• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
O lohusalıkta aklim yerinde olsaydı keske de alıştırmadan biraksaydım. Bizim ebelerin hiç uğraşacağını sanmiyorum, geçen bi dişine bakar mısın dedim de gözlerini devirdi. Orda ne güzel ya bi de eve geliyorlar ebeler, insana değer veren bir ülke.. uzun süre düşünüyorum emzirmeyi gittiği yere kadar canım, gercekten zor olacak benim için

Şuan denesen peki? Hiç bir şekilde memeyi kabul etmez mi? Burada sigortalar ebelere her ev ziyaretleri için ödeme yapıyorlar 1 saatlik ziyaret için 3 günlük asgari ücret ödemesi alıyorlar neredeyse yani ekonominin insanların kibar olmasında ve seni düşünmelerinde rolü çok büyük. Ne yazık ki..

Cok sukur bnde iyi tarafindan bakmsya calisiyorum bida bizim imtihanimiz demekki kuzum ,korktu sedyedeki çarşaflari avuclaya avuclaya aglagi kuzum

Çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Üzme kendini bir sefer daha minik bir operasyon olur ve biter bir iki haftaya hepsini unutursunuz.

Merhaba hanımlar
eşi asker olan ve tayini çıkan eski arkadaşim yeni görev yerlerine giderken bize geldiler dün bu sabah gittiler
benim oğlanı taşımaktan belimde çok ağrı var bu sabahtan beri okuyorum ama yazadim

@Kahsen Allah senden razı olsun❤ duyarsız kalmayarak Papatyamaviss Papatyamaviss ve oglusunu sıkıntıdan kurtardin bu sayfada çok güzel dostluklar kuruluyor bunu görmek çok güzel. İnşallah Ertuğrul paşa tez zamanda sağlığına kavuşacak

M Mavisu27 gecmis olsun canım kuzuya geceyide sorunsuz gecirirsiniz inşallah
Çok sağol kuzum
Aksama doğru çok huysuzlandi ateşi de çıktı biraz. Calpol verdim şimdi uyumak üzere.
İnsalalh gece iyi geçer 😘

Şuan denesen peki? Hiç bir şekilde memeyi kabul etmez mi? Burada sigortalar ebelere her ev ziyaretleri için ödeme yapıyorlar 1 saatlik ziyaret için 3 günlük asgari ücret ödemesi alıyorlar neredeyse yani ekonominin insanların kibar olmasında ve seni düşünmelerinde rolü çok büyük. Ne yazık ki..
Sen nerde yaşıyordun canım?
Abimler Almanya da yaşıyor. Yengem erken doğum yaptı çocuk büyüyene kadar geldiler eve. Her anlamda öyle. Avrupa ya bayılıyorum bize göre cag atlamislar. İnsan ön planda betonlar değil.

Ara ara deniyorum ama almıyor canım. Şu duşa girip emzirmeyi deneme işini düşünüyorum. Cok minikken cesaret edememiştim

malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Kuzum içim acıdı dualarım sizinle inşallah her şey iyi olsun çabucak unutun 🙏

Kizlar aciliyetten dolayi dr karar degismis yarin sabah olacak ameliyat donerken aradilar eve geldim bi agladim bosaldim resmen
Yaa canımm hani sen güçlüydün dur bakalım daha iyi olsun Ertuğrul diye yapılacak işte bi an evvel önce hemencik de iyileşecek bozma moralini oğluşuna sarıl ve güzelce uyuyun güç toplayın ikiniz de ❤️❤️

Sen nerde yaşıyordun canım?
Abimler Almanya da yaşıyor. Yengem erken doğum yaptı çocuk büyüyene kadar geldiler eve. Her anlamda öyle. Avrupa ya bayılıyorum bize göre cag atlamislar. İnsan ön planda betonlar değil.

Abinle komşu sayılırız bende isviçre deyim :) geldin mi hiç ziyaretlerine? Almanya da sosyal hizmetleri gelişmiş bir ülke. Aslında ekonomik anlamda daha alt ab ülkelerinde bile yaşam şartları(işçi kesimi için) Türkiye ye göre daha yüksek standartlarda. Birbirlerini her anlamda destekliyorlar ab Birliği ülkeleri.
Tabi insanın ön planda olması kültürel olduğu kadar ekonomikte. Suç oranları yüksek olan ülkeler hep ekonomik anlamda fakir durumda olan ülkeler. Avrupa da hem yasaların katılığından insanlara saygı duyuyorlar hem ahlaki olarak eğitimliler,hemde hırsızlık,gasp gibi olaylara tenezzül çok az.
Ebe olayıda birazda ekonomik, herkesin zorunlu sağlık sigortaları var. Sigortalar doğum ve sonrası masrafları karşılamak zorundalar. Ebeler için her ev ziyareti para demek. Erken doğum gibi özel durumlarda daha çok gelip,daha çok para alıyorlar. Bu sistem türkiye de olsa eminim tüm ebeler dünya nın en nazik insanları olurlardı :)

Ilgınlıyım bende canım eşim akşehirli ılgında oturuyoruz çok yakışmışız ki
Evet cnm daha önce yazmıştın ılgında olduğunu ondan dedim:) benim babam memurdu evlendikten sonra çıkmışlar ordan sadece tatilde büyükleri ziyaret ediyoruz..
Sağol cnm Kolaylıkla atlatırız inşallah bizde. Zaten bizim @AZRAM ve YUSUF ENSARIM LA bebeklerimizin herşeyi aynı😊şaşırmadım o yuzden
Geçmiş olsun bebişine cnm hemen atlatsın inşallah..
Kizlar aciliyetten dolayi dr karar degismis yarin sabah olacak ameliyat donerken aradilar eve geldim bi agladim bosaldim resmen
Cnm ya ağlamak bazen iyidir.rahatlamışsındır.. bak ne güzel erken farkedildi hemen önlemi alınıyor inşallah hemen toparlanacak miniğin..

malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Allah yardımcın olsun canım. Inşallah kolay bir şekilde atlatır kuzun.

Back