- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
Ay kız heves bırakmıyor bende de güneş bir cırladı ben dün hazırlarken ay dedim vazgeçiyorum Ya boşver yemesin ek gıda falan moduna geçtim yaniDenemicek olsam gelmezdim bacim azdaha beklim tam 6 oldumuzda yapacam saka yapiyom oglum olunca erinmem sevkle zevkle yaparim
Klasigede yer var aramizda ask olsun yesinler yeterkiDenemicek olsam gelmezdim bacim azdaha beklim tam 6 oldumuzda yapacam saka yapiyom oglum olunca erinmem sevkle zevkle yaparim ❤
Dumanıistunde tutuyo tazecik henuzBu grubu ne ara açtınız hele
Kuzum bakildi ultrasonla kaslsrinda boynda hatta kafada bi sıkıntı yokmus , dedigin gibi egzersiz soylediler ama soyle bisey var 2 haftadır dimdik tutuyodu mesela 3 4 gundur yine yamuk hep yamuk degil yani keyfine mi yapiyo bilmiyorum sipaCnm bizimde belli olmaz ek gıdada çıkar belki alerji falan inşallah hiçbiri etkilenmezde herşeylerden yerler.. bu arada geçen fizik tedaviden yeni mezun bir tanıdığımızla konuşuyorduk bebek masajları tedavileri falan sende doktora gitmiştin galiba hatırlayamadım ama bebeklerin kafasını bir tarafa eğmesi kasların kısalığından olabiliyormuş masajla ve egzersizle o kaslar uzatılıyormuş.. birde dönmediği taraftan oyuncak gösterilip o taraftan emzirmeyi öneriyorlarmış belki işine yarar bilgiler:)
Ekşi değildi ama tam tatlı da değildiyoğurt tadı geliyordu yine de cnm bnm eşim bir köyde görev yapıyor ordan güvendikleri bir veliden açık süt alıyor.. bunları bir tatlı kaşığı yoğurtla mayaladım üstünü 2 kat örtüyle 4buçuk saat beklettim ama mayalanmış yoğurdum yoktu hazır yoğurt kullandım maalesef..
Boynunu büküp duygu sömürüsüyle daha çok emerim diye düşünüyor belki:))Kuzum bakildi ultrasonla kaslsrinda boynda hatta kafada bi sıkıntı yokmus , dedigin gibi egzersiz soylediler ama soyle bisey var 2 haftadır dimdik tutuyodu mesela 3 4 gundur yine yamuk hep yamuk degil yani keyfine mi yapiyo bilmiyorum sipa
Evet yazmıştıda bende unutmuşum ama ben eskiden hep çok katardım birde çok bekletirdim ekşi olurdu birde üstünü çok kalın örterdimAy ben de denicemDido44 yazmıştı bi ara ekşi olsun istiyorsan mayasını fazla, tatlı olsun istiyosan az katıcaksın mıydı yoksa tam tersi miydi :)) Dido bize taktik verir misin
İste insanin hevesini faln kırıyorlar kokye diyeydinAy kız heves bırakmıyor bende de güneş bir cırladı ben dün hazırlarken ay dedim vazgeçiyorum Ya boşver yemesin ek gıda falan moduna geçtim yani
Ben sabah değil de öğlen 12-1 civarında verdim dün de bugün de öyle yaptım sabah 10 da bi kere emzirdim bi daha 12.30 a kadar emzirmedim aç olsun da yesin diye,İste insanin hevesini faln kırıyorlar kokye diyeydinbende ondan korkuyorum sabah vermek daha olumlu sonuclar yazmislarya ben uykumdan kalkacam havuc haslicam o aglicak gelde delirme
Bizimkiler ayni seninle nezaman ne yaptini paylas kuzumda bende seni taklit edim burda ben arastirmaya vakit bulamiyorum eve zor yetiyorum yoruldugumdada buraya yaziyorum hic google amcayı kullanmiyorumKlasigede yer var aramizda ask olsun yesinler yeterki
Yemesee kafasina gecir tepsiyiBen sabah değil de öğlen 12-1 civarında verdim dün de bugün de öyle yaptım sabah 10 da bi kere emzirdim bi daha 12.30 a kadar emzirmedim aç olsun da yesin diye,
Bende bulamazdim nasıl olduda gorduysem hayretler olsunBen güneşten nevrim dönmüş papatyamaviş beni etiketlemese ben 5 sene geçse farketmezsin kız böyle bi grup olduğunu
Annesutuyle denedik biz olmamisti nasıl yaptin bunu kac saat mayalanmak icin bekledi uc saate tutmamisti bizimkiYoğurt deneme 1 :))) 1 ayda kıvamı tadı ancak tuttururum diye şimdiden denemelere başladım:)
Evet yazmıştıda bende unutmuşum ama ben eskiden hep çok katardım birde çok bekletirdim ekşi olurdu birde üstünü çok kalın örterdimherşeyi azalttım ekşiliği gitti
Kuzum normal süt bu 4buçuk saatte olmuşAnnesutuyle denedik biz olmamisti nasıl yaptin bunu kac saat mayalanmak icin bekledi uc saate tutmamisti bizimki
Olur olur denemelere başla şimdidenBen hic yapmadım bu ilk olcak bakalim bir şeye benzetebilcem mi
Aa öyle mi bende kargoyla sipariş verecektimDevami gelir insallah grubunkiz Onlar da esssk olusu gibi bideben otirttim onlara kafa asagida kaliyo elleri masanınustine cikmiyo ya git bi dene almadan önce
Yoğurt deneme 1 :))) 1 ayda kıvamı tadı ancak tuttururum diye şimdiden denemelere başladım:)
Evet cnm 14 ocaklıyız başlamadık daha ben bunları deneme yapıyorum küçük kaplarda nasıl olacak diye:)) sonra eşimle beraber yiyip not veriyoruz:) Lina şimdilik bakıyor sadeceKuzum doktor başla dedi mi. Bide 14 Ocak doğumluydu değilimi lina