-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Ahh kuzum asıl cahil benim konservelerini bile yapacaktım daTabi ki hazır değilzaten ek gıda için hiç bişeyim yok bir kaşık bile mama sandalyesini abimden alacağım varmış onlarda işimi görmezse yenisini alacağım
Ahh kuzum asıl cahil benim konservelerini bile yapacaktım daPapatyamaviss zor durdurdu bizde de 2 kaşık var sadece geçende jokerde indirimdeymişte atıverdim sepete
İnşallah canım , eline sağlık bu aradaMama sandalyesi dusundugun bisey varmi kuzum , iştahlı bebislerle dolar ins grup
Ben de ya sanki ilk defa ben bisey tadicam benimkinebiberonla sutumu veriyorum onu bile almiyo kabağa ne tepki verecek belirsiz
Senden ogrencegimiz cok sey var buralarda olllKızımı blw ile besleyen ben şimdi de oğlum için burdayım son 3 hafta kaldı 6. Aya
Ay insallahhyalnız ben hayırlı olsun hoşbulduk faslını geçip direk yorumla girmişim olaya inşallah bebişlerimiz herşeylerden yesin bol bol
Kuzum bu lademeli olanlar fln blw olmuyor ikea tipi yada pilsan basit markalarda oluyoTabi ki hazır değilzaten ek gıda için hiç bişeyim yok bir kaşık bile mama sandalyesini abimden alacağım varmış onlarda işimi görmezse yenisini alacağım
Aramizda yeni isimlerrrMerhabalar, bence çok faydalı bir post olmuş. Ben de Ocak annesi olarak heyecanla ek gıda serüvenini bekliyorum
Devami gelir insallah grubunİnşallah canım , eline sağlık bu arada
Benim yerim küçük o yüzden e bebek baby plus mama sandalyesini almaya karar verdim gibi görünüyor
Yuruuu beeeeeGrubumuz hayırlı olsun ❤ insallah güzel bir macera geçiririz tarifler vs her konuda yardımcı oluruz ❤ mana sandalyesi önlük ve yere serecegimix bir örtü ve buhar pişirici aparat başlangıç için blwye yeterli ❤ blw de tadimlar yaklaşık 1.5 ay sürecek. Daha sonra pankek omlet vs karışım baslayacak. Ne çok aç ne çok yok olmalı Bebek tadim öğünün de. İlk baslarda yemek ne bilmedikleri icin alip yerlere atmalari oyun yapmalari cok normal. 1 2 ayi bulabilir bazen 3ayi yiyebilmeye baslamasi icin. Sakin olun normal. İlk 10ay doyurucu olan anne sutu strese girmeye gerek yok. Tadini sevmedigi birseyi daha sonra tekrar sunabilirsiniz o zaman yiyebilir. Bebeklerde bir insan. Cani sikkin keyifsiz vs durunlarda olabilir cunku. En onemli sey ayni anda sofraya oturup sizi gornesi cunku taklit yetenekleri yuksektir ve boylece daha cabuk yemeye baslarlar. Bogulma riski klasik beslenmede de vardir hatta daha fazladir. İlkyardim ogrenmek onemli yinede. Simdilik bu kadar ❤
Blw klasik olrk bidoktoe bi seg önermişti bak onu anlatacagim bugun bi ara hastan islerimz bitsinMerhaba bizde iki haftasonra 6aylik olacağız
ben elma yoğurt kabak havuç armut tattirdim üç gün kuralı ile sonra Dr kontrolümüz vardı arife günü Dr 180 gün dolsun deyince bıraktım bizim mama sandalyemiz kasiklari önlükleri cam rendemiz hazır
ben bile + klasik yoldan gideceğim
Bekliyorum canımBlw klasik olrk bidoktoe bi seg önermişti bak onu anlatacagim bugun bi ara hastan islerimz bitsin
Hele ben tabak dolusu yiyecek sanmıştımE o zaman hayırlı olsun ❤ Kara cahil ben için mükemmel bir sayfa olacak
Kim tutar biziYuruuu beeeee
Çaktırma kuzum 2 çay kaşığı benide şok ettiHele ben tabak dolusu yiyecek sanmıştım
Birsaat sen ugrasÇaktırma kuzum 2 çay kaşığı benide şok etti