2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet kuzum bnde gisterdim banada aynisini seeisikinti o gomulmeyi geri ittirdigunde o bas kisim komple cikiyordu simdi geri bile gitmiyo ucu cis yaptigi yer gozukuyor sadece bnmki birde9200 olmus sunnetten once bile gomuluydu bizim ecemine ecemine
Maşallah barekallah tosuncuklara benimki de 9 olmuş

Papatyamaviss Papatyamaviss çok geçmiş olsun canım. Ürolog almıyorsa çocuk cerrahi uzmanı da gerekeni yapardı. Inşallah sadece şişliktir geçer ya. Tombigim atlatsın çabucak.
Ben olsam devlette yoksa özelde gösterirdim doktorlar bazen gereksiz korkutuyor çünkü.
burda ozel 2 hastane var zaten ilcede oldugum icin onlarda bisey yoksa bile sirf pars icn bidaha keserler cocugu cok guvenmiyorum
Evet ben de çözememiştim tam neresi nereye yapışmış diye şimdi anladım ama bu neyden kaynaklandı acaba hastanede kapatırlarken mi yanlış yapmışlar? Biz de yoldayız şimdi ona göre dikkat edeyim 🙁
yok kuzum hersey normaldi bi anda deri ustunu kapadi ve yapisti herseferinde bol bol masaj yap yani disari cikart bu halka seklinde bi deri var mukoza diyolar dogrusu ona kdr cikartilmasi

Günaydın 💜
Asimizi olduk geldik.
Bize de uç tane yapıldı. Biri kaldırılmis.
Dört dozmus üç tanesini yeterli görmüş Sagkij Bakanlığı ve birini kaldirmis. 2,4,6. aylarda ve 1 yaşında varmış artık 6 yokmuş. En son aralik bebeklerine yapılmış.

Günaydın 💜
Asimizi olduk geldik.
Dört dozmus üç tanesini yeterli görmüş Sagkij Bakanlığı ve birini kaldirmis. 2,4,6. aylarda ve 1 yaşında varmış artık 6 yokmuş. En son aralik bebeklerine yapılmış.
Gecmis olsun canim

Günaydın 💜
Asimizi olduk geldik.
Bize 4 tane yaptılar 3 iğne bi de damla damlattı ağzına, ama burada biri daha demişti kaldırıldı diye ben sağlık ocağında da sormuştum hani kaldırılmıştı diye tabi bizim sağlık ocağındakilerin dünyadan haberi olmadığı için bize bilgi gelmedi dediler

Günaydın 💜
Asimizi olduk geldik.
Benm saglik ocagida birebir aynisini deei gecmis olsun kuzum 😊

Back