2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ee peki bu dışarıda gördüğümüz sunnet kıyafeti pelerinli asalı çocuklar kim o zaman 😂😂 büyüyünce mi giydiriliyor 🙄
Evet cogunlukla oyle 😂
Bazilari 6 7 yaslarinda oluyor onlar tam klasik eski usül gibi geliyor artik bana
Aslinda suan olan bebisler gec kaldi erken olsa hareketlenmeden daha iy bence

Günaydın 💜
Asimizi olduk geldik.
Bize de uç tane yapıldı. Biri kaldırılmis.
Dört dozmus üç tanesini yeterli görmüş Sagkij Bakanlığı ve birini kaldirmis. 2,4,6. aylarda ve 1 yaşında varmış artık 6 yokmuş. En son aralik bebeklerine yapılmış.
Geçmiş olsun kuzum ❤

Günaydın kızlar ❤
Ne güzel bir güne uyandım, mis gibi yagmur yağıyor. Ara ara uyansak da 10a kadar uyudum uzun zaman sonra 😊 kendimi dinç hissediyorum, güneşli havalar benim enerjimi alıyor resmen. Cocuk da rahat emdi anasına cekmiş sevmiyor sıcağı

Geç kalmış bir günaydın da benden:)) burda da yağmur var çok serin çok güzel ama ben temizlik yaptığım için kıyafetlerim yapıştı resmen üstüme:)
M Mavisu27 geçmiş olsun miniğe ateşsiz atlatsın inşallah..
B bence91 tekrar geçmiş olsun inşallah sıkıntısız geçer gününüz..

Ee peki bu dışarıda gördüğümüz sunnet kıyafeti pelerinli asalı çocuklar kim o zaman 😂😂 büyüyünce mi giydiriliyor 🙄
Ya ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadık😁 En son bi dükkanda gördük o da kapalıydı 😁😁 kimse kutlamıyor sanırım artık 👀

B bence91 canim yapisikligin yani sira gomulme olmasin diye masaj yapilacak mi onu da sor istersen. Bize masaj yapmana gerek yok demisti çocuk cerrahi 3 ay sonra sunnet ettirdi arkadasim ona masaj yap demis :olamaz: hayirli olsun sıkıntısızca gecsin ilk gün insallah:)

B bence91 canim yapisikligin yani sira gomulme olmasin diye masaj yapilacak mi onu da sor istersen. Bize masaj yapmana gerek yok demisti çocuk cerrahi 3 ay sonra sunnet ettirdi arkadasim ona masaj yap demis :olamaz: hayirli olsun sıkıntısızca gecsin ilk gün insallah:)
Teşekkür ederm :) bize hiç masajla ilgili bişey söylemedi, şu an tepe kısmı açık etrafı sarılı, açık kısma antibiyotik verdi damlatıcaz günde 2 kere, sargı çıktıktan sonra da 2 farklı kremi karıştırıp sürecekmişiz bunun dışında bişey söylemedi bize 👀

Ya ben hic sevmem sunnet kutlamalarini da hadi bi anısı olsun sünnet şapkası alalım sadece dedik ara ara hiçbir yerde bulamadık😁 En son bi dükkanda gördük o da kapalıydı 😁😁 kimse kutlamıyor sanırım artık 👀
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun. Bende büyük oğlumda şapka almıştım 2 kez kafaya taktıysa gerisi pipi örtmek için kullanıldı 🤣

Back