2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Z zeLina ile benim kız mama ile besleniyor emse belki bizde gece uykusu olsun vakit bulamama olsun aynı şeyleri yazardık. Ama emseydi razıydım bu durumlara 🙄
Tabi ki emse guzel olurdu ama mamayla besleniyor diye de uzgun smile koyma canim. Yok Bagisikligi dusuk oluyor fln diyorlar . Arkadasimin cocugu hep mamayla buyudu simdi 3 yasinda hic hasta oldugunu bilmem. Allah saglik, uzun omur versin de yavrulara ister mamayla, ister memeyle, ister pirinc unuyla buyusunler:)

Tabi ki emse guzel olurdu ama mamayla besleniyor diye de uzgun smile koyma canim. Yok Bagisikligi dusuk oluyor fln diyorlar . Arkadasimin cocugu hep mamayla buyudu simdi 3 yasinda hic hasta oldugunu bilmem. Allah saglik, uzun omur versin de yavrulara ister mamayla, ister memeyle, ister pirinc unuyla buyusunler:)
Ben 40 liyken soguk balkabagi yemisim 🤣
Simdi bayılırım kabağa, etkisi var mi bilmem😄

Öyle tabi canım o da nasip artık :) Amin amiiin inşallah 😍

Teşekkür ederiz teyzesi❤ amin inşallah sağlıklı huzurlu olsun bütün bebişlerimiz gerisi bir şekilde hallolur cnm❤

Bana boş yok kampanyalarından bile boş çıkar gerisini sen düşün😂

❤❤
Bahtsiz bedevi ayni ben ciksa bile tarihi gecmistir okaaa yani

Normalde kesildikren sonra sagdaki gibiydi cikarttigimda ama artik o kirmiztla cizdigim yer kadar cikiyor dışarı normal derisi ustunu kapatiyor erkek annelrride simdi daha iyi anlar
Evet ben de çözememiştim tam neresi nereye yapışmış diye şimdi anladım ama bu neyden kaynaklandı acaba hastanede kapatırlarken mi yanlış yapmışlar? Biz de yoldayız şimdi ona göre dikkat edeyim 🙁

Z zeLina eline saglik canim, cok güzel olmus ❤
Teşekkür ederim cnm ❤
Sekreter almadi doktorda bakmazmis zaten mis mis cok biliyolat cok konusuyolar gercekten
O sekreterler küçük dağları yarattı büyüklerde de çok emek harcadı cnm sen bilmiyor musun..
Z zeLina ile benim kız mama ile besleniyor emse belki bizde gece uykusu olsun vakit bulamama olsun aynı şeyleri yazardık. Ama emseydi razıydım bu durumlara 🙄
Dün rüyamda benimki emmeye başlıyordu bende kızıyordum süt bitmek üzere aklın yeni mi başına geldi diye:))

Teşekkür ederim cnm ❤

O sekreterler küçük dağları yarattı büyüklerde de çok emek harcadı cnm sen bilmiyor musun..

Dün rüyamda benimki emmeye başlıyordu bende kızıyordum süt bitmek üzere aklın yeni mi başına geldi diye:))

İyi demişsin 😂 ayy ben de rüyamda hamileydim sezeryan doğumu bekliyordum 🙈

Evet ben de çözememiştim tam neresi nereye yapışmış diye şimdi anladım ama bu neyden kaynaklandı acaba hastanede kapatırlarken mi yanlış yapmışlar? Biz de yoldayız şimdi ona göre dikkat edeyim 🙁
Calpol vereydin kuzum hayirli olsn kuzm

Back