda ancak düzene oturur diye düşünüyorum
Maşallah hep gülsün kuzu ömrü boyuncaBiz uc aydir 8 kilodayiz en onde biz vardik bizim ki gulmekten ne sut icebiliyo ne yemek yiyebiliyo gulcem diye agzi aciliyordu simdi kapatarak gulmeyi ogrenmis gule gule uyutamiyom
Tavana dikiyo gozu ne varsa gulmeye basliyo
Aa dün bi sitede denk geldim buna şaşırmıştım muzun kabız veya gaz etkisini ortadan kaldırmak için muzu ortadan ikiye bölün içindeki çekirdekli kısmı çay kaşığı ile sıyırın diyordu ilk kez duydum bendeBizde de olmustu. Muz yedirmistik 2 gun oncesinde. O sebeple olmustu. Muz yedirdiyseniz yapiyor
Aspirator kullanmiyorsan sikinti olmaz bnce devamli asprHer gün serum fizyolojik yapmak da sıkıntı olur mu?
Nice güzel yaşlarınız olsun hep birlikteGunaaudinnn❤❤ yari yasimiz kutlu olsun kizlaaar Z zeLina @skelebeks @Pamuk PandaKahsen unuttuklarim varsa af ola gece 1de eve geldim dun dugunden ve saat nasi kalktim
Ya ben de muz versem kakasi biraz duzelir mi acabaAa dün bi sitede denk geldim buna şaşırmıştım muzun kabız veya gaz etkisini ortadan kaldırmak için muzu ortadan ikiye bölün içindeki çekirdekli kısmı çay kaşığı ile sıyırın diyordu ilk kez duydum bende
Tıkanıyor mu cnm aspiratörle çekmeden yapılabilir bence..Her gün serum fizyolojik yapmak da sıkıntı olur mu?
Geçmiş olsun canımSelllaammm, biz evimize gidiyoruzKahsen sana yine bol bol tesekkur edicem hic kacarin yook, iyiki burasi varmiş gercektende erken mudahale oldu sayende cok guzel biseye vesile oldun oglumuzun pipi macerasinda eglenceli bi yeri oldu resmen , uzman doktorlar tarafindan tedavi gormek en iyi sekilde hemde sen vesile oldun buna yani 2gece kaldik taburcu olduk yeni kontrollerimizde en yakin zamanda❤
Ay insallah insallah bu birazdaha zor gecti ne yalan soyliyim ama atlaticaz ins bunudaGeçmiş olsun canımHemen toparlasın minik adam
Ver bence canım zaten muzun kabız etkisi için çok vermek gerekiyor ben 3 günde bir yarım veya çeyrek muz veriyorum herhangi bir kabızlık belirtisi olmadı, sende bol bol ye sütünden geçsin patates falan da yeYa ben de muz versem kakasi biraz duzelir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?