- 15 Temmuz 2015
- 18.693
- 31.189
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Kuzum blw grubunda soran cok vardi anne sutunden sivimsi oluyomus , birde icerigi normal sut gibi degil herseferinde yag oranu sut su oeani farkli oldugy icin yapanlar pek memnun degildiİnternette tarif ediyorlardı tutmusta ben anlamadim bi uc saat beklettik yogurt kokusu vatdı ama bildigin sut internete gore 8-9 saat bekletin diyor sen hic denedin mi?
Tesekurler kuzum bosuna cope gitmesin sutmKuzum blw grubunda soran cok vardi anne sutunden sivimsi oluyomus , birde icerigi normal sut gibi degil herseferinde yag oranu sut su oeani farkli oldugy icin yapanlar pek memnun degildi
He ya zor biriktiriyon zaten bide ona gitmesin bisver al gunluk cam sisede yapiver ondan oyle yapiyolargeneldeTesekurler kuzum bosuna cope gitmesin sutm
Aynen böyle yapacaksın doğru yazmışsın canım dışarda cok bekletme mayalanmışsa hemen üstünü ac dolapta kapağı acık 2 saat kalsın sular buhar olsun minnoş a afiyet bal şeker olsunAy ben de denicemDido44 yazmıştı bi ara ekşi olsun istiyorsan mayasını fazla, tatlı olsun istiyosan az katıcaksın mıydı yoksa tam tersi miydi :)) Dido bize taktik verir misin
Aynen böyle yapacaksın doğru yazmışsın canım dışarda cok bekletme mayalanmışsa hemen üstünü ac dolapta kapağı acık 2 saat kalsın sular buhar olsun minnoş a afiyet bal şeker olsun
ee zaten temmuz da 6.ayını dolduruyorlar ya agustos da 7aylik oluyorlar.Tam 6 dolunca baslaniyo kuzum zaten 180 gun dolu doly 6 ay bitiyo
1 temmuz dedim kuşum zaten 5 ay 3 haftalikken olmus olcak yani agustosmu demism yanliskla acabaee zaten temmuz da 6.ayını dolduruyorlar ya agustos da 7aylik oluyorlar.
Post bizn postumuz canim yabnci yokÇok yanlış bir posta yazdim ama neyse grup.yabanci degilmis
Evet kız ağustos dedin1 temmuz dedim kuşum zaten 5 ay 3 haftalikken olmus olcak yani agustosmu demism yanliskla acaba
Uff kafami kalmis bende temmuzdayızzannetmis olabilirm kafa duman leylayim 1 temmuz 1Evet kız ağustos dedin
Canim biskuvi vermesen keske sirf seker ve gereksiz bi suru yag var icinde evde yapabiliyosan kendin yap derimBugun 5 ayi doldurduk 4. Ayda basladık ek gıdaya biz..cünku benim kizim hic emmedi beni mamayla buyudü doktorumuzda ek gidaya gecirdi biskuvili yoğurt sebze corbası ve yine mama takviyesi yapiyorum (kizim 8 aylık dogdu) ve sezaryenle dogum olduğu icin sutüm gelmedi
Canim biskuvi vermesen keske sirf seker ve gereksiz bi suru yag var icinde evde yapabiliyosan kendin yap derimyada hipp biskuvi al en az zararsizi o
Benim bile icim rahatladi hipp diyince piyasadiki çoğusu cok fazla katkili cunku kof kilo yapiyor cocuga oturma seviyesi nasil mama sandalyemiz var mi blw tarzina baktinizmi hic arada onada firsat verin , sebzeleri tek tek onune koyup dokularini sekillerini tatlarini ayri ayri almasini saglayabilirsiniz oynayabilir dokebilir sacina yuzune surebilir ama kendi yemenin zevkine varirHippinkini kullaniyorum zaten tatlım keske ekonomik paketi olsa küçük kuçuk paketlerde biskuvileri 3-4 tane alıyorum zaten hergunde yiyor selinim yoğurdunun içinde tadı da cok guzel bisküvinin
Benim bile icim rahatladi hipp diyince piyasadiki çoğusu cok fazla katkili cunku kof kilo yapiyor cocuga oturma seviyesi nasil mama sandalyemiz var mi blw tarzina baktinizmi hic arada onada firsat verin , sebzeleri tek tek onune koyup dokularini sekillerini tatlarini ayri ayri almasini saglayabilirsiniz oynayabilir dokebilir sacina yuzune surebilir ama kendi yemenin zevkine varir
Guzel ilerler insallah burada bi sure sonra daha aktif olur paylasimlar suan çoğumuzbekliyoruzHerseyi erken erken aldim ben kizıma
Canim ben file almayi dusunuyorum onlar daha kullanisli geliyo bana direk agzina degiyo meyve en azindan dokusunu azda olsa hissediyor esinin dedigi gibi olma ihtimali var bencede sen baslamismiydn ek gidayaKızlar meyve sebze emzikleri var ya, iki çesidi varmış file ve silikon şeklinde. Hangisi daha kullanışlı sizce? Eşim silikonu emzik sanar emzikten bıraktıramayız file al diyor ama bilemedim