- 7 Ağustos 2014
- 937
- 2.124
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Haaaa o zaman afiyet olsun canım bende mi başlamalıyımEvet cnm 14 ocaklıyız başlamadık daha ben bunları deneme yapıyorum küçük kaplarda nasıl olacak diye:)) sonra eşimle beraber yiyip not veriyoruz:) Lina şimdilik bakıyor sadece
Sağol cnm valla eşinle karşılıklı yoğurt keyfi yapıyorsanız başla şimdidenHaaaa o zaman afiyet olsun canım bende mi başlamalıyım
Kız sen heryerde aktifsubYemesee kafasina gecir tepsiyi
Başlattım zaten normalde de evde mayalıyorum sürekli olmamak kaydıylaSağol cnm valla eşinle karşılıklı yoğurt keyfi yapıyorsanız başla şimdiden
Ohh eline sağlık :) hepsini yesin Asya'm da:)) bnmde ekşi olurdu hep şimdi Bir kilo süte 1 yemek kaşığı koyup 4buçuk saat falan bekletiyorum iyi oluyor ben çok koyuyordum mayasını hep bir de sarıp sarmalıyordum sıcaktan ekşiyordu muhtemelen :))Başlattım zaten normalde de evde mayalıyorum sürekli olmamak kaydıylabi ekşi oluyor bi tatlı Asya acaba hangisini sevecek
Anca beraber kanca beraber ❤
yani heryerde varsinAnlamadim
Sende gelmisin demekki sende heryerdesin seni seni kız benimi takip ediyon senyani heryerde varsin
Hangisi iyidir bilemem ama chicco var bizde damlatmiyor hicbisekilde birde 6+ alsan daha iyi olur cunku suan suttten baska fazla birsey tuketmiyorlar 6 dan sonra lazim olacakGünaydın kızlar ❤
Alıştırma bardağı ne tavsiye edersiniz? Avent düşünüyorum. Damlatıyor diyen var damlatmıyor diyen var. Bir de 6+ mı alayım artık yoksa 4+ mı?
Hangisi iyidir bilemem ama chicco var bizde damlatmiyor hicbisekilde birde 6+ alsan daha iyi olur cunku suan suttten baska fazla birsey tuketmiyorlar 6 dan sonra lazim olacak
Tutmuyormus o kuzumKizlar aranizda anne sutunden yogurt yapan varmı biri yapacaktı suan kim oldugunu hatırlamiyorum ama
Bndede chicci var damlatmiyi hic bi sekilde , avent sakin alma herkes damlatiyor diyor yofumlarda , suavinex dr brown nukChicco'ya da bakayım bi kuzum sağol. Damlatmaması önemli çünkü elinde oyuncak edecekler
Birde bndeki +4 sanki ondan bile bol geliyoChicco'ya da bakayım bi kuzum sağol. Damlatmaması önemli çünkü elinde oyuncak edecekler
bacii sen neyptin temmuzda zaten 6aylik oluyorlar sen 7aylik olunca mi baslican6 ayi bekleyenler bn 1 temmuzda baslamayi dusunuyorum varmi bna katilcak olan 173 gunluk oluyo tam 180 degilama annrmlere gidicdm o ara 1 hafta mama sandalyesinde baslasin istedim
Bndede chicci var damlatmiyi hic bi sekilde , avent sakin alma herkes damlatiyor diyor yofumlarda , suavinex dr brown nuk
Birde bndeki +4 sanki ondan bile bol geliyomemeden nasi iciyo cocuk bilmedigmdem de oyle dusunuyo olabilrm
İnternette tarif ediyorlardı tutmusta ben anlamadim bi uc saat beklettik yogurt kokusu vatdı ama bildigin sut internete gore 8-9 saat bekletin diyor sen hic denedin mi?Tutmuyormus o kuzum
Tam 6 dolunca baslaniyo kuzum zaten 180 gun dolu doly 6 ay bitiyobacii sen neyptin temmuzda zaten 6aylik oluyorlar sen 7aylik olunca mi baslican