- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Insallah kuzumya ki kebdi odasini secen bi bebk cok zorlaniyorumUyku düzeni bozuldu okadar anlamadığı şey yaşadı. Düzene girer iyi olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzumya ki kebdi odasini secen bi bebk cok zorlaniyorumUyku düzeni bozuldu okadar anlamadığı şey yaşadı. Düzene girer iyi olacak.
Milupa bebek papatya çayıvardi sanirinDenemedim canım deneyeyim onu da normal kendimizin içtiği papatya çayı mı ya da farklı mı bebeklerin ki bilmiyorum, deli gibi uykusu var biliyor musun gözleri kapanıyor sarılıyorum öpüyorum emziriyorım emerek uyumasına da razıyım ben yeter ki uyusun, son uykusunun üzerinden yaklaşık 4,5 saat geçti bütün uyku rutinlerini de yapıyorum pijamalarını giydir altını değiştir emzir ama akşam burnumuzdan getirene kadar zorluyor bizi
Bakıcam canım çıkınca, eczaneye de sorayımMilupa bebek papatya çayıvardi sanirin
Bnde dusunuyorum bu aralar vermeyi vallaBakıcam canım çıkınca, eczaneye de sorayım
Milupanın var ama hazır olmasın katkısız olsun dersen aktarlarda kurutulmuş papatyalar oluyor onlardan alabilirsin 1 su bardağı suya 1 yemek kaşığı kadar at 5 dk demle ılık içir cnm uyku saatinden 1 2 saat önce içirirsen daha iyi olur rahatlatıcı etkisi var.Denemedim canım deneyeyim onu da normal kendimizin içtiği papatya çayı mı ya da farklı mı bebeklerin ki bilmiyorum, deli gibi uykusu var biliyor musun gözleri kapanıyor sarılıyorum öpüyorum emziriyorım emerek uyumasına da razıyım ben yeter ki uyusun, son uykusunun üzerinden yaklaşık 4,5 saat geçti bütün uyku rutinlerini de yapıyorum pijamalarını giydir altını değiştir emzir ama akşam burnumuzdan getirene kadar zorluyor bizi
Yaa böyle işe yarayanları gördükçe daha motive oluyorum :) Umarım bende de etkili olur çünkü kötü hissediyorum kendimi artık
Geçmiş olsun canımSagolun kizlar
Vermedim uyudu,olmadi gece veririm.
Yatarken keciboynuzu özüne biraz su katip ilittim, zencefil tozu koydum icirdim iyi gelir insallah
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Gelmez benceYok kuzum ya burda konuşuldu ne kadar verebiliriz diye ben de 6-8 ay arası en fazla iki çay bardağı öneriyor doktorlar dedim. Ben günlük bir çay bardağı bile vermiyorum . Günde iki kez azar azar. Hatta bazı günler bir iki çay kaşığı alıyor istemiyor tadini mi sevmiyor ne ben de devam etmiyorum.
Hurmayi denemedim istiyorum versem ağır gelir mi şimdi?
Hurma 8. Aydan sonra veriliyor diye okumuştum benYok kuzum ya burda konuşuldu ne kadar verebiliriz diye ben de 6-8 ay arası en fazla iki çay bardağı öneriyor doktorlar dedim. Ben günlük bir çay bardağı bile vermiyorum . Günde iki kez azar azar. Hatta bazı günler bir iki çay kaşığı alıyor istemiyor tadini mi sevmiyor ne ben de devam etmiyorum.
Hurmayi denemedim istiyorum versem ağır gelir mi şimdi?
Denemedim canım deneyeyim onu da normal kendimizin içtiği papatya çayı mı ya da farklı mı bebeklerin ki bilmiyorum, deli gibi uykusu var biliyor musun gözleri kapanıyor sarılıyorum öpüyorum emziriyorım emerek uyumasına da razıyım ben yeter ki uyusun, son uykusunun üzerinden yaklaşık 4,5 saat geçti bütün uyku rutinlerini de yapıyorum pijamalarını giydir altını değiştir emzir ama akşam burnumuzdan getirene kadar zorluyor bizi
Ek gidayi 2 3 kasik veriyorum diyorCanım ya acaba ek gıda fazla mı geliyor ek gıda öncesi nasıldı ya da bu kadar zorluyor muydu yine?
Bugün sadece kahvaltıda verdim onun haricinde hiç bişey vermedim, yok canım başlamadan önce de böyleydi de en azından emip uyurdu yarım saat fakan sürerdi en fazla şimdi uyudu işte saat başında da kalkarızCanım ya acaba ek gıda fazla mı geliyor ek gıda öncesi nasıldı ya da bu kadar zorluyor muydu yine?
Aynen canım bugün hele ki sadece kahvaltı da verdim sonra hiç bişey vermedim, doğduğundan beri uykuya karşı benim kız hiç uzun uyuduğu olmadı zaten ama bu kadar darlamıyordu geceleri çok yoruyor insanı şimdi uyudu ancakEk gidayi 2 3 kasik veriyorum diyor
Dogdugundan beri Güneş cadi bir kiz
Bncede hemn iyilessin 3 gun un ustune okdr halsiz kaldim ki tahammulim cok azaldi resmen evime gitmek istiyorum 2 saatte olsa bi uyku istiyorum esim yardim eder en azindan daha kolay gecer ne bileyimPapatyamaviss geçmiş olsun nasıl oldu şimdi? Çok şükür vaktinde müdahale edildi. Kahsen sağolsun.
Ishal antibiyotik bitmeden bitmez muz şeftali ve su ile daha kolay atlatabilirsin. Ertuğrul hemen iyileş de annen rahatlasın kuzum❤
Bugün sadece kahvaltıda verdim onun haricinde hiç bişey vermedim, yok canım başlamadan önce de böyleydi de en azından emip uyurdu yarım saat fakan sürerdi en fazla şimdi uyudu işte saat başında da kalkarız
Ek gidayi 2 3 kasik veriyorum diyor
Dogdugundan beri Güneş cadi bir kiz