• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uyumuyor anam bu çocuğa akşam olunca bişey oluyor gene 1 saat 45 dk dır uyutmaya çalışıyorum yok gündüzleri 6-7 dk da uykuya geçen çocuk akşamları bişey oluyor aldım getirdim koydum salona pusetine bağladım istediği kadar yırtınsın
Gündüz çok uyuyor mu canım
Kimi çocuk uykusuz oluyor gece uykusu olmuyor bizim bir arkadaşın öyleydi her sabah okula gelir bu gecede uyumadık derdi
İnşallah seninkinin geçici bir süreçtir belki diştir

Bizim dr demisti ki,
Gündüz olmasi gerekenden fazla uyursa gece uykusundan calar.
Makul uyumasi gereken kadar uyursa gece uykusu kaliteli uyur.
Bazıları isim var diye uyutuyor, sonra bana geliyor bu bebek gece uyumuyor .
Bir soruyorum uyku duzenini cocuk ful gunduz uyumus diyordu.
Gunduz kac saat uyuyor bilmiyorum ama fazlaya kacirirsa saati uyandirmayi deneyebilirsin canim
1,5 saat bazen 2 saat oluyor canım 2 uyku yapıyor tabi daha önce hiç uyumadığı için bu bana çok uyku gibi geliyor eşime akşama kadar uyudu diyorum 😂 görmedim ki çünkü boyle hiç

Ama bizimki oyle değil işte gündüz ne kadar uyursa bu gece uykumuzdan çalıyor 5. Aya kadar gündüzleri hiç gözünü kırpmadan akşam ederdik ama akşam olunca da guzel uyurdu şimdi gündüz uykusu başladı ama gece uykuları gitti

Gündüz iki uyku-her biri 1er saat- normal hatta az bile. Daha çok küçük çünkü. Bu yüzden gece uykusundan çaldığını düşünmüyorum başka bir sebebi olabilir mi?Öğlen uykuları 3 yaşa kadar devam ediyor çünkü ihtiyaçları var.6 buçuk aylık bir bebeğin daha çok ihtiyacı olur uykuya.
Fırsatım olsa ben bile öğlen biraz uyurdum :)

Bizim dr demisti ki,
Gündüz olmasi gerekenden fazla uyursa gece uykusundan calar.
Makul uyumasi gereken kadar uyursa gece uykusu kaliteli uyur.
Bazıları isim var diye uyutuyor, sonra bana geliyor bu bebek gece uyumuyor .
Bir soruyorum uyku duzenini cocuk ful gunduz uyumus diyordu.
Gunduz kac saat uyuyor bilmiyorum ama fazlaya kacirirsa saati uyandirmayi deneyebilirsin canim
Ahh ne gunduz ne gece titturamadik bi biz de hayirlisi arti🤔 fark ettim ben Z zeLina 🙂

Ama bizimki oyle değil işte gündüz ne kadar uyursa bu gece uykumuzdan çalıyor 5. Aya kadar gündüzleri hiç gözünü kırpmadan akşam ederdik ama akşam olunca da guzel uyurdu şimdi gündüz uykusu başladı ama gece uykuları gitti
Bizde de var aynı hikaye. Bazen Bütün gün hiç uyumazdı ama gece 7-8 saat yatardı hiç uyanmadan. Kilosu iyiydi diye uyandırmazdım. Hep öyle devam edecek sanıyordum. Şimdi gündüzleri 1-2 saat yatmaya başladı ama gece de 3-4 kere uyanıp emmeye başladı artık uzun gece uykusu yok. Her dönem farklı bi uyku ve beslenme şekli oluyor. Ben konuşup derdini anlatacak yaşa gelene kadar düzen kuracağımızı düşünmüyorum artık. Gaz bitti oh artık uyur dedik dönmeyi öğrendi. Dönmeye alışacak bu sefer de diş başlıycak. Diş dediğin zaten 2 yaşına kadar sürüyor diyorlar. O bitecek tuvalet eğitimi için gece kaldıracaz filan bu iş bitmez yani ilkokulda ancak düzene oturur diye düşünüyorum 😁😁

