Bebek Beslenmesi 2019 OCAK Anneleri Blw ve Ek Gıdaya Geçiş Serüveni

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Ek Gıdaya Hangi ayda başladiniz? Düşündüğünüz yöntem nedir ?

• Ankete Katılan
    68
İnternette tarif ediyorlardı tutmusta ben anlamadim bi uc saat beklettik yogurt kokusu vatdı ama bildigin sut internete gore 8-9 saat bekletin diyor sen hic denedin mi?
Kuzum blw grubunda soran cok vardi anne sutunden sivimsi oluyomus , birde icerigi normal sut gibi degil herseferinde yag oranu sut su oeani farkli oldugy icin yapanlar pek memnun degildi

Ay ben de denicem 😅 Dido44 Dido44 yazmıştı bi ara ekşi olsun istiyorsan mayasını fazla, tatlı olsun istiyosan az katıcaksın mıydı yoksa tam tersi miydi :)) Dido bize taktik verir misin
Aynen böyle yapacaksın doğru yazmışsın canım dışarda cok bekletme mayalanmışsa hemen üstünü ac dolapta kapağı acık 2 saat kalsın sular buhar olsun minnoş a afiyet bal şeker olsun

Bugun 5 ayi doldurduk 4. Ayda basladık ek gıdaya biz..cünku benim kizim hic emmedi beni mamayla buyudü doktorumuzda ek gidaya gecirdi biskuvili yoğurt sebze corbası ve yine mama takviyesi yapiyorum (kizim 8 aylık dogdu) ve sezaryenle dogum olduğu icin sutüm gelmedi

Bugun 5 ayi doldurduk 4. Ayda basladık ek gıdaya biz..cünku benim kizim hic emmedi beni mamayla buyudü doktorumuzda ek gidaya gecirdi biskuvili yoğurt sebze corbası ve yine mama takviyesi yapiyorum (kizim 8 aylık dogdu) ve sezaryenle dogum olduğu icin sutüm gelmedi
Canim biskuvi vermesen keske sirf seker ve gereksiz bi suru yag var icinde evde yapabiliyosan kendin yap derim 😊 yada hipp biskuvi al en az zararsizi o

Canim biskuvi vermesen keske sirf seker ve gereksiz bi suru yag var icinde evde yapabiliyosan kendin yap derim 😊 yada hipp biskuvi al en az zararsizi o

Hippinkini kullaniyorum zaten tatlım keske ekonomik paketi olsa küçük kuçuk paketlerde biskuvileri 3-4 tane alıyorum zaten hergunde yiyor selinim yoğurdunun içinde tadı da cok guzel bisküvinin

Hippinkini kullaniyorum zaten tatlım keske ekonomik paketi olsa küçük kuçuk paketlerde biskuvileri 3-4 tane alıyorum zaten hergunde yiyor selinim yoğurdunun içinde tadı da cok guzel bisküvinin
Benim bile icim rahatladi hipp diyince piyasadiki çoğusu cok fazla katkili cunku kof kilo yapiyor cocuga oturma seviyesi nasil mama sandalyemiz var mi blw tarzina baktinizmi hic arada onada firsat verin , sebzeleri tek tek onune koyup dokularini sekillerini tatlarini ayri ayri almasini saglayabilirsiniz oynayabilir dokebilir sacina yuzune surebilir ama kendi yemenin zevkine varir 😊

Benim bile icim rahatladi hipp diyince piyasadiki çoğusu cok fazla katkili cunku kof kilo yapiyor cocuga oturma seviyesi nasil mama sandalyemiz var mi blw tarzina baktinizmi hic arada onada firsat verin , sebzeleri tek tek onune koyup dokularini sekillerini tatlarini ayri ayri almasini saglayabilirsiniz oynayabilir dokebilir sacina yuzune surebilir ama kendi yemenin zevkine varir 😊

Herseyi erken erken aldim ben kizıma

Kızlar meyve sebze emzikleri var ya, iki çesidi varmış file ve silikon şeklinde. Hangisi daha kullanışlı sizce? Eşim silikonu emzik sanar emzikten bıraktıramayız file al diyor ama bilemedim

Kızlar meyve sebze emzikleri var ya, iki çesidi varmış file ve silikon şeklinde. Hangisi daha kullanışlı sizce? Eşim silikonu emzik sanar emzikten bıraktıramayız file al diyor ama bilemedim
Canim ben file almayi dusunuyorum onlar daha kullanisli geliyo bana direk agzina degiyo meyve en azindan dokusunu azda olsa hissediyor esinin dedigi gibi olma ihtimali var bencede sen baslamismiydn ek gidaya

X