• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tam olarak değil ama ben doğumdan itibaren silikon meme ucuna alıştırdım bıraktıramıyorum canım. Sadece onunla emiyor, direk memeden emmiyor
Bi arkadas silikon ucu kese kese memeye gecis yaptik demisti onu denedinmi kuzum

Sanki benim cocuk emiyormus gibi akil veriyom
Kendime aklim yetmedi 😄😄

Masallah bidaha oglum olursa embiriyoya dustu an sunnet ettirecem
😄😄
😀😀 Yok kuzum bazen sünnet deliği yanda sağda solda oluyormuş. İyice bir belli olsun kendine gelsin diyorlar. Öyle bir sorun varmı görülsün daha saglikliymiş. Pipide öyle bir sorun varsa yedi yaşına erteliyorlar. Oradaki et parçası sünnette lazım oluyormuş. Üç ay iyidir dönmüyordu koyduğum gibi sırtüstü yatıyordu ozaman. 😁

😀😀 Yok kuzum bazen sünnet deliği yanda sağda solda oluyormuş. İyice bir belli olsun kendine gelsin diyorlar. Öyle bir sorun varmı görülsün daha saglikliymiş. Pipide öyle bir sorun varsa yedi yaşına erteliyorlar. Oradaki et parçası sünnette lazım oluyormuş. Üç ay iyidir dönmüyordu koyduğum gibi sırtüstü yatıyordu ozaman. 😁
Delik sagda solda olunca nasil cis yapacak heryeri batarya 😄 daha neler duyucaz allah korusun 😄 oynar başlıklı😄😄

Sagarak ver kuzum biberon alıyormu mahrum birakma
Sutten cocugu bizimki 6aydir biberonla iciyor
Sagimda yaptım sabahları en fazla 90 çıkıyor akşama doğru 50 CC anca sağıyorum sagarakta süt elde edemiyorum ki bakalım olmadı sagmaya başlayacağım ama makinemde çok yavaş baby plus in .sen hangi makine ile sagiyorsun canim

Evet cnm daha önce yazmıştın ılgında olduğunu ondan dedim:) benim babam memurdu evlendikten sonra çıkmışlar ordan sadece tatilde büyükleri ziyaret ediyoruz..

Geçmiş olsun bebişine cnm hemen atlatsın inşallah..

Cnm ya ağlamak bazen iyidir.rahatlamışsındır.. bak ne güzel erken farkedildi hemen önlemi alınıyor inşallah hemen toparlanacak miniğin..
Canım burda sadece eşimin anne babası ve benim anne babam var o yüzden taşındık benim akrabalarım bursada eşimin izmirde aslında ama Alanya ya geri döneceğiz bu kış inşallah alışmışız oralara mutlu olamadık burda =( sen neredesin

Biz hep dusa birlikte giriyoruz. birkere dusta bir baktim kapti memeyi emmeye basladi. Cok komigime gitmisti. Bu ayda emme azaliyor zaten. Ama 2 ay once bizimde emme reddi oldu bir sure. Ben o donem 5 dk uyutup kucakta salllayarak sonra uyku arasinda memeyi verdim. Oyle kabul etti. Her uykudan sonra aliyor
Acaba oyun istedigi icin mi kabul etmiyor. Bizimki oyle oyun istediginde emmiyor

Deneyimlerinizden cesaret aldım ben de deneyeceğim duşta emzirmeyi :) aslında bizim sorunumuz silikon uç. Ona alıştıgı için meme ağzına değdiğinde kaçıyo. Şu sıra benimki de oyun yapıyor çoğunlukla. Silikon ucu almaya çalışıyo gülüyo falan bi sıpalıklar :)

Papatyamaviss Papatyamaviss çok üzüldüm ya canım nasıl sıkıldı şükür ki fark ettin kısa sürede müdahale ediliyor bi bakmışsın ameliyat olmuş iyileşmiş Allahın izniyle herşey yoluna girecek kujum sen sakin ol lütfen yanında olmak isterdim =(

Delik sagda solda olunca nasil cis yapacak heryeri batarya 😄 daha neler duyucaz allah korusun 😄 oynar başlıklı😄😄
Zaten öyle oluyormuş sağa yada sola işiyormuş. Daha değişik şeyler de vardı. Sünnet olacakken çok araştırmıştim. Zaten bizim doktorda sünnetten önce sorun varmı diye inceledi baya öncesinde resim istedi.

Kızlar ek gıdaya başladığımız dan beri benim oğlan yine beni emmek istemiyor çokta vermiyor bu oğlanın benim goguslerime bir garezi var ne versem alıyor bir benim göğsümü almak istemiyor sanırım sütten kesilecegim:KK43:
Üzülme canım biz de aynı durumdayiz. Bizimki ek gıdadan önce de böyleydi. İki gün önce doktorumuz artik kasmana gerek yok günde birkac defa emse yeter kritik dönemde anne sütü aldı zaten dedi. Bugün de ebemiz benzer şeyler söyledi iki yıl iki yıl kosulluyorlar bizi. Ama her anne bunyesinin de her bebeğin de ilerleyişi farklı. Eskilerden de sebepsiz yere memeyi birakma hikayesi duydum ben çok. Yeni ve sadece bizim yaşadığımız bir şey değil
Üzülüp ağlıyordum ama şimdi akışına biraktim keske iki yaşına kadar emseler ama kısmet. Şimdi ne kadar verebilirsem veriyorum ne zaman son bulur kısmet. Anne için de bebek için de sağlık olsun 💜

Bi arkadas silikon ucu kese kese memeye gecis yaptik demisti onu denedinmi kuzum

Sanki benim cocuk emiyormus gibi akil veriyom
Kendime aklim yetmedi 😄😄

Ay onu denedim kız cok komik oldu silikon uç kese kese 😆 ilk kücük kestiğimde anlamadı emdi öyle, delik büyüdükçe anlamaya başladı değişik bir seyler oluyo diye 😆 sonra istemedi öyle emmek. Ben de bu sefer silikon uçla da emmez falan hepten kaybederim diye vazgeçtim o işten

Canım burda sadece eşimin anne babası ve benim anne babam var o yüzden taşındık benim akrabalarım bursada eşimin izmirde aslında ama Alanya ya geri döneceğiz bu kış inşallah alışmışız oralara mutlu olamadık burda =( sen neredesin
Biz bursadayız ailem izmirde eşiminkiler konya ereğlide cnm:) ortak noktamız çokmuş inşallah bir yerde karşılaşırız:)) alanya çok güzel umarım gönlünüzce olur herşey:))

Back