• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba hanımlar
eşi asker olan ve tayini çıkan eski arkadaşim yeni görev yerlerine giderken bize geldiler dün bu sabah gittiler
benim oğlanı taşımaktan belimde çok ağrı var bu sabahtan beri okuyorum ama yazadim

Kahsen Kahsen Allah senden razı olsun❤️ duyarsız kalmayarak Papatyamaviss Papatyamaviss ve oglusunu sıkıntıdan kurtardin bu sayfada çok güzel dostluklar kuruluyor bunu görmek çok güzel. İnşallah Ertuğrul paşa tez zamanda sağlığına kavuşacak

M Mavisu27 gecmis olsun canım kuzuya geceyide sorunsuz gecirirsiniz inşallah

malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Üzülmemek elde değildir eminim. Gelmiş geçmiş olsun inşallah. Bunu da atlatırsınız annesi Allah beterinden korusun.

Harika olmuuss😍😍 ama bisi sorcam siz bu vakti nereden buluyorsunuz 😂 gunduz 30dk uyuyoruz sadece o da bana eve zor yetiyor yetmiyor gece desen kurulu saat gibi yattiktan 1saat sonra sonra yarim saat sonra sonra saat 3 5 ve 7de uyaniyoruz standart🤔

Bende düşünmedim değil. Devamlı kucak ve ilgi isteyen uykusuz oğlumla wcye bile gidemiyorum

malesef ve malesef cuma tekrar ameliyay olacak yarin anestezi icin kan alincak saat belirlenecek, bissuru doktir geldi bakti fotolar cekildi incelendi canli bi sekilde makas gibi aletlerle cikartilmaya calisti yavrum okdr agladi sonuc ameliyat moralim cok bozuk
Yaaa canım benim çok üzüldüm ertuşa 😢 korkmuştur yavrucak ya 😭😭 ama iyi tarafından bakalım geç kalınmadan müdahale edilmiş olacak 🤲🏻

Geçmiş olsun canım Allah damatliginida göstersin pasanin. Bizim olduğumuz yerde sünnet kıyafetleri vardı pelerini şapkası resim cekilmiştik. Biz düşünmemiştik doktor dinlenme odasını çocuk oyuncaklariyla doldurmuş kıyafetleri koymuş sünnet tahtı bile vardı :)
Çok teşekkür ederm :) bence zaten doktorun alması gereken bişey o biz alıp napcaz ki 🤦🏼‍♀️

Kıyamam ya geçmiş olsun en kolay şekilde atlatırsınız inşallah🙁

Yaaa canım benim çok üzüldüm ertuşa 😢 korkmuştur yavrucak ya 😭😭 ama iyi tarafından bakalım geç kalınmadan müdahale edilmiş olacak 🤲🏻
Cok sukur bnde iyi tarafindan bakmsya calisiyorum bida bizim imtihanimiz demekki kuzum ,korktu sedyedeki çarşaflari avuclaya avuclaya aglagi kuzum

Back