• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bsebse bsebse gecen ayda sunnet denk gelmisti aylik zamanina bu ayda yine denk geldi konsept yapamiyoruzz bii yaa 🤣 Z zeLina aylik cekimlerde yeni tasarimlar yokmu zgoremiyoruz bu ara 😂
Beni hep bu havalar mahvettiii ya sıcakta hiç bir şey yapasım gelmiyor ama aklımda bir iki tane kaldı onları yapayım hatırlatmışken😂

Biz de simdi eve geldiiik odtu ye gittik arkadaslarla temiz hava bol oksijen umarim uyumasina yardim eder 🙏😂
Hadi insallaaah:) benimki de 20.30 da uyudu ayagimdan indirmiyorum belki gece uykusuna baglar 22.30 u beklemez diye :D gece zaten en az 4-5 kere kalkiyoruz bari erken uyusun da dinleniim

Ay inşallah valla bende su an uyutma moduna gectim insallah uyurlar misil.misil🙏🙏
Yok yaa fayda etmedi tam ayilir gibi olurken sallamaya devam ettim ama yine uyandi cin gibi acti gözleri :( neden boyle yapar ki acaba 10 15 gün oncesine kdr 7 den sora yatinca uyansa da devam ederdi sallayinca fln uykusuna simdi uyanior 22.30 bekleyecek kesin :(

Günaydın güzel anneler. Bugün yarı yaşımızdayız ❤ Şükürler olsun yuvarlanarak bu günlere geldik 🙏 allah bütün bebeklerimize hayırlı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin.

bsebse bsebse

Z zeLina

@Kahsen

S skelebeks

Yarı yaşımız kutlu olsun. İnan’ın ki başka isim varsa hatırlamıyorum.
Sağol teyziş, çok tatlısın ama biz sizden 1 gün büyüğüz 🤣 ve dün geçmiş farketmemişiz 🙈

Back