Bizde de var aynı hikaye. Bazen Bütün gün hiç uyumazdı ama gece 7-8 saat yatardı hiç uyanmadan. Kilosu iyiydi diye uyandırmazdım. Hep öyle devam edecek sanıyordum. Şimdi gündüzleri 1-2 saat yatmaya başladı ama gece de 3-4 kere uyanıp emmeye başladı artık uzun gece uykusu yok. Her dönem farklı bi uyku ve beslenme şekli oluyor. Ben konuşup derdini anlatacak yaşa gelene kadar düzen kuracağımızı düşünmüyorum artık. Gaz bitti oh artık uyur dedik dönmeyi öğrendi. Dönmeye alışacak bu sefer de diş başlıycak. Diş dediğin zaten 2 yaşına kadar sürüyor diyorlar. O bitecek tuvalet eğitimi için gece kaldıracaz filan bu iş bitmez yani ilkokulda ancak düzene oturur diye düşünüyorum 😁😁
Sadece imzami atıyorum aynı şekilde idik tek fark biz hareketten de uyaniyoruz artık 😂

Oh be benim gibi biri daha varmış gel sarılalım 👭😂😂

Biz uc aydir 8 kilodayiz en onde biz vardik bizim ki gulmekten ne sut icebiliyo ne yemek yiyebiliyo gulcem diye agzi aciliyordu simdi kapatarak gulmeyi ogrenmis gule gule uyutamiyom
Tavana dikiyo gozu ne varsa gulmeye basliyo 😂😂
Maşallah hep gülsün kuzu ömrü boyunca :nazar:

Bizde de olmustu. Muz yedirmistik 2 gun oncesinde. O sebeple olmustu. Muz yedirdiyseniz yapiyor
Aa dün bi sitede denk geldim buna şaşırmıştım muzun kabız veya gaz etkisini ortadan kaldırmak için muzu ortadan ikiye bölün içindeki çekirdekli kısmı çay kaşığı ile sıyırın diyordu ilk kez duydum bende

Aa dün bi sitede denk geldim buna şaşırmıştım muzun kabız veya gaz etkisini ortadan kaldırmak için muzu ortadan ikiye bölün içindeki çekirdekli kısmı çay kaşığı ile sıyırın diyordu ilk kez duydum bende
Ya ben de muz versem kakasi biraz duzelir mi acaba

Selllaammm, biz evimize gidiyoruz 😊 Kahsen Kahsen sana yine bol bol tesekkur edicem hic kacarin yook, iyiki burasi varmiş gercektende erken mudahale oldu sayende cok guzel biseye vesile oldun oglumuzun pipi macerasinda eglenceli bi yeri oldu resmen , uzman doktorlar tarafindan tedavi gormek en iyi sekilde hemde sen vesile oldun buna yani 2gece kaldik taburcu olduk yeni kontrollerimizde en yakin zamanda❤

Selllaammm, biz evimize gidiyoruz 😊 Kahsen Kahsen sana yine bol bol tesekkur edicem hic kacarin yook, iyiki burasi varmiş gercektende erken mudahale oldu sayende cok guzel biseye vesile oldun oglumuzun pipi macerasinda eglenceli bi yeri oldu resmen , uzman doktorlar tarafindan tedavi gormek en iyi sekilde hemde sen vesile oldun buna yani 2gece kaldik taburcu olduk yeni kontrollerimizde en yakin zamanda❤
Geçmiş olsun canım :nazar: Hemen toparlasın minik adam :KK200:

Ya ben de muz versem kakasi biraz duzelir mi acaba
Ver bence canım zaten muzun kabız etkisi için çok vermek gerekiyor ben 3 günde bir yarım veya çeyrek muz veriyorum herhangi bir kabızlık belirtisi olmadı, sende bol bol ye sütünden geçsin patates falan da ye

Back