- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
Bende hep avent kullanıyorum emzik canım bi sıkıntı olmadıOnu rahat kullanıyo bi problem olur mu damaksız olması canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hep avent kullanıyorum emzik canım bi sıkıntı olmadıOnu rahat kullanıyo bi problem olur mu damaksız olması canım
Kendilinden geccek gibi degil ama inşallah duzelir kuzum pasamin bi dersi yok o keyfi yerindeCanım nasıl oldu kuzu? Umarım kendiliğinden düzelir![]()
Geçmiş olsun kuzunaYa ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadıkEn son bi dükkanda gördük o da kapalıydı
kimse kutlamıyor sanırım artık
![]()
Teşekkür ederiimGeçmiş olsun canım hayırlı olsun. Bende büyük oğlumda şapka almıştım 2 kez kafaya taktıysa gerisi pipi örtmek için kullanıldı![]()
Cok tesekkurlerGeçmiş olsun kuzuna![]()
Buzde sargı bezi yoktu direk bardak koyup verdiler ?@bsebse T tanem-tane20 teşekkür ederim kızlar. Az önce odaya aldık hala uyanmadı, doktoru bekliyoruz.Papatyamaviss sağol canm doktora da sorcam zaten gelince. Şu an ucu açık şekilde sarılmış
Bende vardi kuzum ertesi gunu ben cikardim hatta belki lazerle yaptilar klasik degil olabilirmiBuzde sargı bezi yoktu direk bardak koyup verdiler ?Papatyamaviss
Yok klasik diye konustuk ama lazwri doltor bey tavsiye etmiyor dedi asistani dikis vs de var lazerde dikis olmuyo galibaBende vardi kuzum ertesi gunu ben cikardim hatta belki lazerle yaptilar klasik degil olabilirmi
Canım senin bebeğin aralikta doğmuştu galiba. Ovyizden yapılmıştırBize 4 tane yaptılar 3 iğne bi de damla damlattı ağzına, ama burada biri daha demişti kaldırıldı diye ben sağlık ocağında da sormuştum hani kaldırılmıştı diye tabi bizim sağlık ocağındakilerin dünyadan haberi olmadığı için bize bilgi gelmedi dediler
Bizimkinde de dikiş var ama sargıyı 2 gün sonra çıkarın dediler. Fotoğrafını çeksem buraya yüklesem banlarlar mı kiBuzde sargı bezi yoktu direk bardak koyup verdiler ?Papatyamaviss
Koyma kiz yazik profil yap ordan bakalimBizimkinde de dikiş var ama sargıyı 2 gün sonra çıkarın dediler. Fotoğrafını çeksem buraya yüklesem banlarlar mı ki
Hayırlı olsun dişiniz:) masallah oglusunaHerkese merhaba ilk defa bu denli uzun ayrıldım sizlerden yazmadansa her gelismenizi okuyordum ama okadar çok sayfa birikmiski okuyamadım. Biz 3. Ayımızdan beri 9da yatar sabah 7 gibi kalkardık 6. Ayımıza girince hersey tepe taklak oldu gece 12lerde uyuşmalar meme redleri saat başı uyanık ağlamalar velhasıl kelam 3 gün önce gece rahat uyumaya başladık meme emerken birşey battı annaamm ne göreyim bizim sıpa diş çıkarmış meğersem tüm huzursuzluklar bundanmis ay başında kontrole gittik bu defa 600 g almıştık motor becerilerimiz gayet iyi geri geri emeklemeye done done bir uçtan bir uca gitmeye başladık artık düz zeminde yatarken kendini kaldırım oturup hooop o ne doğru düşmeye başladık cok duygusal bir bebegiz şarkısız uyumuyoruz biz malatyaliyiz eşim arguvanli türküler diyarından bi uzun hava söylediğimizde dudaklarımızı buzup sessizce hüngür hüngür ağlıyor paşamız uykusu geldiğinde eeee eee eee diyor ben sallıyorum o kendini eee liyor:) ek gıda serüvenimizde tıkamıyorum sabahları yumurta oeynir bisküvi yada buğday ekmeği ihlamurla yumuşatıp veriyorum yiyor ama vu aralar sıkılmış gibi değişik ne verebilirim sizler neler veriyorsunuz cokkk uzun oldu hepinizi ve güzel bebisleri opuyorum
Didooo çok farklı bak semizotu yapıyorumHerkese merhaba ilk defa bu denli uzun ayrıldım sizlerden yazmadansa her gelismenizi okuyordum ama okadar çok sayfa birikmiski okuyamadım. Biz 3. Ayımızdan beri 9da yatar sabah 7 gibi kalkardık 6. Ayımıza girince hersey tepe taklak oldu gece 12lerde uyuşmalar meme redleri saat başı uyanık ağlamalar velhasıl kelam 3 gün önce gece rahat uyumaya başladık meme emerken birşey battı annaamm ne göreyim bizim sıpa diş çıkarmış meğersem tüm huzursuzluklar bundanmis ay başında kontrole gittik bu defa 600 g almıştık motor becerilerimiz gayet iyi geri geri emeklemeye done done bir uçtan bir uca gitmeye başladık artık düz zeminde yatarken kendini kaldırım oturup hooop o ne doğru düşmeye başladık cok duygusal bir bebegiz şarkısız uyumuyoruz biz malatyaliyiz eşim arguvanli türküler diyarından bi uzun hava söylediğimizde dudaklarımızı buzup sessizce hüngür hüngür ağlıyor paşamız uykusu geldiğinde eeee eee eee diyor ben sallıyorum o kendini eee liyor:) ek gıda serüvenimizde tıkamıyorum sabahları yumurta oeynir bisküvi yada buğday ekmeği ihlamurla yumuşatıp veriyorum yiyor ama vu aralar sıkılmış gibi değişik ne verebilirim sizler neler veriyorsunuz cokkk uzun oldu hepinizi ve güzel bebisleri opuyorum
Belki farkli bi yontemdir kuzum 2 3 cesit var cunkuYok klasik diye konustuk ama lazwri doltor bey tavsiye etmiyor dedi asistani dikis vs de var lazerde dikis olmuyo galiba
Sargiyi bantlamamislardir heralde yoksa yapisir kalirBizimkinde de dikiş var ama sargıyı 2 gün sonra çıkarın dediler. Fotoğrafını çeksem buraya yüklesem banlarlar mı ki
Nasıl yapıyon banada şöyle kız çocuğun içi dışı havuç patates tavuk soğan sarımsak yoğurt kıyma şeftali muz peynir yimirta olduDidooo çok farklı bak semizotu yapıyorum![]()
Bizimki de dedigin gibiydi bombos uzerinde kesik bardak hadi bitti diip yolladilarBuzde sargı bezi yoktu direk bardak koyup verdiler ?Papatyamaviss
Tavuk mu peki organik gezen tavuk muNasıl yapıyon banada şöyle kız çocuğun içi dışı havuç patates tavuk soğan sarımsak yoğurt kıyma şeftali muz peynir yimirta oldu![]()
Ben o konuda şanslıyım bizim silivride ciftligimiz var baldan yumurtaya hersey kendi üretimimiz ay nolur böyle yaptıkça buraya attığında benide etiketle lutfenTavuk mu peki organik gezen tavuk muben bulamadım ya
![]()
Bu tarihtekinin yapıyorum canım malzemeleri azalttım o çok vermiyorum bi kaç kaşık veriyorum ben daha, gerçi yoğurda katılıp da verilebilir semizotu