• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
B bence91 siz de atlattınız. Rabbim damatligini da göstersin.
@anneveoglusu beline sen dikkat edeceksin. Sen kendini korumazsan ne ilaç ne doktor fayda etmez. Üçüncüde olmuştu benim doktor kendini çok yorma dinlen demişti. Üçü de küçük nerede dinlenmek. Harap etme kendini olursa olsun. Evin dağınık olsun, sağlığın daha önemli. Geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim :)

Günaydın güzel anneler. Bugün yarı yaşımızdayız ❤️ Şükürler olsun yuvarlanarak bu günlere geldik 🙏 allah bütün bebeklerimize hayırlı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin.

bsebse bsebse

Z zeLina

Kahsen Kahsen

S skelebeks

Yarı yaşımız kutlu olsun. İnan’ın ki başka isim varsa hatırlamıyorum.

Kizlar oglum ishal oldu dun acaba mi faln derken bugun bildigin su gibi yapmis sismis arkasi cis de oldugu gibi neden boyle olduki acaba ya dr geldimi soracagim bu arada bu aksamda burdayiz
Canım muhtemelrn operasyon dolayısıyla antibiyotik vermişlerdir oda ishal yapar. Geçmiş olsun tekrar

Cnm aşağıdaki mesajım sanaydı cevaplayamamışım.. :-)
Gunaaudinnn❤❤ yari yasimiz kutlu olsun kizlaaar Z zeLina S skelebeks Pamuk Panda Pamuk Panda Kahsen Kahsen unuttuklarim varsa af ola gece 1de eve geldim dun dugunden ve saat nasi kalktim 🙂
Günaydın cnm❤ inşallah çok yaşlar kutlarız burda beraber😍
Günaydın güzel anneler. Bugün yarı yaşımızdayız ❤ Şükürler olsun yuvarlanarak bu günlere geldik 🙏 allah bütün bebeklerimize hayırlı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin.

bsebse bsebse

Z zeLina

Kahsen Kahsen

S skelebeks

Yarı yaşımız kutlu olsun. İnan’ın ki başka isim varsa hatırlamıyorum.
Teşekkürler cnm çokk çook aminn inşallah❤❤

S sgokcen var Duru kızımız😍

Uyumuyor anam bu çocuğa akşam olunca bişey oluyor gene 1 saat 45 dk dır uyutmaya çalışıyorum yok gündüzleri 6-7 dk da uykuya geçen çocuk akşamları bişey oluyor aldım getirdim koydum salona pusetine bağladım istediği kadar yırtınsın
Canım denemişsindir belki ama o saate kadar çok yorulduğu için olabilir mi? 8 gibi falan götürsen daha yorgunluktan mızlamaya başlamadan belki daha kolay geçer uykuya.

Canım denemişsindir belki ama o saate kadar çok yorulduğu için olabilir mi? 8 gibi falan götürsen daha yorgunluktan mızlamaya başlamadan belki daha kolay geçer uykuya.
6 da uyandı akşam uykusu yaptı 30 dk kadar, 8 gibi herhangi bi uyku belirtisi yoktu o yüzden götürmedim dur bugün bi de oyle denerim, gündüz iyi uyudu aslında hani uyku danışmanları şey diyorlar ya gündüz uyuyan çocuk dinlenmiş olur gece daha rahat uyur diye benimkinde bu işe yaramıyor gece iyi uyuduğu zamanlar gündüz gözünü kırpmadığı zamanlardı şimdi gündüz iki uyku yapıyor 1+1 2 saat uyuyor hemen hemen bu kez de geceleri uyumuyor gündüz de uykusu gelince çok ağlıyor uyutmak istemiyorum ben gece uyusun diye ama mecbur kalıyorum

6 da uyandı akşam uykusu yaptı 30 dk kadar, 8 gibi herhangi bi uyku belirtisi yoktu o yüzden götürmedim dur bugün bi de oyle denerim, gündüz iyi uyudu aslında hani uyku danışmanları şey diyorlar ya gündüz uyuyan çocuk dinlenmiş olur gece daha rahat uyur diye benimkinde bu işe yaramıyor gece iyi uyuduğu zamanlar gündüz gözünü kırpmadığı zamanlardı şimdi gündüz iki uyku yapıyor 1+1 2 saat uyuyor hemen hemen bu kez de geceleri uyumuyor gündüz de uykusu gelince çok ağlıyor uyutmak istemiyorum ben gece uyusun diye ama mecbur kalıyorum
Benimki de son gündüz uykusundan 5 6 gibi kalkıyor, en geç 7.30da götürüyorum odaya uyku belirtisi vermese bile ilk zamanlar uzun sürerdi gittikçe kısaldı uykuya geçme süresi. Her çocuk farklı tabii de seni okudukça üzülüyorum, günlük 1 saat bile uyku açığımız olsa anksiyete belirtileri başlıyor tahammül azalıyor ki biz ne kadar uykusuz kalıyoruz.

Tam tersi aslında canım uykusunu alan bebek huzurlu oluyor uykusu geldiği an uyutuyorum ben. Yani büyük insan için geçerli bu gündüz çok uyusa gece nasıl uyuyacak. Ama bebekler bu düzende değil daha o yüzden mızmızlanır. Benim kız en geç 9 da uyuyor ondan önceki uykusundan bazen 7 buçukta da uyansa uyuyor çünkü alıştı.

Tam tersi aslında canım uykusunu alan bebek huzurlu oluyor uykusu geldiği an uyutuyorum ben. Yani büyük insan için geçerli bu gündüz çok uyusa gece nasıl uyuyacak. Ama bebekler bu düzende değil daha o yüzden mızmızlanır. Benim kız en geç 9 da uyuyor ondan önceki uykusundan bazen 7 buçukta da uyansa uyuyor çünkü alıştı.
Ama bizimki oyle değil işte gündüz ne kadar uyursa bu gece uykumuzdan çalıyor 5. Aya kadar gündüzleri hiç gözünü kırpmadan akşam ederdik ama akşam olunca da guzel uyurdu şimdi gündüz uykusu başladı ama gece uykuları gitti

Ama bizimki oyle değil işte gündüz ne kadar uyursa bu gece uykumuzdan çalıyor 5. Aya kadar gündüzleri hiç gözünü kırpmadan akşam ederdik ama akşam olunca da guzel uyurdu şimdi gündüz uykusu başladı ama gece uykuları gitti
Bizim dr demisti ki,
Gündüz olmasi gerekenden fazla uyursa gece uykusundan calar.
Makul uyumasi gereken kadar uyursa gece uykusu kaliteli uyur.
Bazıları isim var diye uyutuyor, sonra bana geliyor bu bebek gece uyumuyor .
Bir soruyorum uyku duzenini cocuk ful gunduz uyumus diyordu.
Gunduz kac saat uyuyor bilmiyorum ama fazlaya kacirirsa saati uyandirmayi deneyebilirsin canim

Back