- 29 Temmuz 2018
- 2.049
- 4.345
- 133
Deterjan sabun tozu :))
Temiz yıkıyor mu peki? Bide organik mi?çok uygunmus fiyatı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deterjan sabun tozu :))
Temiz yıkıyor mu peki? Bide organik mi?çok uygunmus fiyatı
Ben memnun kalmadim 1 yk koysam bile beyaz beyaz birskiyor ustunu ben boron kullaniyorum gerekirse benmkilerlrde atabiliyorum iyi oluyorBen memnunum doğduğundan beri kullanıyorum kokusu da hoşuma gidiyor. Normalde fiyat 2000gr lı 27 tl civarı. Leke çıkarıcı kullanıyorum ayrı olarak
dündenberi cok gerildim cok kafama taktim kuzum en sonunda ciktim patladim insallah kolay gecer yarinda sagol desteklerin icinYaa canımm hani sen güçlüydün dur bakalım daha iyi olsun Ertuğrul diye yapılacak işte bi an evvel önce hemencik de iyileşecek bozma moralini oğluşuna sarıl ve güzelce uyuyun güç toplayın ikiniz de ❤❤
cok tesekkur ederim aynen oyle cok sukurkiEvet cnm daha önce yazmıştın ılgında olduğunu ondan dedim:) benim babam memurdu evlendikten sonra çıkmışlar ordan sadece tatilde büyükleri ziyaret ediyoruz..
Geçmiş olsun bebişine cnm hemen atlatsın inşallah..
Cnm ya ağlamak bazen iyidir.rahatlamışsındır.. bak ne güzel erken farkedildi hemen önlemi alınıyor inşallah hemen toparlanacak miniğin..
Cok sukurki erkenden olacak kuzumAllah yardımcın olsun canım. Inşallah kolay bir şekilde atlatır kuzun.
Guzel yavrumuzu korusun allah. Doktor belliki isinin ehli. Kolay gecsin umarimKizlar aciliyetten dolayi dr karar degismis yarin sabah olacak ameliyat donerken aradilar eve geldim bi agladim bosaldim resmen
Canım yoğunluktan giremedim ne oldu kuzum bir sıkıntı mı var Allah'ım şifa versin tez vakitte ogluna.Ben memnun kalmadim 1 yk koysam bile beyaz beyaz birskiyor ustunu ben boron kullaniyorum gerekirse benmkilerlrde atabiliyorum iyi oluyor![]()
Minik yavru naptiklarindan habersiz kiyamam can cok tatlı kolay kolay aglamiyorlar nasil cani yandi kimbilir allahm avi agri vermesin hicbi bebege acisini alsin allahm artik cekmesin minnos acı agrı ameliyatiniz guzel gecsin kuzum cok uzuldum anlatamam her. Cis yaparkenki gozunden gelen yaslara bile yurek dayanmiyor guzel cocuklarimizmalesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
evet kuzum uludag unv tip fakultesine gittik orda doktorlar uzman doc falan hep bissuru asistan ogrenci epey iyi baktilar incelediler sagolsunlar boyle doktorlar gormek insani cokmutlu ediyorGuzel yavrumuzu korusun allah. Doktor belliki isinin ehli. Kolay gecsin umarim
Kuzum pipimiz sunnetten sonra yapıştı ve tekrar sunnet olacak duzeltme operasyonuCanım yoğunluktan giremedim ne oldu kuzum bir sıkıntı mı var Allah'ım şifa versin tez vakitte ogluna.
Sarı bamya pek tatlı cıkmisiniz annesi siz sunnet oldunuz muNasıl sevindim. İnşallah sikintisiz hallolur ya.
Kesinlikle oyle kesinlikle elinden bisey gelmiyor hemde insanin anne baba olmak buynus dedirtiyo insana 23 yasimdayim heniz bugun 43 yasinda gibi hissediyorum kendimi Rabbim dertsiz tasa vermesin cok sukur bugunumuze bileeMinik yavru naptiklarindan habersiz kiyamam can cok tatlı kolay kolay aglamiyorlar nasil cani yandi kimbilir allahm avi agri vermesin hicbi bebege acisini alsin allahm artik cekmesin minnos acı agrı ameliyatiniz guzel gecsin kuzum cok uzuldum anlatamam her. Cis yaparkenki gozunden gelen yaslara bile yurek dayanmiyor guzel cocuklarimiz
Canım çok geçmiş olsun umarım en güzel şekilde geçer ameliyat dualarım sizinleevet kuzum uludag unv tip fakultesine gittik orda doktorlar uzman doc falan hep bissuru asistan ogrenci epey iyi baktilar incelediler sagolsunlar boyle doktorlar gormek insani cokmutlu ediyor
Kuzum pipimiz sunnetten sonra yapıştı ve tekrar sunnet olacak duzeltme operasyonu
Sende mi meme reddi yaşıyorsun canım Allah kolaylık versin çok zor bişey ben aylardır çekiyorum buAra ara deniyorum ama almıyor canım. Şu duşa girip emzirmeyi deneme işini düşünüyorum. Cok minikken cesaret edememiştim
Sagarak ver kuzum biberon alıyormu mahrum birakmaKızlar ek gıdaya başladığımız dan beri benim oğlan yine beni emmek istemiyor çokta vermiyor bu oğlanın benim goguslerime bir garezi var ne versem alıyor bir benim göğsümü almak istemiyor sanırım sütten kesilecegim![]()
Kuzum devam et valla benim halam 18 ay verdi biberonlaSagarak ver kuzum biberon alıyormu mahrum birakma
Sutten cocugu bizimki 6aydir biberonla iciyor
Öyle kuzum dert verip derman aratmasın allahım dermani olmayan hastalik kapimiza bile ugramasin artik gec kalınmadı buna sukur sunnet yapan doktorla alakalı bir durum mu bu yoksa pipi yapisiyla kiloyla vs durumla alakasi mi varKesinlikle oyle kesinlikle elinden bisey gelmiyor hemde insanin anne baba olmak buynus dedirtiyo insana 23 yasimdayim heniz bugun 43 yasinda gibi hissediyorum kendimi Rabbim dertsiz tasa vermesin cok sukur bugunumuze bilee
Ben memnun kalmadim 1 yk koysam bile beyaz beyaz birskiyor ustunu ben boron kullaniyorum gerekirse benmkilerlrde atabiliyorum iyi oluyor![]()
Biz hep dusa birlikte giriyoruz. birkere dusta bir baktim kapti memeyi emmeye basladi. Cok komigime gitmisti. Bu ayda emme azaliyor zaten. Ama 2 ay once bizimde emme reddi oldu bir sure. Ben o donem 5 dk uyutup kucakta salllayarak sonra uyku arasinda memeyi verdim. Oyle kabul etti. Her uykudan sonra aliyorAra ara deniyorum ama almıyor canım. Şu duşa girip emzirmeyi deneme işini düşünüyorum. Cok minikken cesaret edememiştim