Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanem yok gakiba ben cevap vereyim canım bir fazla gelir yarısını vermelisinT tanem-tane20 bu gliserin kansuk fitili birtane mi veriyoruz yarım böyleyim mi
Teşekkür ederim. Banada büyük geldi. Sağol.Tanem yok gakiba ben cevap vereyim canım bir fazla gelir yarısını vermelisin
Uzunlamasına değil de enlemesine ortadan ikiye bölüp oval kisimli yeri vereceksin.
1tane canim cay tabagina zeytinyagi koy koposuna zeytin yagi sur fitilide zeytin yagina bandir sonra gonder gitsinT tanem-tane20 bu gliserin kansuk fitili birtane mi veriyoruz yarım böyleyim mi
Erimiyor değil mi kakası ile beraber çıktı çünkü. Teşekkür ederim canım sağ ol. Kakası siyahlaşmış Demir sebebiyle1tane canim cay tabagina zeytinyagi koy koposuna zeytin yagi sur fitilide zeytin yagina bandir sonra gonder gitsin
Beni hep bu havalar mahvettiii ya sıcakta hiç bir şey yapasım gelmiyor ama aklımda bir iki tane kaldı onları yapayım hatırlatmışken
Bizeds fikor olsun bende denerim belkimBeni hep bu havalar mahvettiii ya sıcakta hiç bir şey yapasım gelmiyor ama aklımda bir iki tane kaldı onları yapayım hatırlatmışken
Bizeds fikor olsun bende denerim belkim
Yok kuzum erimiyor rahatlamistirErimiyor değil mi kakası ile beraber çıktı çünkü. Teşekkür ederim canım sağ ol. Kakası siyahlaşmış Demir sebebiyle
Ben de bi kere yaptim bosver zaten durmuyo yerinde bozuoYazik ben hic yapmadim hep hevesleniyom olmuyo
Hadi insallaaah:) benimki de 20.30 da uyudu ayagimdan indirmiyorum belki gece uykusuna baglar 22.30 u beklemez diye gece zaten en az 4-5 kere kalkiyoruz bari erken uyusun da dinleniimBiz de simdi eve geldiiik odtu ye gittik arkadaslarla temiz hava bol oksijen umarim uyumasina yardim eder
Ay inşallah valla bende su an uyutma moduna gectim insallah uyurlar misil.misilHadi insallaaah:) benimki de 20.30 da uyudu ayagimdan indirmiyorum belki gece uykusuna baglar 22.30 u beklemez diye gece zaten en az 4-5 kere kalkiyoruz bari erken uyusun da dinleniim
Yok yaa fayda etmedi tam ayilir gibi olurken sallamaya devam ettim ama yine uyandi cin gibi acti gözleri neden boyle yapar ki acaba 10 15 gün oncesine kdr 7 den sora yatinca uyansa da devam ederdi sallayinca fln uykusuna simdi uyanior 22.30 bekleyecek kesinAy inşallah valla bende su an uyutma moduna gectim insallah uyurlar misil.misil
Bikere saatlerce ugrastim aglamaktan cekemedik bosvermistim bende cekeyim bikerecikte olsaBen de bi kere yaptim bosver zaten durmuyo yerinde bozuo
Sağol teyziş, çok tatlısın ama biz sizden 1 gün büyüğüz ve dün geçmiş farketmemişiz