2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pioinin o buyuk bas kismi icerde kaldi canim deri ustunu kapattı yapismis ucu cok az gözüküyor disarida
kuzum gecmiş olsun çok stres olmuşsun haklı olarak benim oğlumunki hibi olmuş demek bizzimkini sünnstci halletmişti eliyle cekerek dr ne yapar nasıl acar bilemiyorum

Ne demek kendi hastası değil diye almamak ya.. özel muayenehanesi sanki.. doktor mu almadı sekreter mi cnm eğer kendi doktorunuz geç gelecekse al randevunu git bakmazlarsa şikayet et bu nasıl bir mantık yaa. .
Sekreter almadi doktorda bakmazmis zaten mis mis cok biliyolat cok konusuyolar gercekten

Evet kuzum bnde gisterdim banada aynisini seeisikinti o gomulmeyi geri ittirdigunde o bas kisim komple cikiyordu simdi geri bile gitmiyo ucu cis yaptigi yer gozukuyor sadece bnmki birde9200 olmus sunnetten once bile gomuluydu bizim ecemine ecemine

Ben degistirmedim biraz daha büyümesini bekliyorum hemen alırsam büyük gelir şimdi .
Papatyamaviss Papatyamaviss yaşadıklarına çok üzüldüm canım geçmiş olsun 🙁
tesekkur ederim kuzum sagol
kuzum gecmiş olsun çok stres olmuşsun haklı olarak benim oğlumunki hibi olmuş demek bizzimkini sünnstci halletmişti eliyle cekerek dr ne yapar nasıl acar bilemiyorum
bugunki doktorda epey bi cekti ama aglatti hatta ama bi gelişme olmadi o yuzden bi operasyondaha olabilir dendi canimi sikan o zaten

Evet temizlemek için sıyırınca çok güzel çıkıyor ama öyle kalmıyor.neyden dolayı olurmuş ki
Gomulme durumu yagdan kilodan oluyor bizim Ki de cok guzel cikiyordu hergun mutlaka cikartiyordum sabah cikardim yine bidahaki bez degisimnde bi turlu cikmadi eetrafi sisti geri hicnisekilde cekilmiyo zyagiyla masaj gkn yaptik 1 2 milim anca oynadi

Papatyamaviss Papatyamaviss canım çok geçmiş olsun nasıl pipisi benim oğlumun pipiside hep içe gömük duruyor silerken çıkarıyorum ben sonra tekrar kaçıyor öyle kiloluda değil bende diyorumeşime sünnet derisini fazla bıraktı diye ama saçmalama büyüdükçe şekillenecek diyor bak şimdi benim kafamda karıştı erkek bebesi de zormuş ya
Benim oglanin da ayni. Israrla bence bu bi problem diyorum doktorlar hayir disari cikiyorsa temizlerken sıkıntı degil. Kilodan diyolar. Çocuk 6 aylik kilosu 7200 gr civari kilolu da degil yani :D o bolgenin yagli olmasi fln filn bisiler diyorlar...
Harika olmuuss😍😍 ama bisi sorcam siz bu vakti nereden buluyorsunuz 😂 gunduz 30dk uyuyoruz sadece o da bana eve zor yetiyor yetmiyor gece desen kurulu saat gibi yattiktan 1saat sonra sonra yarim saat sonra sonra saat 3 5 ve 7de uyaniyoruz standart🤔
Bizim gunduz uykularinda mutlaka 38 ile 42. Dk arasinda uyaniyor. Uyuyiim desem uyumaya degmez. Gece de 2 saat deliksiz uyuduysam ne guzel dinlendim diyorum son 10 gundur. Ben de cok merak ediyorum nasil bole vakit buluyorsunuz diye :D
Benim kiz cigrindan cikti oyice artik yere koyunca agliyor kucakta agliyor sinir cigliklari atiyor her sn tirmanmak ayaga kalkmak istiyor benim bacagim dahil koltuk sandalye unite nereye giderse tirmanip kalkiyor ve cok yoruldum simdiden. Uyku zaten yok bir de gun boyu bu haldeyiz 🙁 gecer mi bu durum gecici mi acaba
Benim oglan da her kosulda agliyor, sadece kucagina alcaksin gezceksin ya da kollarindan tutup onu ayaga kaldircaksin. Biz dayanamadik yurutec aldik artik onda da ole cok durdugu yok en fazla 10-15 dk duruyor ama en azindan biraz dinlenmis oluyorum :(
Mutevazi bebek 😄 6 18 cok buyuk cocugun kafasi kadr 😄
Ben 6-18 aldim ama dedigin gibi o kadar buyuk ki oguruyor çocuk hala kucuklere devam ediyoruz :)

Bizim gunduz uykularinda mutlaka 38 ile 42. Dk arasinda uyaniyor. Uyuyiim desem uyumaya degmez. Gece de 2 saat deliksiz uyuduysam ne guzel dinlendim diyorum son 10 gundur. Ben de cok merak ediyorum nasil bole vakit buluyorsunuz diye :D

Z zeLina ile benim kız mama ile besleniyor emse belki bizde gece uykusu olsun vakit bulamama olsun aynı şeyleri yazardık. Ama emseydi razıydım bu durumlara 🙄

Babam inegöl devlette 2015 yilinda acil ameliyat olmustu. Cerrahi cok cok iyi biriydi. Ölümden döndürdü onu. Acaba sizinkisi kim merak ettim dogrusu
Kuzim cerrah ta ergun var o bashekim zaten yanlis hatırlamıyorsam epey iyi bi dr oda ameliyattaydı gosteremedim bizim doktor urolojiden cengizbey , normalde resimdeki gibi komple cikiyordu kuzum iste 4 gundur bu sekilde o raya yapismis dedi bugunku doktor bi nevi kaynamış oluyo ama enfeksiyon sislik gecince belki dr ceker geri bende bilmiyorim. Bu arada gecmis olsun ustunden epey gecmis bidaha yasatmasin rabbim

Çok görüşmediğim ama tanıştığım bir arkadaşım orda yoğun bakım hemşiresi senin için ulaşmaya çalışacağım seve seve baktıracağım o pipiye gazmanlar
Yaa gercektenmi duygulandım suan hicbisey cikmasa bile cok cok tesekkurler dusundugun icin kuzum benim ❤

Kuzim cerrah ta ergun var o bashekim zaten yanlis hatırlamıyorsam epey iyi bi dr oda ameliyattaydı gosteremedim bizim doktor urolojiden cengizbey , normalde resimdeki gibi komple cikiyordu kuzum iste 4 gundur bu sekilde o raya yapismis dedi bugunku doktor bi nevi kaynamış oluyo ama enfeksiyon sislik gecince belki dr ceker geri bende bilmiyorim. Bu arada gecmis olsun ustunden epey gecmis bidaha yasatmasin rabbim
Sagol canim Allah razi olsun
Babamin dr u Harun Altuntas ti

Back