- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 34
Buharda pisirme aparati kuzumKızlar o süzgecin adı ne ya? İnternetten almak istiyorum bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buharda pisirme aparati kuzumKızlar o süzgecin adı ne ya? İnternetten almak istiyorum bulamadım
Bambu buharda pisme aparatida var. Ben ondan alacagim. Daha saglikliKızlar o süzgecin adı ne ya? İnternetten almak istiyorum bulamadım
Maşallah barekallah tosuncuklara benimki de 9 olmuşEvet kuzum bnde gisterdim banada aynisini seeisikinti o gomulmeyi geri ittirdigunde o bas kisim komple cikiyordu simdi geri bile gitmiyo ucu cis yaptigi yer gozukuyor sadece bnmki birde9200 olmus sunnetten once bile gomuluydu bizimecemine
Ayy çok güzel çok tam uyumalık hava benim evim bile serin düşün yaniIstanbul sonbahari yasiyor resmen
Bol saganak yagmur var suan
En sevdigim hava![]()
Kocaelide oyle mis gibi temiz hava sivri sineklerdendr kisa sureligine kurtuldukIstanbul sonbahari yasiyor resmen
Bol saganak yagmur var suan
En sevdigim hava![]()
Masalllahh masallah hepsine vallaMaşallah barekallah tosuncuklara benimki de 9 olmuş
Uyuyabiliyormuyuz pekiiii taabikide hayirrrAyy çok güzel çok tam uyumalık hava benim evim bile serin düşün yani![]()
burda ozel 2 hastane var zaten ilcede oldugum icin onlarda bisey yoksa bile sirf pars icn bidaha keserler cocugu cok guvenmiyorumPapatyamaviss çok geçmiş olsun canım. Ürolog almıyorsa çocuk cerrahi uzmanı da gerekeni yapardı. Inşallah sadece şişliktir geçer ya. Tombigim atlatsın çabucak.
Ben olsam devlette yoksa özelde gösterirdim doktorlar bazen gereksiz korkutuyor çünkü.
yok kuzum hersey normaldi bi anda deri ustunu kapadi ve yapisti herseferinde bol bol masaj yap yani disari cikart bu halka seklinde bi deri var mukoza diyolar dogrusu ona kdr cikartilmasiEvet ben de çözememiştim tam neresi nereye yapışmış diye şimdi anladım ama bu neyden kaynaklandı acaba hastanede kapatırlarken mi yanlış yapmışlar? Biz de yoldayız şimdi ona göre dikkat edeyim![]()
Gecmis olsun canimGünaydın
Asimizi olduk geldik.
Bize de uç tane yapıldı. Biri kaldırılmis.
Dört dozmus üç tanesini yeterli görmüş Sagkij Bakanlığı ve birini kaldirmis. 2,4,6. aylarda ve 1 yaşında varmış artık 6 yokmuş. En son aralik bebeklerine yapılmış.
Bize 4 tane yaptılar 3 iğne bi de damla damlattı ağzına, ama burada biri daha demişti kaldırıldı diye ben sağlık ocağında da sormuştum hani kaldırılmıştı diye tabi bizim sağlık ocağındakilerin dünyadan haberi olmadığı için bize bilgi gelmedi dedilerGünaydın
Asimizi olduk geldik.
Dört dozmus üç tanesini yeterli görmüş Sagkij Bakanlığı ve birini kaldirmis. 2,4,6. aylarda ve 1 yaşında varmış artık 6 yokmuş. En son aralik bebeklerine yapılmış.
Benm saglik ocagida birebir aynisini deei gecmis olsun kuzumGünaydın
Asimizi olduk geldik.
Ayy çok geçmiş olsun hemencik geçsinbsebse T tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz.
Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
Teşekkürler canm en iyisi küçükken yaptırıp kurtulmakmış gerçekten :)Ayy çok geçmiş olsun hemencik geçsinGruptaki bütün erkek bebişler sunnet oldu galiba ya maşallah valla
Ee peki bu dışarıda gördüğümüz sunnet kıyafeti pelerinli asalı çocuklar kim o zamanTeşekkürler canm en iyisi küçükken yaptırıp kurtulmakmış gerçekten :)
Gecmis olsun canimbsebse T tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz.
Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış